Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Gumicsont

Minden amit tudni akarsz a KáVéX-ről, de soha nem merted megkérdezni, vagy elmondani.
AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: AVX »

A Gumiszoba ezennel elköltözik.
További szép napot mindenkinek.

RCTiv
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: RCTiv »

Béla, ad1/ megnyugtatlak, hogy fogalmad sem lehet, ki a főnököm. Mert ha tudnád, akkor azt is tudnád, hogy nála ezzel nem sokra mennél... Én szerencsére ismerem. Ez nem a te világod, ahol akár pénzzel, akár fenyegtőzéssel bármire is mennél. Sajnos így jártál.  :taps: ad2/ Mégis, miért ijedtél meg, ha itt minden olyan tuti törvényes?  Ilyen alantas módon csak a beszart emberek szoktak fenyegetőzni... Ejnye!

Csak kíváncsi voltam,hogyan vágod ki magad ebből.
Sosem tennék ilyet,még ha ismerném is.
Ez nem az én stílusom.
Egyet árulj már el nekem.
4-szer találkoztunk.
Kétszer eljöttél a hifis bulira,kétszer meg szivességből hazavittelek.
Miért nem a szemembe mondtad el,hogy valami bajod van velem?
Négy alkalmad lett volna erre.
Én tuti,hogy nem mennék el zabálni az ellenségemhez,ráadásul kétszer.
Neked ez belefér az erkölcsi mércédbe?

atc hogy te egy mekkora xar alak vagy jézusom. csak szólok, hogy jóhaverom mao-ce -tung és szólok neki, hogy nézzen rá egy rendes cégvezető mijapichának netezik egész nap, ahellyett hogy ömlesztené az elemeket a világba
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled

Vendég

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bocs, de mindenre válaszoltam.

Ez nem igaz.

Vendég

Gumicsont

Ha szerinted ez ugyanaz, hát hidd azt.
Miért hinném, hogy ugyanaz?

Vendég

Gumicsont

3. Aki nem látott még házimozi erősítőt, aminek kisebb a lehetséges tejesítményfelvétele, mint a ráírt kimeneti teljesítmény összértéke, annak nincs mit mondani.
Konkrétum esetleg? Addig engedelmeddel ezt az "urban legend" kategóriába sorolom.

Vendég

Gumicsont

Egyébként, a mai világban, amikor PMPO-k, meg Wattok(!) bűvöletében élnek az emberek és tudható, hogy semmi sem igaz még a nagy nevű és múltú gyártók termékleírásaiban sem
Ezt az állításodat alá tudod esetleg támasztani, vagy ez csak olyan a "cigányok pedig mind lopnak" típusú kinyilatkoztatás volt?

1. Ne adj olyat a számba, amit sohasem mondtam.

Hol tettem ilyet?

Vendég

Gumicsont

Forgi, itt csak a gumicsontot rágják épp, miért nem itt kérdezed meg?

Nálam egy figyelmeztetés van,utána kitiltás.
AT sokkal humánusabb.

Kitiltás, vagy csak "az írási jog megvonása"? AT óta tudjuk, hogy a kettő között óriási különbség van

Vendég

Gumicsont

Egyébként, a mai világban, amikor PMPO-k, meg Wattok(!) bűvöletében élnek az emberek és tudható, hogy semmi sem igaz még a nagy nevű és múltú gyártók termékleírásaiban sem
Ezt az állításodat alá tudod esetleg támasztani, vagy ez csak olyan a "cigányok pedig mind lopnak" típusú kinyilatkoztatás volt?

Vendég

Gumicsont

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: ajsa »

Nyugi, gnagy... a főnököm nem ereszkedik le ilyen szintre.

Nem tudom ki a főnököd,de az orvosoknál jobban kevesen tudnak berúgni.
A cégbulink egy helyen volt a dokikkal pár éve.Ezektől undorítóbban nem láttam még másokat vedelni.

Kedves Béla! Nem kellene fokozni ezt, és mélyebbre süllyedni. Minősítsem még, amit teszel? (Szóltam, hogy elmentem, amiket írsz.)

A főnököm nem orvos. De egyáltalán nem értem, hogy jön állandóan a képbe.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.

Vendég

Gumicsont

Csak kíváncsi voltam,hogyan vágod ki magad ebből.Sosem tennék ilyet,még ha ismerném is.
Ez nem az én stílusom.

Ez azért elég gyenge, remélem érzitek...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Gumicsont

Hozzászólás Szerző: AVX »

Béla, ad1/ megnyugtatlak, hogy fogalmad sem lehet, ki a főnököm. Mert ha tudnád, akkor azt is tudnád, hogy nála ezzel nem sokra mennél... Én szerencsére ismerem. Ez nem a te világod, ahol akár pénzzel, akár fenyegtőzéssel bármire is mennél. Sajnos így jártál. ad2/ Mégis, miért ijedtél meg, ha itt minden olyan tuti törvényes? Ilyen alantas módon csak a beszart emberek szoktak fenyegetőzni... Ejnye! :taps:

Csak kíváncsi voltam,hogyan vágod ki magad ebből.
Sosem tennék ilyet,még ha ismerném is.
Ez nem az én stílusom.
Egyet árulj már el nekem.
4-szer találkoztunk.
Kétszer eljöttél a hifis bulira,kétszer meg szivességből hazavittelek.
Miért nem a szemembe mondtad el,hogy valami bajod van velem?
Négy alkalmad lett volna erre.
Én tuti,hogy nem mennék el zabálni az ellenségemhez,ráadásul kétszer.
Neked ez belefér az erkölcsi mércédbe?

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Elmentve. Akár törölhető is.

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Nem tudok elmenni szó nélkül az ilyen szintű primitív, szánalmas és sunyi mondatok mellett. 
Téged nem féltelek. Akinek jó főnőke van azt úgyis az alapján ítélik meg amit lerak az asztalra...

Köszönöm, gnagy.

Vendég

Gumicsont

Nem tudok elmenni szó nélkül az ilyen szintű primitív, szánalmas és sunyi mondatok mellett.

Téged nem féltelek. Akinek jó főnőke van azt úgyis az alapján ítélik meg amit lerak az asztalra...

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

AT ha kiröhögted magad, válaszolj már, hogy szerinted ha rákattintasz forgi és ajsa indoklására mit látsz??? 
Hogy mik vannak!

Bocs, az, hogy a tulaj mit dönt és csinál, abba nekem beleszólásom NINCS.

Én azt mondtam, hogy ÉN indoklok, és szeretném ha ezt látni is lehetne mindenkinél, mert nincs benne semmi titok sem, és nekem indokolni is kellett éppen azért, hogy a tulaj is láthassa, mit és miért tettem.

Neki viszont sem engem, sem mást nem kell sem tájékoztatni, sem a véleményem kikérni.

Ne tévesszen meg a látszat, hogy velem lehetett vitázni és türelmes voltam...

Szuper türelmes jófejcsávó voltál. Hol kell kérni, hogy megint legyél moderátor???

Egyébként az itt forumozók most gondolják végig, hogy Béla ismeri e a főnöküket, mert soha sem lehet tudni, mikor lesz köztük véleménykülönbség...

Nyugi, gnagy... a főnököm nem ereszkedik le ilyen szintre.

Vendég

Gumicsont

AT ha kiröhögted magad, válaszolj már, hogy szerinted ha rákattintasz forgi és ajsa indoklására mit látsz??? 
Hogy mik vannak!

Bocs, az, hogy a tulaj mit dönt és csinál, abba nekem beleszólásom NINCS.

Én azt mondtam, hogy ÉN indoklok, és szeretném ha ezt látni is lehetne mindenkinél, mert nincs benne semmi titok sem, és nekem indokolni is kellett éppen azért, hogy a tulaj is láthassa, mit és miért tettem.

Neki viszont sem engem, sem mást nem kell sem tájékoztatni, sem a véleményem kikérni.

Ne tévesszen meg a látszat, hogy velem lehetett vitázni és türelmes voltam...

Szuper türelmes jófejcsávó voltál. Hol kell kérni, hogy megint legyél moderátor???

Egyébként az itt forumozók most gondolják végig, hogy Béla ismeri e a főnöküket, mert soha sem lehet tudni, mikor lesz köztük véleménykülönbség...

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Apropó megkérdezem már a főnököd,aki jó haverom,hogy miért lehet a cégnél az időt netezéssel eltölteni.
Béla, ad1/ megnyugtatlak, hogy fogalmad sem lehet, ki a főnököm. Mert ha tudnád, akkor azt is tudnád, hogy nála ezzel nem sokra mennél... Én szerencsére ismerem. Ez nem a te világod, ahol akár pénzzel, akár fenyegtőzéssel bármire is mennél. Sajnos így jártál. ad2/ Mégis, miért ijedtél meg, ha itt minden olyan tuti törvényes? Ilyen alantas módon csak a beszart emberek szoktak fenyegetőzni... Ejnye! :taps:

Vendég

Gumicsont

Apropó megkérdezem már a főnököd,aki jó haverom,hogy miért lehet a cégnél az időt netezéssel eltölteni.

Na ATC, most kijött, hogy mekkora bunkó vagy...

Jöhet a tiltás!

Vendég

Gumicsont

Te tehetséges ajsánál és forginál mit ir ki ha rákattintasz??? Valóban nem bonyi csak kattints rá....
Tíz perce írta ATC, hogy csak egyszer fog figyelmeztetni és viszlát... van ez így.

TEhát azért tettétek nyilvánossá az indoklást hogy üres legyen?
Zseniális!

Vendég

Gumicsont

Hogy mik vannak!

Vendég

Gumicsont

Valóban nagyon bonyi. Meg kell nyomni a 20%-ot, s lőn: 
"A figyelmeztetés dátuma: 2008 Jul 31 , 23:34
Figyelmeztetés Sajnálom, én is. Úgy tûnik a szép szó nem használ. Nem hagyhatom, hogy nyiltan és megtorlás nélkül "fenyegetõzz" és nyiltan szembeszállj a tulajdonos kifejezett akaratával.

A te érdekedben teszem, mert én csak írást vonok meg három napra.

Sajnálom, csak kierõszakoltad, nem hagytál választást."

Hogy mik vannak?

Te tehetséges ajsánál és forginál mit ir ki ha rákattintasz??? Valóban nem bonyi csak kattints rá....

Nekem ezt:

100 % - Nincsenek rögzített megjegyzések a felhasználó számára

Hogy mik vannak????

Ezentúl úgy kezdtem, hogy Béla, te nem vagy Béla...

ajsa
Törzsvendég
Törzsvendég

Gumicsont

Akkor amíg tudok ide írni, közlöm az érintettekkel (akikhez ugyan szólok) hogy megteszem a megfelelő jogi lépéseket az ügyben.
OK
Most nagyon megijesztettél.
Csak egy kérdésem lenne?
Kit akarsz feljelenteni és milyen indokkal.
Ez egy fórum,ahol mindenki titkos Nick néven írogat.
Honnan tudod,hogy ki kicsoda.
Ne legyél már ennyire egyszerű.Ezért kár volt annyi sulit elvégezned.

Kedves Béla!

Sértő és személyeskedő stílusod miatt (ami itt állítólag tilos és a moderátorok mindenkit megvédenek tőle), ahogy írtam, nem szólok hozzád sem.

Hogy mit teszek, az az én dolgom. Azért végeztem annyi iskolát -feltételezem, messze többet, mint itt a legtöbben- hogy ezzel tisztában legyek.

Maradok tisztelettel -és ha szükséges- jelentkezem.
(Az IP tiltást pláne nem ajánlanám, abból plusz jogi retorzió következhet.)

Vendég

Gumicsont

Béla én is kérnék egy 100%-ost, nehogy már kimaradjak a jóból és itt szerénykedjek 20%-al!

(ja és NÁLAM SE INDDOKOLD hogy lássa mindenki aki rákattint, hogy azok az indoklások amik azért lettek nyilvánosak, hogy AT bizonyíthassa, hogy itt mindenki csak alapos indok után kap figyelmeztetést NEM LÉTEZNEK!)

Ja és nincs gyerekem. A kapucsinót meg nem szeretem!

Vendég

Gumicsont

Vissza: “KV Fórum”