Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Swans D2.1 SE klón
- Denonáné
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 24
Swans D2.1 SE klón
Jó helyre került, uncsitesók közé. Köszönöm!
- papesz
- Fórumlakó

- Értékelés: 73
Swans D2.1 SE klón
Ez nem a tiéd volt? Ilyet árultál vagy két éve.
Nagyon szép a doboz, nekem az eredeti van, azt is csak dicsérni tudom.
Biztos szebben szól, mint az eredeti, jó vételnek tűnik.
Így igaz....Még 23nm is jo méllye van...
Swans D2.1 SE klón
Nem csoda. Az egyik legjobb vétel ez
Egyetértek.
Vannak jelentkezők, holnap estefelé jelentkezem, hogy hogyan is állunk.
nem kellenek jelentkezők. vevők kellenek
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1710
Swans D2.1 SE klón
nem kellenek jelentkezők. vevők kellenek
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Swans D2.1 SE klón
Vannak jelentkezők, holnap estefelé jelentkezem, hogy hogyan is állunk. Nem csoda. Az egyik legjobb vétel ez
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
- Denonáné
- Kezdő Fórumlakó

Swans D2.1 SE klón
Valahonnan ismerősek ezek a dobozok... Azért jó olvasni a dicsérő szavakat a hangjával kapcsolatban...
Sok sikert az eladáshoz!
Swans D2.1 SE klón
Valahonnan ismerősek ezek a dobozok... Azért jó olvasni a dicsérő szavakat a hangjával kapcsolatban...
Sok sikert az eladáshoz!
- Denonáné
- Kezdő Fórumlakó

Swans D2.1 SE klón
tényleg jó hang... vigyétek bátran...
ennyi pénzért nem nagyon van jobb
s még szép is...
Látod, nem is rég előjött, hogy még mindig megvan, aztán lett egy olyan amit mindenképp kipróbáltam volna. Gondoltam ezt felteszem, míg meg nem gondolom magam, mert azért majd' kétszer ennyit talán az sem ér. Meglátjuk hogyan alakul
Swans D2.1 SE klón
s még szép is...
Ez nem a tiéd volt? Ilyet árultál vagy két éve.
Nagyon szép a doboz, nekem az eredeti van, azt is csak dicsérni tudom.
Biztos szebben szól, mint az eredeti, jó vételnek tűnik.
- papesz
- Fórumlakó

- Értékelés: 73
Swans D2.1 SE klón
s még szép is...
- Denonáné
- Kezdő Fórumlakó

Swans D2.1 SE klón
Eladó egy D2.1 után épített monitor hangsugárzó pár. Gyönyörű szép doboz, 7-szeres lakkozás került rá. Néhány, portörléssel járó mikrokarc "díszíti", ez csak direkt keresve, fény felé forgatva látszik, egyébként kifogástalan állapotú.
A gyári változathoz képest ebben a magas a Seas terméke (H1189-06 27TDFC), ami sokkal jobb az eredetinél (hallomásból tudom csak ).
A mélyközép a gyári verzió: HIVI.
A váltó -úgy tudom- Kalmi tapasztalatai alapján készült anno, Bennic és Mundorf márkájú alkatrészekből. Birkagyapjú csillapítóanyag van benne.
Adatok és eredeti kinézet pl. itt:
http://www.enjoythemusic.com/magazine/e ... _d21se.htm
Hangjáról nem áradoznék, nem is nagyon tudom úgy leírni, ahogy néhol olvasni
Összehasonlítani direktben csak a kis MA RS1-el és Sound Art L2-vel volt szerencsém. Az MA vékonyka volt mellette, a másikkal meg igazából nem egy liga. Ez persze az én készülékeimmel. Nem ragoznám tovább, de...
...Mivel nem sokat tudni erről a típusról, fapaci akkori véleményét idézném, remélem nem haragszik meg érte. Kérném fenntartásokkal kezelni stb stb
"Két hete élek együtt a HiVi vadiúj D2.1-SE dobozaival. Mit mondjak, nagyon jól megvagyunk. smile.gif
Nagyon pozitív előjelek után érkezett meg hozzám a cucc. A nemzetközi sajtó hozzáállásából érezhető volt, hogy nagyot fog szólni ez a kis doboz. A 2 utas, bassreflex rendszerű sugárzó mechanikai méretei 205×303×385 mm, tehát aprócska, viszont 11 kg-ot nyom a latban. Látva a doboz kiképzését, merevítéseit és a felhasznált alkatrészek masszívitását, nem is csoda e komoly tömeg. Az ATC-Trade a HiVi D-Stand állványt ajánlja hozzá, ami teljes mértékben igazodik a dobozhoz vizuálisan.Nehezen tudok uralkodni magamon, ha új eszköz érkezik hozzám és szinte azonnal kipróbálok mindent. A 2.1 esetében sem vártam meg a bejáratás hosszú folyamatát, már első nap tesztelni kezdtem mindenféle zenével. Meglepő volt, hogy 0 üzemórával is milyen dinamikusan, nyitottan, precízen muzsikál. Lelkesen vártam, hogy összecsiszolódjanak a dolgok odabent. Most, mintegy 30 üzemóra után már teljesen meg vagyok elégedve vele, sőt imádom. Méreteit meghazudtoló dinamikával, erővel és basszustartalommal adja elő magát, de olyan tisztasággal teszi ezt, ami jóval drágább termékek tulajdonsága szokott lenni. Rendkívüli precízitással rajzolja meg a hangteret mindhárom dimenzióban. Ez az első emberi árú polcsugárzó, ahol nem érzem a nagy dobozméret hiányát. Több napja kutatok az emlékeim és infóim között, de azt hiszem, 200e Ft alatti áron nem hallottam és nem is tudok ennél jobb hangdobozról. Ha valakinek esetleg van tippje, örömmel veszem és várom a jelöltet egy összehasonlító meghallgatásra, már csak kiváncsiságból is."
A képek sajnos nem a legjobbak
És akkor a legfontosabb információk:
Takaró szövete nincs, nem is volt tervezve, furatok sincsenek neki. M6-os tüskéknek -az alján- viszont van.(meg is hálálja)
Biztonságos doboza is van, akár postázni is.
Az ára 80.000 Ft
Ami ellene szól, hogy nem egy hájpolt márka eredeti terméke. Ami mellette, hogy egy viszonylag jó alapnak a precízen, igényesen másolt példánya, ami jobb alkatrészekből van megépítve, tehát itt már nem kell a tuninggal foglalkozni a belekerült silány cuccok miatt.
Budapesten található, komoly érdeklődés esetén házhoz is viszem városon belül, így egyértelműbb a próba, mint nálam. Ez megbeszélés kérdése.
És még valami, az utóbbi időben olvasható visszajelzések miatt.. Azok jelentkezését várom, akik ebben az ársávban és hasonló monitort keresnek, mert valószínűleg itt megtalálják a számításukat. Álmodozók és "tuti vevők", akik hitegetik az embert majd szó nélkül felszívódnak, inkább keressenek más szórakozást. Köszönöm!