Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifi dolgok sk (saját kezűleg)
es meg 1
THX
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
es meg 1
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
es meg 1
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
A 7vegen elkeszult a http://www.tnt-audio.com/clinica/flexye.html alapjan a hifi allvanyom.Amit modositottam rajta, hogy nem 18 mm-es menetes szarbol hanem 20 mm -esbol keszitettem...es a szarakat kenderkotelel leburkoltam...megprobalok par kepet is feltenni rola...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11455
- Kapcsolat:
Én is a végkifejletet várom nem kis izgalommal. Eddig le a kalappal!
-
Vendég
Én meg megvártam volna, hogy készen legyél, nem akarok részletekben gratulálni :kiraly:
nagyon köszi,már kezdtem elkeseredni hogy csak úgy irogatok magamnak...
most fújtam le az első réteget lakkal. 24 óra pause...
2.
profi munka!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
sikerült tökéletesen összecsiszolni az éleket
Nagyon kiváncsi leszek a végeredményre
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
és belülről, egyenlőre...
a kijelzőt majd a végén egy sin fogja ossze ...
és most jön az előlap furnérozása, sötét dio szinű lessz ha a ragasztó is úgy akarja
előlről is
meg hozzá a szűrő
-
Vendég
majdnem elfelejtettem a stanby nyomógombot meg az infra-t ....
szerencsére idejében észbe kaptam.
Én a helyedben lefújnám feketére.
meg a csiszolásra is
na végre volt időm a furnérozásra.
igazából két furnér között kellene választanom az előlap szinét illetően,de nekem mind a kettő nagyon tetszik . a furnért ha napra teszem besötétül,igy a szine még változhat ,de a lakkozás után is sötétebb lessz.szóval nem tudom... segitsetek!!please.......
az előlapon úgy tervezem nem lesznek funkció gombok, csak egy standby nyomógomb meg az infra led .
mindent a távrecsegővel működtetnék...
ügy sem állok fel ha léptetni akarom a számokat.
szerintem elég egyedi lett a kivitele
már majdnem kész az előlap kivágásai,aztán jön a szépités is
a kijelzővel megszenvedtem...
a tetejével nemkülönben...
Köszi a leírást!
szivesen, majd teszek fel képet is .csak lenne már egy kis időm...
Nem túl bonyolult,mert a doboznak nincs alja,tehát igazából a trafóátmérőjénél , 5-5 mm-el nagyobb átmérőjű konzervdobozt kell csinálni .én egy műanyag lefolyócsőt használtam a doboz oldalának hajlitásához,közben kivágtam a dob.tetejét. ráhajlitottam az idomra,szigszalaggal összefogtam ,azután belülről összeforrasztottam őket. a lényeg hogy kivülről szép legyen mintha sajtolva lenne.
a kisebb hibákat autoglettel ill.szóróglettel lehet javitani.
ez rozsdamentes 1mmm-es acél lemezből van .a fluxusok ellen ez elég jó jobbhijján... ja igen ,a trafó tetejére kétoldalas ragasztóval egyszerüen rögzithető ha a doboz magassága egyezik a trafóval,esetleg fülekkel is rögzitheted,ha a trafó üzem közben melegszik.én a második verziót csináltam,mert az alaplap acéllemez és igy nem kell huzalozni a dobozt külön az alaplaphoz.
üdv :svga