Alex_Aston írta: ↑2021.04.16., pén. 15:21
Tegnap egy kedves fórumtárs itt volt nálam, és közel 3 órán keresztül teszteltük. Remélem ide írja, mit tapasztalt (jót is, rosszat is).
Jelentem én jártam tegnap Alexnél meghallgatni a Marantz-Mission kombóját. Megpróbálom nem bőlére ereszteni a mondandómat, mert tudom, hogy nem ez a topik fő iránya. Azt kell mondjam értem már miért ragaszkodik vagy ragaszkodott Alex ezekhez a dobozokhoz annyira. Tényleg nagyon rendben van a hangjuk, nagyon jó mélyhang, ami tényleg elég mélyre is megy, feszes, gyors, artikulált, jól követhető, a jelenléte mindig érezhető (amikor kell) de nem telepszik rá a hangra. Neutrális, színezetlen közép és ugyanilyen magasak, jó felbontással, jól integrálódva a hangképbe, nem lóg ki semmi sehol, mindezt egy messze nem optimális elhelyezéssel a helyiségben, ami ráadásul pontosan 4x4m alapterületű, bár a szoba két irányban való nyitottsága talán jótékony hatással van azért.
Összességében én kellemesen csalódtam Alex rendszerében. Egy univerzális, neutrális, dinamikus, élvezetes, hangot hallottam (ami szerintem jórészt a Mission dobozoknak tudható be, de nyilván minden elem számít, a szobát is beleértve), bármilyen zenét is raktunk be.
Mégegyszer köszönöm a lehetőséget, én jól éreztem magam és ahogy észrevettem, az otthoniak is így voltak ezzel, (főleg a kis ikrek, ahogy rá mozdultak egy-egy pörgősebb számra, de ha nem így van, majd Alex kijavít :).
A Mission dobozok pontos típusát majd Alex leírja, mert én sajnos nem tudom fejből, mert ha esetleg valaki ilyesmi állódobozt keres és lát eladót belőle (vagy szimplán kíváncsiságból), érdemes meghallgatni!