sutemenyx írta: ↑2025.02.08., szomb. 19:02
zoli73 írta: ↑2025.02.08., szomb. 17:49
sutemenyx írta: ↑2025.02.08., szomb. 17:39
Nemtudom milyen a gyari allapot, van hozza 2db tanyer, ez az egyik, egy plexi tanyer. Van egy masik is, az üveg+achromat.
Az üveg+Achromat a gyári, de én is készíttettem hozzá egy acril tányért. Kaptam kölcsön egy acril tányért próbára, és egyértelműen jobban tetszett, így készíttettem egyet.
Ez teljesen új, vagy már másodkézből került hozzád? Mert ha az utóbbi, akkor valószínűleg ez is utólag készült hozzá.
Amúgy hogy tetszik? Vagy ahhoz még túl friss, hogy bármit tudjál mondani róla?
Allitgattam vagy 2orat, hogy tutira jo legyen a tulnyulas meg a vta, de jo lett, nem hallok betorzitast sehol. Ez a Kiseki szedő 2éve kb a szekrényben pihent, ugyhogy kell neki a járatás, most épp a 6. lemezoldal megy, szerintem kezd is belejönni lassan. Nemtudom, fura, hogy ennyiért ilyen jó gép ez. Nagyon van felbontás, szép közel jönnek a dolgok, teljesen jó az atmoszféra, levegő, de mégis marha folyèkony, ha úgy tetszik zenei a megszólalás.
Sehol nem hallok torzítást (bár Stravinskyval még nem kínáltam meg), és van dinamika, mélyek is rendesen. Szóval nekem tetszik.
Miért nem lep ez meg engem? És ezt még nagy valószínűséggel lehet fokozni! Ha a gyári tápegységével használod, akkor azt érdemes kiváltani egy lineáris táppal, mert meghálálja. Nem tudom, hogy ez melyik változat? Mert az alapkivitelűn, egy prosztó egyszerű, sötétkék kivezetőkábel van, filléres, fröccsöntött rca dugokkal(az enyém is ilyen volt), de van egy emelt szintű kivitel, ami már Gekko Cable kivezetőkábellel szerelt, ezt felárért lehet kérni.
Mivel még nagyon friss, így nem is javaslom, hogy mókoljad, de az általam elvégzett változtatások(Boing lábak, külső táp, acril tányér, kar belső kábel, kivezető kábel) közűl, a kivezető kábel hozott a legtöbbet.
Majd meglátod, hogyan tovább, most inkább csak élvezd, ismerkedjetek!

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech