Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
Ha még csak az lenne a gond, de egy 16:9-es kép miért van "összenyomva"?
Ennyit tudok , most már kezembe veszem a tv távirányítóját, nem csak az universal-t, amivel csak be lehet kapcsolni és hangot adni.
De jó, hogy valakinek ilyen szeme van, hogy ezt fényképről is meg tudta állapítani.
Kb. ennyire érdekel a tv
-
Vendég
Gratula! A lényeg hogy neked jó legyen és kikapcsoljon! egy megjegyzés: A TV kicsikét magasan van szerintem!
Igen, de egy másik "állvány" volt korábban, ahhoz viszonyítva lett a konzol felfúrva, a center úgy is takart egy kicsit még akkor. Most már nem foglalkozom vele. Talán esztétikai szempontból feljebb rakom a centert egy fali tartóra. Alig nézek tévét, a hm-et csak azért nem számolom fel, mert néha megnézek egy- egy filmet, de a mai árakon nem érdemes eladni a "régi" cuccaimat.
Mostanság már csak a és a könyvek.
Gratula! A lényeg hogy neked jó legyen és kikapcsoljon! egy megjegyzés: A TV kicsikét magasan van szerintem!
Ha még csak az lenne a gond, de egy 16:9-es kép miért van "összenyomva"?
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
A sok kiváló rendszer után egy alap "csoportkép", ( de nekem már hájend )
Végre egy rendes tv.
-
Vendég
A sok kiváló rendszer után egy alap "csoportkép", ( de nekem már hájend )
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6562
Hol...?
Terepszínű...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
kábel rengeteg
Hol...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
kábel rengeteg
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Odabass.
Hol van Á?
Sose lesz már dáren?
Á nincs.
De mondja mikor legyen? Nekem a jövő hét pl. tökoké, akár hétköznap is.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
-
Vendég
A hirdetések alapján a világ harmadik legjobb digó monitora.
Odabass.
Hol van Á?
Sose lesz már dáren?
Upgradeltem a mobil audiorendszer kábelét
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
üdv.a csapatban ..a povédőket szedd le,fordits úgy a hangszorókat befele hogy a "tengelyek vágási pontja" legyen pont a fülelési pozicióban (hot spot)..a vintage Kenwood-ot és Audience Siren-t szeretni fogja,esetleg dupla Siren-t a bi-wire-hez :smile40:
Köszönöm . A porvédőket azért hagyom fent, mert kisgyerek van a családban és nem szeretném ha a hangszórók sérülést szenvednének. Lehet, hogy veszítek valamit a magas tartományból, de biztos ami biztos. ( Igaz a gyerek még semmihez nem nyúlt )
Üdv,Feri
üdv.a csapatban ..a povédőket szedd le,fordits úgy a hangszorókat befele hogy a "tengelyek vágási pontja" legyen pont a fülelési pozicióban (hot spot)..a vintage Kenwood-ot és Audience Siren-t szeretni fogja,esetleg dupla Siren-t a bi-wire-hez :smile40:
Köszönöm . A porvédőket azért hagyom fent, mert kisgyerek van a családban és nem szeretném ha a hangszórók sérülést szenvednének. Lehet, hogy veszítek valamit a magas tartományból, de biztos ami biztos. ( Igaz a gyerek még semmihez nem nyúlt )
Üdv,Feri
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
-
Vendég
Gulka! Kellemes és szép látvány a rendszered! Az új Avatarodhoz gratula! Király!
Köszönöm szépen. A tanácsaidat meggondolom.
- fodesz
- V.I.P.

Gulka! Kellemes és szép látvány a rendszered! Az új Avatarodhoz gratula! Király!
Még annyit hozzáfűznék ,hogy a két állvány hátsó részéhez,vagyis mögé egy nagyobb lap,tábla jól menne.
Felszerelhető lenne ,esetleg a két állványt össze is tartaná.
Eltakarná a kábeleket és ezáltal szemből még diszkrétebb lenne az összkép! Egyébként nagyon jó így is!
- fodesz
- V.I.P.

- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2776
Az új szerzeményem : TANNOY D 500
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- fodesz
- V.I.P.

pferi Gratula a szobádhoz és a rendszerhez! A Tannoy dobozok megmunkálása és felülete kiváló! Nagyon szépek az él letörései és a Méz jellegű furnér! A szoba is hangulatos,otthonos! Király!
Köszönöm.
Nálam gond nélkül elfér és jól is érzi magát. Az olvasott tesztek és hozzászólások alapján féltem, hogy kicsi lesz neki a hely, valamint az erősítő , de nem igényel több hajtást mint a P 30 prémiumom igényelt.
Köszönöm.
Nálam gond nélkül elfér és jól is érzi magát. Az olvasott tesztek és hozzászólások alapján féltem, hogy kicsi lesz neki a hely, valamint az erősítő , de nem igényel több hajtást mint a P 30 prémiumom igényelt.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
Ezen én is agyaltam.
Kizárólag a mérete miatt nem vettem meg.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Csoda szép doboz, Gratula hozzá, legyen benne sok örömöd!
- BruceWayne
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 9
Gratulálok! Egy ilyet én is szívesen látnék otthon!
Ezzel én is egyetértek. Bár én még csak pár éve kezdtem el a hifizést, de szerintem elég gyorsan rájöttem, hogy felesleges hajszolnom a tökéletes hangot. Persze mindenkinek más az indíttatása a hifiben, de nekem alapvetően az volt, hogy zenét hallgassak. Mivel rengeteg stílus,előadó van akit hallgatok, törvényszerűen vannak rossz és jó kiadványok, amik nagyban meghatározzák a megszólalást, hiába van mögötte jó rendszer. A zene jóságát viszont soha nem az fogja alapvetően meghatározni, hogy milyen a minősége. Természetesen a jó minőség sokat dobhat az élményen. Régebben sokszor kaptam magam azon, hogy bizonyos zenéket amiket régen nagyon szerettem, nem szívesen hallgatom, mert nem áll jól a hangfalaimnak és nem tetszik ahogy megszólal. Jelenleg egy nagyon jó kompromisszumnak tartom magamnak a Klipscheket, minden zenémet nagyon szívesen hallgatom rajtuk. Május óta megvannak a dobozok, és még mindig mosolyogva tudok rajtuk zenét hallgatni, szerintem ez a legfontosabb. Sokan a hifizés miatt hallgatnak zenét, na a Klipsch nem nekik szól, ahhoz nem elég "audiofil".
Jók voltak azok a Klipsch dobozok!És azok is
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001