Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha még csak az lenne a gond, de egy 16:9-es kép miért van "összenyomva"?

Ennyit tudok , most már kezembe veszem a tv távirányítóját, nem csak az universal-t, amivel csak be lehet kapcsolni és hangot adni.
De jó, hogy valakinek ilyen szeme van, hogy ezt fényképről is meg tudta állapítani.

Kb. ennyire érdekel a tv

Vendég

Gratula! A lényeg hogy neked jó legyen és kikapcsoljon! egy megjegyzés: A TV kicsikét magasan van szerintem!

Igen, de egy másik "állvány" volt korábban, ahhoz viszonyítva lett a konzol felfúrva, a center úgy is takart egy kicsit még akkor. Most már nem foglalkozom vele. Talán esztétikai szempontból feljebb rakom a centert egy fali tartóra. Alig nézek tévét, a hm-et csak azért nem számolom fel, mert néha megnézek egy- egy filmet, de a mai árakon nem érdemes eladni a "régi" cuccaimat.
Mostanság már csak a és a könyvek.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: blakey »

Gratula! A lényeg hogy neked jó legyen és kikapcsoljon! egy megjegyzés: A TV kicsikét magasan van szerintem!

Ha még csak az lenne a gond, de egy 16:9-es kép miért van "összenyomva"?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

A sok kiváló rendszer után egy alap "csoportkép", ( de nekem már hájend )

zohan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: zohan »

Végre egy rendes tv.

Vendég

A sok kiváló rendszer után egy alap "csoportkép", ( de nekem már hájend )

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6562

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Hol...?

Terepszínű...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1259

Hozzászólás Szerző: violin »

kábel rengeteg

Hol...?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: fater80 »

kábel rengeteg
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3001

Hozzászólás Szerző: earforce »

Odabass.
Hol van Á?
Sose lesz már dáren?

Á nincs.
De mondja mikor legyen? Nekem a jövő hét pl. tökoké, akár hétköznap is.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

Vendég

A hirdetések alapján a világ harmadik legjobb digó monitora.

Odabass.
Hol van Á?
Sose lesz már dáren?

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3001

Hozzászólás Szerző: earforce »

Upgradeltem a mobil audiorendszer kábelét

SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

pferi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 273

Hozzászólás Szerző: pferi »

üdv.a csapatban ..a povédőket szedd le,fordits úgy a hangszorókat befele hogy a "tengelyek vágási pontja" legyen pont a fülelési pozicióban (hot spot)..a vintage Kenwood-ot és Audience Siren-t szeretni fogja,esetleg dupla Siren-t a bi-wire-hez :smile40:

Köszönöm . A porvédőket azért hagyom fent, mert kisgyerek van a családban és nem szeretném ha a hangszórók sérülést szenvednének. Lehet, hogy veszítek valamit a magas tartományból, de biztos ami biztos. ( Igaz a gyerek még semmihez nem nyúlt )

Üdv,Feri
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

Vendég

Gulka! Kellemes és szép látvány a rendszered! Az új Avatarodhoz gratula! Király!

Köszönöm szépen. A tanácsaidat meggondolom.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Gulka! Kellemes és szép látvány a rendszered! Az új Avatarodhoz gratula! Király!

Még annyit hozzáfűznék ,hogy a két állvány hátsó részéhez,vagyis mögé egy nagyobb lap,tábla jól menne.
Felszerelhető lenne ,esetleg a két állványt össze is tartaná.
Eltakarná a kábeleket és ezáltal szemből még diszkrétebb lenne az összkép! Egyébként nagyon jó így is!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2776

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Az új szerzeményem : TANNOY D 500

üdv.a csapatban ..a povédőket szedd le,fordits úgy a hangszorókat befele hogy a "tengelyek vágási pontja" legyen pont a fülelési pozicióban (hot spot)..a vintage Kenwood-ot és Audience Siren-t szeretni fogja,esetleg dupla Siren-t a bi-wire-hez :smile40:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

pferi Gratula a szobádhoz és a rendszerhez! A Tannoy dobozok megmunkálása és felülete kiváló! Nagyon szépek az él letörései és a Méz jellegű furnér! A szoba is hangulatos,otthonos! Király! :smile32:

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Köszönöm.

Nálam gond nélkül elfér és jól is érzi magát. Az olvasott tesztek és hozzászólások alapján féltem, hogy kicsi lesz neki a hely, valamint az erősítő , de nem igényel több hajtást mint a P 30 prémiumom igényelt.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ezen én is agyaltam.
Kizárólag a mérete miatt nem vettem meg.

Vendég

Csoda szép doboz, Gratula hozzá, legyen benne sok örömöd!

BruceWayne
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: BruceWayne »

Gratulálok! Egy ilyet én is szívesen látnék otthon!

pferi
V.I.P.
V.I.P.

Nexus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 45

Hozzászólás Szerző: Nexus »

Ezzel én is egyetértek. Bár én még csak pár éve kezdtem el a hifizést, de szerintem elég gyorsan rájöttem, hogy felesleges hajszolnom a tökéletes hangot. Persze mindenkinek más az indíttatása a hifiben, de nekem alapvetően az volt, hogy zenét hallgassak. Mivel rengeteg stílus,előadó van akit hallgatok, törvényszerűen vannak rossz és jó kiadványok, amik nagyban meghatározzák a megszólalást, hiába van mögötte jó rendszer. A zene jóságát viszont soha nem az fogja alapvetően meghatározni, hogy milyen a minősége. Természetesen a jó minőség sokat dobhat az élményen. Régebben sokszor kaptam magam azon, hogy bizonyos zenéket amiket régen nagyon szerettem, nem szívesen hallgatom, mert nem áll jól a hangfalaimnak és nem tetszik ahogy megszólal. Jelenleg egy nagyon jó kompromisszumnak tartom magamnak a Klipscheket, minden zenémet nagyon szívesen hallgatom rajtuk. Május óta megvannak a dobozok, és még mindig mosolyogva tudok rajtuk zenét hallgatni, szerintem ez a legfontosabb. Sokan a hifizés miatt hallgatnak zenét, na a Klipsch nem nekik szól, ahhoz nem elég "audiofil".

Jók voltak azok a Klipsch dobozok!És azok is

"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."

Nexus=ex Specialized001

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”