Ha elfogadsz egy laikus tanácsot, heti rutinban elég a portörlés, a clin és bármilyen nedves anyag meg csak nagytakarításra, ha már foltos. Én pl. port sem ronggyal törlők, hanem puha szálas porolóval. Ha lenne egy új milliós hangsugárzóm akkor szerintem vennék egy külön vixi portölő kendőt :)Alex_Aston írta: ↑2021.05.02., vas. 15:48Stream szerint sima Clin ablak tisztító és mikroszálas kendő.
Pár hét múlva majd arra leszek kíváncsi, hogy több zenét hallgatsz-e, mint a régi dobozokkal. Nem kritika, csak szerintem sokan gondolkodunk hasonló beruházáson...
Viszont nekem az a korábbi tapasztalatom, hogy miután elértem azt a szintet, hogy nem fáraszt/zavar a rendszer (volt egy Klipsch-em, dübörgött mint az állat, mindeki irigyelte viszont fél óra után szétment a fejem a förtelmes magasától) szóval miután jöttek a dyno-k és nem volt bántó utána úgymond hiába a belepakolt pénz, nem változtatta meg a szokásaimat, nem hallgattam több zenét. Sőt, ha a zenét hallgattam (és nem a készüléket teszteltem), akkor az előrelépés sem hozott nagyobb "élvezetet", az előtte is meg volt. Szóval nézeget az ember, de, mindig lóg a kérdés, hogy tulképp "kell-e" a beruházás. Mondjuk most nyárra elegedtem, inkább medencét csinálok a kertbe