mackohaz írta: ↑2023.05.20., szomb. 07:45
Szalon írta: ↑2023.05.19., pén. 01:42
Nadrág témában nekem az Assos Equipe RS szériája vált be legjobban, kivágott karbon nyereggel is és 3D nyomtatott kényelmes nyereggel is tökéletes számomra. Valamint az itteniek 90%-a szintén Assos nadrágban teker…

Sajnos nem olcsó, valamint fizikailag se lehet megtapogatni otthon, de számomra nem kérdés, hogy milyen lesz a következő nadrágom is…
ha jól tudom svájci gyártmány, tetszett benne a pántok rögzítése,téli leértékelésben 110eur-ért ki lehet fogni, mennyire méretpontos?
Annyira sok összehasonlítási alapom nincs, mert szerencsére gyorsan megtaláltam, mi számomra a leginkább passzoló, de hátha segít.
Nekem az olasz méretezésből Castelli-LaPassion: L-es nadrág szokott kelleni, Northwawe és Assos nadrágból pedig M-es méretet használok.
Én leginkább a csípő méretet veszem alapul a mérettáblában, ha ott jó a nadrág, akkor összességében is jó szokott lenni.
Én szeretem, ha tart és szorosabb kicsit.
Assosnál van a Mille széria, ami kényelmesebb, kevésbé passzentos széria, ami nekem kevésbé jön be, téli nadrágom van ebből a szériából, az Equipe széria a jobban tartó széria, én ezt szeretem. Rövid vagy hosszú táv, teljesen mindegy. A szérián belül van az új R, azzal nincs tapasztalatom, az RS és az RSR között igazából minimális a differencia, számomra az olcsóbb a legjobb, az RSR talán egy picit még jobban passzossabb, kicsit másabb/vékonyabb anyagot is használ. A legújabbnak a pontos gumis csúszásgátló tappancsai a lábszáron nekem már túl sok, alig bírom felhúzni… persze tart, de számomra a régi vagy az RS guirozása is bőven elegendő. (szőrös lábra :) )
Az előző és az új széria között kb semmi különbség, mindenképpen azt kell választani, ami akciós!

(bike24-en pl szokott lenni egész jó akció néha)