Lehet hogy a karakter miatt a smink is elviszi. De felette is telik az idő.
Egyébként anno Halle Barry is nagyon szép hölgy volt, bár most is az. Talán a Flinstones-ban láttam először, vagy abban maradt meg.
Lehet hogy a karakter miatt a smink is elviszi. De felette is telik az idő.

"Szerintem is a Counterpart valóban jobban össze van rakva - de 10X unalmasabb."DeLorean írta: ↑2024.06.28., pén. 18:05Szerintem is a Counterpart valóban jobban össze van rakva - de 10X unalmasabb.zx07 írta: ↑2024.06.28., pén. 17:33Végignézve a Dark Matter összes részét, azt tudom mondani, hogy a Dark-hoz biztosan nem hasonlít, mert időben nem mozog a történet, meg a Dark jóval profibb. A Counterpart meg 10x jobban összerakott sorozat. Ez a sorozat jól indult, de szerintem rohadtul elbonyolították a felétől a végéig. A végén már nem tudtam követni, hogy melyik Jason melyik Jason... Így csinálnak egy alapvetően jó ötletből egy silány véget... már szigorúan szerintem.
Pont az az új húzás benne, hogy sok Jason van. Na de ezt kellett volna jobban kifejteni és akár megmutatni mások útját is.
Nekem az időutazós és a multiverzumos sorozatok egy kategóriának számítanak, azért említettem a Dark-ot.
Igazad van!
![]()
Végignézve a Dark Matter összes részét, azt tudom mondani, hogy a Dark-hoz biztosan nem hasonlít, mert időben nem mozog a történet, meg a Dark jóval profibb. A Counterpart meg 10x jobban összerakott sorozat. Ez a sorozat jól indult, de szerintem rohadtul elbonyolították a felétől a végéig. A végén már nem tudtam követni, hogy melyik Jason melyik Jason... Így csinálnak egy alapvetően jó ötletből egy silány véget... már szigorúan szerintem.DeLorean írta: ↑2024.06.21., pén. 19:45Bár írták már, de semmi közük egymáshoz.Best írta: ↑2024.06.20., csüt. 21:07A két sorozatnak van köze egymáshoz?
www.youtube.com/watch?v=_Scf9-udGuE
Az új Dark Matter egy The Dark német sorozathoz hasonló, lehet említeni a Counterpart sorozatot esetleg. Kicsit ezekre emlékeztet.
Párhuzamos univerzumokról szól, az adja a lényegét és a konfliktusokat.
A konfliktus - ki hogyan megy át egy másik párhuzamos univerzumba, ott mit tesz és mit csinál az ott jelen lévő énjével.
A rossz és jó dolog ezeknél, hogy a variációk lehetősége gyakorlatilag végtelen.
Ami fel tudja dobni az ilyen sorozatokat a rejtély és a végső megoldás kibontása úgy, hogy a későbbiekre is maradjon titok.
Plusz a színészek játéka szerinte,. Az itt nem tetszett, de később már igen- ilyen is van.
![]()

Nem, a múltkori sem volt tévedés, a komplett Acolyte sorozat a bizonyíték rá, ami azóta minden egyes új résszel mélyebbre süllyed.DeLorean írta: ↑2024.06.28., pén. 12:36Ugyanaz a tévedés tőled, mint a múltkor.-KP- írta: ↑2024.06.28., pén. 11:41A közelgő Rey mozifilm(trilógia?) is pontosan ezt az irányvonalat fogja továbbvinni, aminek a rendezője egy pakisztáni származásű női egyenjogúság aktivista lesz. Már le is nyilatkozta hónapokkal ezelőtt, hogy a célja az, hogy a férfiak kényelmetlenül érezzék magukat a film nézése közben. A Disney henger nem áll le.
Egy vicces beszélgetős műsorban viccelődtek - a ffi műsorvezető is.
Ezt utána a neten megírták, amit te elolvasod valahol és azonnal készpénznek veszed + terjeszted a hülyeséget.
Ha kicsit belegondolsz, mennyire életszerű, amit írtál? Direkt olyan filmet akar csinálni, amire a férfiak be se menjenek, mert szarul fogják magukat érezni? Egy Star Wars filmnél?
Akit érdekel, a Youtube-on megtalálja a beszélgetést:
Sharmeen Obaid-Chinoy: I like to make men uncomfortable

Mit igazol a nézőszám? Átlag nézőnek fogalma se lesz róla, mire megy be. Meglátja hogy Star Wars, aztán elmegy rá. Nyilván lesz egy réteg, aki messziről elkerüli majd, mint te, vagy én.Alex_Aston írta: ↑2024.06.28., pén. 12:06Nézőszám majd igazolja.-KP- írta: ↑2024.06.28., pén. 11:41
A közelgő Rey mozifilm(trilógia?) is pontosan ezt az irányvonalat fogja továbbvinni, aminek a rendezője egy pakisztáni származásű női egyenjogúság aktivista lesz. Már le is nyilatkozta hónapokkal ezelőtt, hogy a célja az, hogy a férfiak kényelmetlenül érezzék magukat a film nézése közben. A Disney henger nem áll le.
De az biztos, hogy én nem leszek közöttük.
Acolytet sem indítottam még el, nem is fogom.
De szerintem mi a kisebbség leszünk, látva a mostani világot.

Nézőszám majd igazolja.-KP- írta: ↑2024.06.28., pén. 11:41
A közelgő Rey mozifilm(trilógia?) is pontosan ezt az irányvonalat fogja továbbvinni, aminek a rendezője egy pakisztáni származásű női egyenjogúság aktivista lesz. Már le is nyilatkozta hónapokkal ezelőtt, hogy a célja az, hogy a férfiak kényelmetlenül érezzék magukat a film nézése közben. A Disney henger nem áll le.

A közelgő Rey mozifilm(trilógia?) is pontosan ezt az irányvonalat fogja továbbvinni, aminek a rendezője egy pakisztáni származásű női egyenjogúság aktivista lesz. Már le is nyilatkozta hónapokkal ezelőtt, hogy a célja az, hogy a férfiak kényelmetlenül érezzék magukat a film nézése közben. A Disney henger nem áll le.wittao írta: ↑2024.06.28., pén. 10:28[spoiler]Nalam mindent vitt, amikor a csaj a fenykarddal megoldotta a hajvagas kerdeskort[/spoiler]Quetz írta: ↑2024.06.28., pén. 00:24Közben dübörög tovább az Acolyte, ami annyira rossz, hogy már szinte jó. Csak vígjátékként kell nézni és minden értelmet nyerOlyan szinten van tele hülyeségekkel és önellentmondással, hogy azt kell gondoljam, bedobták az ötleteket egy kalapba és úgy rakták össze a filmet, amilyen sorrendben kihúzták a cetliket. De az is lehet, hogy csak pénzmosásra kellett a cucc
![]()
Arra dobbentem ra, hogy egy Urgolyhok-nak tobb koze van a SW-hoz, mint ennek. En is ugy tekintek ra, mint valami viccre, ahol a keszitok kifiguraztak a SW univerzumot. Borzaszto.
Mar azon is elgondolkodtam, hogy hiaba az elofizetesem, inkabb lehuzom torrentrol, es ugy nezem a reszeket csak azert, hogy a nezoszamot se noveljem…
[spoiler]Nalam mindent vitt, amikor a csaj a fenykarddal megoldotta a hajvagas kerdeskort[/spoiler]Quetz írta: ↑2024.06.28., pén. 00:24Közben dübörög tovább az Acolyte, ami annyira rossz, hogy már szinte jó. Csak vígjátékként kell nézni és minden értelmet nyerOlyan szinten van tele hülyeségekkel és önellentmondással, hogy azt kell gondoljam, bedobták az ötleteket egy kalapba és úgy rakták össze a filmet, amilyen sorrendben kihúzták a cetliket. De az is lehet, hogy csak pénzmosásra kellett a cucc
![]()
Kinek, hogy,,, nekem az első tíz perc alapján nem ütötte meg továbbnézési szintet...Alex_Aston írta: ↑2024.06.28., pén. 06:47A kaszkadőr
https://m.imdb.com/title/tt1684562/
Kellemes kikapcsolódás, nem kell komolyan venni. És tényleg tele van igazi kaszkadőr mutatványokkal, nem a CGI a főszereplő (ami persze van benne ugyanúgy).
Jók a színészek is benne. Ryan Gosling hozza a megszokott sármos stílust, Emyli Blunt pedig a kis cuki, sértett női vonalat képviseli.
Tényleg nem kell komolyan venni az egészet, latszik is a filmen, hogy mind a színészek, mind a kaszkadőrök élvezték a forgatást.

Wednesday Adams sorozat? Sajnos ott már nem ugyanúgy néz ki, mint a Zorro-ban mondjuk...
Mivel a bakancslistámon már így is több tétel van, mint amit életem végéig abszolválni tudnék, muszáj szelektálni.DeLorean írta: ↑2024.06.27., csüt. 07:50...
De hát három rész után megítélni ezt a sorozatot - nem lehet. Van, ahol 10 perc után is OK a dolog, de a Dark lényege a meghökkentés, igen komoly agy munkát is követel a nézőtől, hogy sikerüljön összerakni a dolgokat.
Valóban nem vicces sorozat, de nem kell magán nevetnie.
Egy nagyon jól elkészített alkotás, egészen jó színészi alakításokkal és olyan csavarokkal, amin csak pislog az ember.
...
De ha 3 rész után elengedted, ha nem lesz más - nézd végig és utána térjünk vissza a véleményedre!
Az iMDB pontszám 451 ezer után 8,7-es. Ráadásul német sorozat, ez igen kimagasló pontszám. Nekem 10-es és a legjobb időutazós sorozatnak tartom.
![]()

Ja nem igazán volt feladvány, csak lejjebb felsoroltatok pár színésznőt, gondoltam én is "megemlítek" egyet

Pedig, SZERINTEM, venomer-nek igaza van.

Ő már a botox-os csapathoz tartozik... régen üős voltTSanyi írta: ↑2024.06.26., szer. 21:42Catherine Zeta-Joneszx07 írta: ↑2024.06.26., szer. 18:20és az eggyel idősebb korosztályból, akik natúrban jól néznek ki, mindenféle botox nélkül:Den írta: ↑2024.06.26., szer. 17:06Meg Ryan: a világ egyik legszebb arcú nője volt, botox arcplasztikák![]()
Ashley Judd: elképesztően jó nő volt, botox, arcplasztikák, az arca olyan lett, mintha egy trombitást utánozna,![]()
Nicole Cidman: botox, az amerikaiak azt mondták neki: mit tettél magaddal? Eltűnt minden arcmimikája,![]()
A győztes: Kate Beckinsale, de vannak riválisai:![]()
Anne Hathaway,
Margot Robbie,
Scarlet Johansson,
Sasha Luss,
Milla Jovovich,
Emily Blunt,
Jennifer Lawrence.
Sophie Marceu
Monica Belucci
Salma Hayek
Penelope Cruz
Kate Beckinsdale-el egyetértek...