A Mogami 3082 hasonló árkategória. Persze lehet, hogy csőből kihúzva megcsavarva stb szintet lép a Canare, plusz az is mellette szól, hogy elérhető belföldön. Míg az általam javasoltat rendelni kell. Könnyű úgy, hogy anno mind meghallgattam ami érdekelt, saját rendszerben. Az a jó ezekben a kábelekben, hogy sokat bukni nem tud rajtuk az ember, ha eladja.zoli73 írta: ↑2023.11.26., vas. 21:16Bölcs hozzáállás, hogy azt írod, hogy a "szerinted", és a "Te rendszeredben", mert ez így korrekt.pjm írta: ↑2023.11.26., vas. 20:48Én valóban nem sodortam, semmit nem csináltam vele, viszont 3082-es Mogami minden módosítás nélkül nekem sokkal jobban tetszett. Nekem, az én rendszeremben. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Canare nem lehet jó, a hifi kábeleket én ebben a kategóriában hanyagolnám.
Viszont ez a másik állítás? Én is úgy tapasztaltam, hogy ez a kategória sajnos még langyos víz, de azért hanyagolni nem kell. Javaslom, kezeljük helyén a kérdést, és ne kotorásszunk senki zsebében, ne akarjuk rábeszélni olyan dolgokra, amiket nem engedhet meg magának.
Felteszem, azért jelölte meg ezt a két kábelt, mert ez fér bele neki.
Ami a másik kijelentést illeti, én is azt gondolom, hogy a hifi gyártók kis kábeleinek jelentős részére jellemző, hogy valahogy szerintem is jobban rányomják a bélyegüket a hangra, így simán el tudom képzelni, hogy 2* 3* ennyiért sem tetszik jobban az eredmény. Míg egy jobb pro kábel kiegyensúlyozottabb, csak mindenben lehetne jobb.
Persze ehhez olyan elvárás, rendszer stb kell.
És nem minden pro kábel megváltás, csak azokból is vannak jobbak - mint pl a Canare.
Na ez így talán hosszú is meg bonyolult is lett.