Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jamo hangsugárzók

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

VNORBI86! 
Ha teheted a 770-et vedd meg, mert sokkal- de sokkal jobban egybe van hangilag mint a 750. Főleg a mélyek terén lenne kevés a 750....

Nekem van egy C607 és C803 meg egy C603 is aminek sajnos a színe nem paszzol a többihez...

Hallgasd meg a 6-os sorozatot. Az már egy kimondott prémium minőség a jamotól...nem hiába keresek én is egy 603-ast csak sötét almában...

Apropó KAPORKA!

Csinált még a jamo a concert 8 után is jó dobozt....A concert 800-as sorozatot...

Tegnap teszteltük a Concert 803-ast egy Pio A400-al és excalibur kábellel.....

Az eredmény.................. :kiraly: :foto:

Félelmetes tér, dinamika, erő, és mégis lágy megszólalás.....Nem hiába kérnek érte 200 fölött....

Viszont most megint költhetek/ pedig elég csehül állok/ egy excalibur kábelre....

Egyébként szívesen látok bárkit egy fülelésre aki esetleg kiváncsi mit is tudnak a jamo concertek....

Köszi az infót de nem én akarok venni dobozt! A barátom aki s606-ot nézett akiről neked is írtam ő hívott fel Jamo ügyben és gondoltam szólok neki a 750-ről!Szerintem ő maga sem tudja mit akar!De azért én is kiváncsi lennék rá,hogy mit tudnak ezeka Jamok!

Vendég

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Gida és ezt a konzekvenciát egy A400-al összekötve vontad le? Mert lehet az a gép valamikor jó volt, de mai viszonylatban félelmetes rossz hangja van...Én nem tudnék azzal összekötve megítélni egy ilyen kaliberű hangdobozt... :kiraly: :foto:

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: gida »

VNORBI86!

Ha teheted a 770-et vedd meg, mert sokkal- de sokkal jobban egybe van hangilag mint a 750. Főleg a mélyek terén lenne kevés a 750....

Nekem van egy C607 és C803 meg egy C603 is aminek sajnos a színe nem paszzol a többihez...

Hallgasd meg a 6-os sorozatot. Az már egy kimondott prémium minőség a jamotól...nem hiába keresek én is egy 603-ast csak sötét almában...

Apropó KAPORKA!

Csinált még a jamo a concert 8 után is jó dobozt....A concert 800-as sorozatot...

Tegnap teszteltük a Concert 803-ast egy Pio A400-al és excalibur kábellel.....

Az eredmény.................. :kiraly: :foto:

Félelmetes tér, dinamika, erő, és mégis lágy megszólalás.....Nem hiába kérnek érte 200 fölött....

Viszont most megint költhetek/ pedig elég csehül állok/ egy excalibur kábelre....

Egyébként szívesen látok bárkit egy fülelésre aki esetleg kiváncsi mit is tudnak a jamo concertek....

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Köszi, a számos adatokat összegyűjtöttem. Asszem a puding próbája az evés, meg kell hallgatni...

Szivesen!Azért én is kiváncsi lennék mindegyikre!ha esetleg eljutnál odáig,hogy meghalgatnád akkor pár szót ha írnál róluk azt megköszönném!

christuner
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: christuner »

Most felkerült egy E750-es is használtan 65ezerért. Vagy az E770 80ezerért. De továbbra sem tudom hová tenni a minőségüket a régebbi Jamokhoz, pl a Classic 6osomhoz képest.
Aki a 750 et hirdeti neki CAv dp880a van hivox tuningal és azt modja hogy simán lezenélte a 750 es!Nekem is dp880a van de tuning nélkül!Én azt mondom ha lezenéli a cavot akkor jó doboz lehet ez a jamo!az e750 és 770 közt a különbség a hangszórók méretében nyilvánul meg!

Köszi, a számos adatokat összegyűjtöttem. Asszem a puding próbája az evés, meg kell hallgatni...

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Most felkerült egy E750-es is használtan 65ezerért. Vagy az E770 80ezerért. De továbbra sem tudom hová tenni a minőségüket a régebbi Jamokhoz, pl a Classic 6osomhoz képest.
Aki a 750 et hirdeti neki CAv dp880a van hivox tuningal és azt modja hogy simán lezenélte a 750 es!Nekem is dp880a van de tuning nélkül!Én azt mondom ha lezenéli a cavot akkor jó doboz lehet ez a jamo!az e750 és 770 közt a különbség a hangszórók méretében nyilvánul meg!

christuner

Jamo hangsugárzók

Hát ez nem az én árkategóriám :kiraly:    hiába van meg a fülem, hallásom hozzá.
Oké csak keresgéltem és gondoltam érdekes lehet!Nem olcsó az biztos!

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Hát ez nem az én árkategóriám :kiraly: hiába van meg a fülem, hallásom hozzá.
Oké csak keresgéltem és gondoltam érdekes lehet!Nem olcsó az biztos!

christuner

Jamo hangsugárzók

Főképp klasszikus, akusztikus zenét meg jazzt hallagatok.
Eddig összesen egyetlenegy olyan Jamot hallottam, ami ezeken a zenéken szépen teljesített, az pedig a JAMO CONCERT 8.
Érdekes módon, gyorsan le is álltak a gyártásával, mert nem illeszkedett a Jamo, egyébként nem alaptalanul, házimozisnak tartott hangzásvilágába, amihez hozzátartozik, hogy "a mélye meglepően erőteljes és megfelelő" , ahogyan ön írja.

Sajnos, van ennek a JAMO CONCERT 8-nak két nagy baja.
1.) Csak nagyon ritkán hirdetnek egy-egy használt példányt belőle, mert aki egyszer megvette, az általában nem akarja lecserélni, mert elégedettek azzal, amit nyújt, és tudják, hogy csak sokkal több pénzért kapna jobbat. (Ennek ellenére, mintha mostanában láttam volna valahol egyet hirdetni.)
2.) Ha valaki mégis eladja, akkor nagyon drágán találnak új gazdára. (Egyszer, ha sok pénzem lesz hangsugárzóra, akkor azért biztos veszek egy párat belőle.)

Nekem a classic 6 is jó, csak most lenne lehetőségem váltani egy picit nagyobbra, jobbra, újabbra és ezt néztem ki a Jamók közül.

A vaterán van egy eladó C 805!esetleg ez még érdekes lehet!Itt a link!
http://www.vatera.hu/jamo_c_805_hazimoz ... 97601.html Remélem tudtam segíteni!

Hát ez nem az én árkategóriám :kiraly: hiába van meg a fülem, hallásom hozzá.

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Eddig összesen egyetlenegy olyan Jamot hallottam, ami ezeken a zenéken szépen teljesített, az pedig a JAMO CONCERT 8.
Érdekes módon, gyorsan le is álltak a gyártásával, mert nem illeszkedett a Jamo, egyébként nem alaptalanul, házimozisnak tartott hangzásvilágába, amihez hozzátartozik, hogy "a mélye meglepően erőteljes és megfelelő" , ahogyan ön írja.

1.) Csak nagyon ritkán hirdetnek egy-egy használt példányt belőle, mert aki egyszer megvette, az általában nem akarja lecserélni, mert elégedettek azzal, amit nyújt, és tudják, hogy csak sokkal több pénzért kapna jobbat. (Ennek ellenére, mintha mostanában láttam volna valahol egyet hirdetni.)
2.) Ha valaki mégis eladja, akkor nagyon drágán találnak új gazdára. (Egyszer, ha sok pénzem lesz hangsugárzóra, akkor azért biztos veszek egy párat belőle.)

Nekem a classic 6 is jó, csak most lenne lehetőségem váltani egy picit nagyobbra, jobbra, újabbra és ezt néztem ki a Jamók közül.

A vaterán van egy eladó C 805!esetleg ez még érdekes lehet!Itt a link!
http://www.vatera.hu/jamo_c_805_hazimoz ... 97601.html Remélem tudtam segíteni!

christuner

Jamo hangsugárzók

Vendég

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

christuner

Jamo hangsugárzók

Jamo e770-el kapcsolatban tud valaki véleményt írni? Eddig csak olyanokkal 'találkoztam' akik hallottak róla, hogy jó, de ez elég relatív. A közép és magas tartományról például semmi infó, csak, hogy a mélye meglepően erőteljes és megfelelő. Persze legjobb lenne kipróbálni... Nekem egy régi Classic 6 van és azt szeretném lecserélni. :kiraly: Főképp klasszikus, akusztikus zenét meg jazzt hallagatok.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Ez ennyire rossz doboz?Egy ismerős nézte a expressen elektronikus zenét hallgat kizárólag és néha Rap-et! 20 ért árulják és nem akarok az ismerősenk rosszat úgyhogy akkor lebeszélem róla!
Annyit megér, de csodát nem szabad várni tőle.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Ez ennyire rossz doboz?Egy ismerős nézte a expressen elektronikus zenét hallgat kizárólag és néha Rap-et! 20 ért árulják és nem akarok az ismerősenk rosszat úgyhogy akkor lebeszélem róla!

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: richies »

en amikor megvettem a metro-bol 30 e ft-ert, ehgybol csereltettem ki benne gariban a kozepeket, mert mintha meg se mukkantak volna

de 7 ev gari.....

CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Köszi mindenkinek a segitséget!

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem!Valaki megtudná mondani,hogy ez a jamo doboznak mi a modell száma?Előre is köszönöm!Vagy valaki esetleg tud róla valami infót azt is megköszönném!
Szerintem a Studio 190 lehet.
És valóban felejtős... kivéve ha valaki nagy hangerőn döngölni akar!!!

Ez, nem Studio 190, hanem, egy speciális Jamo széria. PJ típusjel van rajta, ami a tervező monogramja. (Preben Jakobsen) FC6000 a típusa. Amiben viszont egyetértünk, hogy eléggé alapszintű hangja van, amolyan Tesco gazdaságos Jamo.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok egy kis segitségre lenne szükségem!Valaki megtudná mondani,hogy ez a jamo doboznak mi a modell száma?Előre is köszönöm!Vagy valaki esetleg tud róla valami infót azt is megköszönném!
Szerintem a Studio 190 lehet.
És valóban felejtős... kivéve ha valaki nagy hangerőn döngölni akar!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: richies »

szeva
nem tudom, de nagyon hasonlo hangszorokeszlete van ,mint a studio 180-nak, ami igen felejtos minden ertelemben.....
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7046

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Jamo / 909

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: gida »

Én is úgy hallottam....

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Laccee »

Üdv!Nem eladó valakinek az S606 párja ? :kiraly:
Továbbra is jó alternativának számit a maga árában?

Helo!Én úgy tudom,hogy Gida fórumtárs épp most készül eladni az S606 os szettjét!Írj neki egy privát üzenetet!Sok sikert!

Köszi, megpróbálom elérni :taps:

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Jamo hangsugárzók

Üdv!Nem eladó valakinek az S606 párja ? :taps:
Továbbra is jó alternativának számit a maga árában?

Helo!Én úgy tudom,hogy Gida fórumtárs épp most készül eladni az S606 os szettjét!Írj neki egy privát üzenetet!Sok sikert!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”