Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 785

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: lacy »

Az jutott az eszembe miközben beleolvastam ebbe a topicba
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
hogy a zárójeles részt szerintem aktuális lenne törölni már :D
egyrészt aki ezt nyitotta (topic) konkrét megoldást várt a saját problémájára, csak közben a sok év alatt ez egy általános csevegő topic lett hangfal témában, így aztán eleve értelmetlen a címben a felhívás a nyitó poszt olvasgatására :rolleyes:

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Hozzászólás Szerző: ANDS »

wittao írta:
2025.01.25., szomb. 15:40
Evi 10.000 Ft dij mondjuk az Adas-Vetel topik hasznalataert siman elfogadhato.
Lehet annyi konnyitest betenni, hogy evi 3db hirdetesig ingyenes.

Pont ma gondoltam végig, hogy évi 5.000.- Ft- ért lehetne hirdetni, mondjuk 3 cuccot.

(Ha 3 db hirdetés ingyenes, akkor 1 reg- el csak három hirdetést adnak fel, így ki lehetne játszani a szabályt).

Az évi 5.000.- Ft talán még elviselhető lenne mindenkinek. Ha a 3 helyett meg tíz cuccot akar hirdetni, akkor az 5.000 Ft helyett mondjuk 10.000.- Ft lenne az éves díj.

Azt is érdemes lenne kipróbálni, hogy egy hirdetés mennyi ideig futhatna egy adott összegért. Lehet, hogy egyszeri díjfizetés (5.000.-Ft) ellenében csak 3 hónapig futhat a hirdetés, utána meg kell hosszabbítani.

És végig lehetne gondolni, mennyibe kerüljön kiemelni egy hirdetést egy időszakra.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 87

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

Vinkler írta:
2025.01.25., szomb. 10:28
Azon gondolkodtam magamban, hogy mennyire lehet földtől elrugaszkodott az a kérés, ha valaki elad valamit itt a fórumon (mondjuk nem egy 2-3 ezres dologot, hanem mondjuk 25k felett), akkor egy kávéval támogassa az oldalt? gondolkodik.gif
Semennyire sem elrugaszkodott. Én is támogattam már a fórumot ezzel a módszerrel, nem is egyszer. De az arányosság elvét azért tényleg számításba illik venni.

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 832

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Csak egy ötlet: Új hirdetés csak akkor jelenne meg, ha egy kv támogatást kapna az oldal.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2036

Hozzászólás Szerző: wittao »

Evi 10.000 Ft dij mondjuk az Adas-Vetel topik hasznalataert siman elfogadhato.
Lehet annyi konnyitest betenni, hogy evi 3db hirdetesig ingyenes.
10 hirdetesig 5.000 Ft
10 hirdetes felett pedig 10.000 Ft

Ha ennel magasabb, akkor elhagyhatjak az oldalt.
Ezt onnan tudom, hogy most rengeteg dolgot dobtam fel, es az olcsobb dolgok pillanatok alatt elkelnek 1 het mondjuk, de van amit 1-2 evig hirdetek mire gazdara talal.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Én azt nem látom ebben, honnan lehet majd tudni, elkelt-e a termék vagy sem.
Egy-egy termékre jellemzően nem százával jelentkeznek, szóval simán lehet, hogy valaki nyitva hagyja és privátban kezeli a további jelentkezőket. Persze ezen jelentkezők jelenthetik, hogy a termék már elkelt, de ez nem bizonyítaná, hogy az valóban úgy van.

Ha a hirdetés feladásakor lenne fizetési kötelezettség vagy egy bizonyos idő után (azt hiszem, az audio-markton így van), az már könnyebben kontrollálható.
Újratervezés

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 583

Hozzászólás Szerző: andarson »

Vinkler írta:
2025.01.25., szomb. 10:28
Azon gondolkodtam magamban, hogy mennyire lehet földtől elrugaszkodott az a kérés, ha valaki elad valamit itt a fórumon (mondjuk nem egy 2-3 ezres dologot, hanem mondjuk 25k felett), akkor egy kávéval támogassa az oldalt? gondolkodik.gif
Én most lehet, a tagok érdekei ellen beszélek, kibickedve, anélkül, hogy tudnám mi lenne a pontos következmény, de személy szerint támogatnék egy fizetős kötelezettséget a hirdetések kapcsán. Ennek lehet egy olyan hozadéka, hogy kevesebb lenne a hirdetés, de a fórum zártsága ugyanúgy biztosítana egy minőségi és megbízhatósági szintet is.
Esetleg egy online kérdőívet is ki lehetne tenni az oldalra, felmérésnek.
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8965

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5998

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

zoli73 írta:
2025.01.15., szer. 16:06
Aspirinnek volt erre egy nagyon ígéretes próbálkozása, ami sokkal átláthatóbb volt, de ha jól emlékszem, az is valami akadályba ütközött, így elvetette. Sajnálom, mert a magam fajta hatökröknek nagy segítség lett volna. bocs.gif
Igen, bétábn fenn volt kb 1 hétig, BBcode-mentes WYSIWYG-hozzászólás-szerkesztő ("what you see is what you get" rövidítve - jelentése "amit látsz, azt kapod") átkapcsolható BBcode-os nézettel, szerintem király volt, mert a dőlt betű az valóban dőlt betűnek nézett ki, felsorolás valóban felsorolásnak, stb... csak volt egy bosszantó bugja pont az idézésnél (az idézett szövegek után mindig beszúrt egy sort), amivel szerintem könnyebben együtt lehetett volna élni, mint a mindennaposan elcseszett BBCode-os idézésekkel, de olyan fikaáradat lett miatta, hogy elment tőle a kedvem. Volt egy általam személyesen is ismert és nagyrabecsült fórumtárs, aki egyenesen leszarozta...
Szóval sikertelennek minősítettem a bétatesztet, és visszavontam az egész fejlesztést. Azóta kaptam már ígéretet segítségre a hiba megtalálásában, de az az én időhiányom miatt esett (egyelőre) kútba.
Talán egyszer nekivágunk megint...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3311

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

zoli73 írta:
2025.01.15., szer. 16:06

Aspirinnek volt erre egy nagyon ígéretes próbálkozása, ami sokkal átláthatóbb volt, de ha jól emlékszem, az is valami akadályba ütközött, így elvetette. Sajnálom, mert a magam fajta hatökröknek nagy segítség lett volna. bocs.gif
Telefonon ezt látom, ha erre válaszolok neked az mar megint elrontott ;) idézés utáni ismételt válaszra:

.
Screenshot_20250115_164503_Chrome.jpg

Ennek az elejétől kell kijelölni, a te neved utáni első kapcsos zárójel utáni résztől a törlendő részt. Így, ahogy a második képen látható:

.
Screenshot_20250115_164523_Chrome.jpg

És egészen addig kell törölni, amíg eljutsz az utolsó előtti "quote" feliratig. Mert az utolsó lesz az idézet lezáró, így az előtte lévő résznek kell benne maradnia, amit te szeretnél.
Erről is itt a kép;

.
Screenshot_20250115_164629_Chrome.jpg

Azaz az idézendő személy neve utáni kódsor végén lévő első kapcsos zárójel utáni résztől lell törölni az utolsó "qoute"-ig, de csak azt, amit nem akarsz újra megjeleníteni. Ami marad a kapcsos zárójel és a "qoute" között, az fog megjelenni. Itt érdemes redukálni csak a lényegre, ami alapján tudható, hogy mire reflektálsz, de nem túl hosszú dolog.

Remélem segít ez a kis leírás. Leírni és elolvasni több idő, mint megcsinálni.

Hajrá! :tutiok:
Csak a Marantz! :-D

conan69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: conan69 »

???

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

conan69 írta:
2024.12.23., hétf. 05:04
még tenni
Egy H/K hirdető a napokban épp két éve nem válaszol. Szerintem hagyom. :D

conan69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Köszönöm szépen

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3311

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

conan69 írta:
2024.12.23., hétf. 05:04
Sziasztok, remélem jó helyre írok.
Egy stereo HK970 erősítővel kapcsolatban írtam aleksander007 nevű felhasználónak ....
Ha rámész a profiljára, láthatod, hogy több, mint egy hete nem lépett be.
Tehát a privát üzenetet biztos nem látta, és jó eséllyel az emailt sem, ha ennyire nem online emberünk.
Csak a Marantz! :-D

conan69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok, remélem jó helyre írok.
Egy stereo HK970 erősítővel kapcsolatban írtam aleksander007 nevű felhasználónak privát üzenetet és e-mailt is, de egyikre sem válaszol már több mint egy hete. Tudnék valamit még tenni evvel kapcsolatban, vagy hagyjam az egészet?
Válaszotokat előre is köszönöm.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3192

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Aszpirin írta:
2024.11.21., csüt. 23:21
zoli73 írta:
2024.11.21., csüt. 19:43
Szép estét mindenkinek!
Úgy látom, hogy mostanában újra megszaporodtak a "privát ment", "küldtem privátot" szövegű, értelmetlen hozzászólások az adás-vételi topicokban. Számomra nagy talány, hogy akik ezeket írják, és tólják vele az adott hírdetést, Ők nem tudják, hogyan működik a fórum? Hogy ez szabályzatba ütköző?
Lehet, hogy reaktiválni kellene azt a bannert, ami erre figyelmeztet.
Egyetlen fórumtárs művelte ezt ma, háromszor is. Ő az imént kapott egy warningot, a szabályzat idevonatkozó pontjának idézésével együtt.
Nem véletlenűl fogalmaztam úgy, hogy mostanában, mert az elmúlt hetekben/hónapban láttam vagy tizet, és csak azt, ami szembe jött, számomra érdekes témákban.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5998

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

zoli73 írta:
2024.11.21., csüt. 19:43
Szép estét mindenkinek!
Úgy látom, hogy mostanában újra megszaporodtak a "privát ment", "küldtem privátot" szövegű, értelmetlen hozzászólások az adás-vételi topicokban. Számomra nagy talány, hogy akik ezeket írják, és tólják vele az adott hírdetést, Ők nem tudják, hogyan működik a fórum? Hogy ez szabályzatba ütköző?
Egyetlen fórumtárs művelte ezt ma, háromszor is. Ő az imént kapott egy warningot, a szabályzat idevonatkozó pontjának idézésével együtt.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3192

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Szép estét mindenkinek!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6203

Re: Entreq Challenger signal XLR

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Attilag001 írta:
2024.09.28., szomb. 15:52
Hogyan lehet így előre ugrasztani a hirdetést, hogy olyan mintha ma hirdetted volna meg?
Így:
viewtopic.php?p=2543542#p2543542
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Attilag001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 57

Re: Entreq Challenger signal XLR

Hozzászólás Szerző: Attilag001 »

Hogyan lehet így előre ugrasztani a hirdetést, hogy olyan mintha ma hirdetted volna meg?

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1374

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

csandaz írta:
2024.09.26., csüt. 14:03

Röviden: Automatikusan nem.
Köszönöm a gyors választ ! :smile53:

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 182
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csandaz »

Rock60 írta:
2024.09.26., csüt. 13:48
Üdv, Mindenkinek !

Az lenne a kérdésem, hogy a kapott privát üzeneteimet tudom - e utólag csoportosítani felhasználói nevek szerint ?
Úgy értem, hogy pl. egyik kupacban Vikunya, másik csoportban Reserved, harmadikban Revox, stb. üzenetei.
Ha egy régebbi, már elolvasott üzenetet olvasnék el újból, rengeteg időbe telik sokszor, míg megtalálom, név szerinti csoportosításból sokkal egyszerűbb lenne...

Köszi.
Röviden: Automatikusan nem.

Hosszan: De tudsz mappákat létrehozni, automata szabályokat/szűrőket beállítani (a jövőbeli üzenetekhez) és utána több üzenet kijelölésével áthelyezni a régi üzeneteket a mappákba.

Pepecs, de mást nem tudok

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1374

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Üdv, Mindenkinek !

Az lenne a kérdésem, hogy a kapott privát üzeneteimet tudom - e utólag csoportosítani felhasználói nevek szerint ?
Úgy értem, hogy pl. egyik kupacban Vikunya, másik csoportban Reserved, harmadikban Revox, stb. üzenetei.
Ha egy régebbi, már elolvasott üzenetet olvasnék el újból, rengeteg időbe telik sokszor, míg megtalálom, név szerinti csoportosításból sokkal egyszerűbb lenne...

Köszi.

csandaz
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 182
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: csandaz »

Egyetlen "problémát" látok ebben, hogy nincs megjelölve, hogy ez egy másolat. kapsz egy "fénymásolatot" a küldött levélről.

Csak abból lehet látni, hogy én vagyok a címzett, nem pedig te és a feladó nevében az én nevem van.
Igen 1-2 ember jelezte ezt és igen ez lehet kicsit zavaró, de szerintem ez nem egy olyan nagy probléma, pláne, ha számítasz arra, hogy fogsz kapni egy másolatot a küldött levélről

benczeb90
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: benczeb90 »

Sziasztok!

Épp az imént írtam XY (anonim) fórumozónak e-mail üzenetet és kértem másolatot az e-mailről a saját inboxomba.

Namost a probléma az az, hogy ebben a másolat e-mailben a megszólított fél az nem én voltam, hanem XY fórumtárs, akinek üzenni kívántam!

Kedves XY! ;---------------------> Ő lenne a fórumtárs.

A következő üzenetet a "avxforum.hu" fórumról benczeb90 küldte neked. ;-------------------------> ez én vagyok!
Amennyiben ez az üzenet kéretlen, illetve számodra sértő vagy egyéb támadó
megjegyzést tartalmaz, kérünk, lépj kapcsolatba az oldal adminisztrátorával
a következő e-mail címen:

memberlist.php?mode=contactadmin

A levélhez mellékeld ezt az üzenetet (különösen ügyelve a fejlécre). Ennek
a levélnek a válaszcíme benczeb90 e-mail címére van beállítva, így a
választ ő kapja meg.

Az üzenet a következő:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szia XY! :) ;------------------------------------------------------> a fórumtárs

Írtam a hirdetésed alá!

Ha épp nyaralsz, akkor addig is kellemes időtöltést!

Üdv,
Balázs ;-------------------------------------------------------------> jómagam

Ugye látjátok, hogy itt valami nem stimmel?

Remélem minden érthető.
Üdvözlettel,
Bencze Balázs

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”