Ez egy nagyon király CP-n mászás lesz. Ez kedvezhet Vingegaard-nak, bár én azt látom rajta, már nem hisz abban, hogy meg tudja verni Pogit akárhol.
Pedig ez kifejezetten az Ő alkatához ideális, szóval ha itt nem, akkor tényleg sehol.
Ez egy nagyon király CP-n mászás lesz. Ez kedvezhet Vingegaard-nak, bár én azt látom rajta, már nem hisz abban, hogy meg tudja verni Pogit akárhol.
Sajnos durván vacak utak vannak.pärt írta: ↑2025.07.20., vas. 07:56Azért veseráző részek akadnak itt is. Kétszer repült ki a kulacsom a tartóból lejtőzésnél, az elsőnél vádlival megfogtam és a vázhoz szorítottam, másodjára már nem is vettem észre, hol rázódott ki. Lehet, hogy fordított irányból több mászás esik a gyalázatos részekre.
Azért veseráző részek akadnak itt is. Kétszer repült ki a kulacsom a tartóból lejtőzésnél, az elsőnél vádlival megfogtam és a vázhoz szorítottam, másodjára már nem is vettem észre, hol rázódott ki. Lehet, hogy fordított irányból több mászás esik a gyalázatos részekre.
Fél 11 körül érkezem.
Majd valahol azért várjatok meg
Remélem,a lányoknak nem mutattál rólunk fotót, mert akkor tuti, hogy csak hárman leszünk.
Hányan leszünk végül?
ja. reggel meg felkelek és fordulok a másik oldalamra
reviből hifiDiyer lett az utóbbi időben (már kb vége,de most jött ki a fáradtság) és lövésem sincs,hogy tudnék megbirkózni a feladattal, de nekivágnék, haaa... nem lenne ennyire messze. szombaton kerek 4 óra alatt értem el Budapestig,annyira jól időzítik és menedzselik az M3 autópálya felújítását