Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzaboZE »

Nyár elején a Microsoft épületében a két xbox360 demonstrálási céllal két Panasoinc LCD-re volt kötve. Konkrét típusszámot nem néztem, de nem voltam elájulva tőlük. Egy olyan jó közepes volt a teljesítményük konzollal. Tv képét, meg dvd-t ugye nem nézhettem rajta :-)
A hír igaz csak az egyiken htpc van a másikon xbox. Én is nézegettem a panasonicot, de nagyon lepusztult menüje van. Elég kevés beállítási lehetőség van, a hdmi-n pedig max valami 1164x 648 felbontást tud fogadni. Így a Htpc gyakorlatilag elég sok csorbát szenvedett. Kontrasztarány és képfrissítés sima átlag.

SzaboZE

bébé
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bébé »

.....
Köszönöm tsc. Nekem is vmi hasonló volt az érzésem, de a megerősítés jól jött
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Nyár elején a Microsoft épületében a két xbox360 demonstrálási céllal két Panasoinc LCD-re volt kötve. Konkrét típusszámot nem néztem, de nem voltam elájulva tőlük. Egy olyan jó közepes volt a teljesítményük konzollal. Tv képét, meg dvd-t ugye nem nézhettem rajta :-)

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

Szeretnék vásárolni egy PANASONIC TX 32 LE 60 típ. LCD-tv-t.

Úgy néztem elég kevesen vettek itt Panasonic LCD TV-t a fórumtársak, sokkal inkább a Plazma topikban találsz Panásokat. Talán azért is, mert a cégnek nem ez technológia a fő erőssége egyelőre...

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

Hát, a 20 colos LCD-k képei - már amiket eddig láttam kiállítva - még az LCD-k közt is botrányosan sz*rok. Kezdve a csodálatos standard 640x480-as felbontással, aztán a rossz betekintési szögek, stb, mindehhez 100e ft körüli ár..

30-40e ft-ért olyan CRT -t lehet kapni 20 colban, aminek a képe kategóriákat ver ezekre az LCD-kre, leszámítva persze a béna geometriát és a nagy méretet.

Csak és kizárólag akkor vennék LCD-t ekkora méretben, ha már semmilyen módon nem férne el az TV és/vagy megrögzött LCD fan lennék, de akkor meg nem is kérdés az egész.

Nekem is van még egy 2 éves kis Samsungom 21 colos, 50Hz, szoktam volt olyat játszani régebben vele, hogy kiküldtem rá a videokártyám képét a leggagyibb kompozit videokábellel, és az akkori -erősen átlagos- 19-es LCD monitorommal hasonlítgattam rajta ugyanazt a filmet (mondjuk 1cd-s divx, hogy adjunk a minőségnek). Hát mintha nem is ugyanaz a forrás ment volna rajtuk, hanem valami teljesen más, az LCD (pedig az monitor volt, rendes felbontással, és tűrhető betekintéssel, nem egy gagyi 20-as LCD tv) teljesen kiábrándító volt erre a célra (persze monitorként nyilván más a helyzet). A CRT színei kontrasztja, feketéje _durván_ jobb volt.

Természetesen most nem az LCD tv-ket fikázom, hanem a 20-as, kisfelbontású verzióikat, amiket max a konyhába vennék, háttérhangnak, miközben a feleség főz, vagy ilyesmi - hogy ne foglaljon nagy helyet.

bébé
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Felteszem mégegyszer, kérem válaszoljon valaki:

Kis tévét kell vásárolnom helyszűke miatt. Felhasználás csak tv adás ill videó ill minimális dvd (van vetítő gyári dvd nézésre). Maximum 55 cm képátlójú fér el, 4:3 képaránnyal. Szerintetek vegyek crt-t, vagy érdemesebb lcd-t venni. Ha ez utóbbi, mit ajánlotok?

Előre is kösz

Bébé
Projektor: Optoma HD72i; Amp: Primare A30.1; CD: Primare D30.2; Tuner: Primare T21; Front: Triangle Naia 260; Surround: Triangle Zerius 202EX; Processzor: Primare SP31; Végfok: Primare A30.5MkII; DVD: Primare V25; DVDR: Sony RDR-HX 710; Vászon: Beamax R-Black 213x124; Kábelek: Nordost Solar Wind IC, Harmonic Technology Magic Tweeter Speaker; VHS: Panasonic NV-FJ612; TV: Panasonic 29PX20

Kutasi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kutasi »

Panasonic fanok segítségét kérném!

Szeretnék vásárolni egy PANASONIC TX 32 LE 60 típ. LCD-tv-t.
Szinte csak dvd-zésre használnám, progressive scannel meghajtva.
Most egy nagyobb(4:3-as) projis tv-m van, de nem vagyok mindig megelégedve a színekkel és a részletgazdagsággal. Mongyuk legalább a kép nagy.
Szóval érdekelnének a Pana vélemények. Délután szándékozom megnézni, de addig szívesen fogadnám a véleményeket.
NE írjatok olyanokat légyszi, hogy vegyek drágább tv-t, mert az jobb! Max 270-280 pénzem lenne egy 80cm körüli LCD-re. És ez a típus megtetszett külső alapján.
Konkrétan tehát erről a tvről érdekelnének a vélemények:

Előre is köszönöm!
üdv.
kutasi

TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate

+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu

bcs82
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bcs82 »

......"jó választás e.Samsung LE26M51B"..........

Helló bcs82! Nekem ilyen tv-m van. Konkrétan mi érdekelne?
A kérdésed túl általános. Nagyon lényeges, hogy főleg mire használnád, egyedüli vagy második tv/megjelenítő lenne.....?
Néhány dolog ami hirtelen eszembe jut:
1. Képminőség dvd-vel nagyon jó, számítógéppel is nagyon jó (bár natívban 1366x768 nem tudom meghajtani, csak 1360-al, kétoldalt kb. 2-3mm-es fekete csík van. Nem túl zavaró, mivel a keret is fekete.) tv kép az csak közepes, ami adódik az eltérő képarányból, az eltérő felbontásból, meg a csapnivaló kábeltv minőségből.
2. A DVI/HDMI-n keresztül nem támogatja a számítógépet.
3. A PIP csak egy tuneres, és elégé korlátozott.
4. Távirányítón is lehetne jócskán javítani...
Öszességében elégedett vagyok vele, 10 pontból 7-et adnék neki.
Az általad belinkelt árak túl drágák, ezt a kategóriát simán 200e alatt megveheted.
Nyogodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.

Szia!

Elöször is köszönöm a válaszodat.
Tv nézésre illetve másodlagos monitornak lenne használva Samsung 930BF lenne az elsődleges, és egy Asus 7800 gtxel lenne a géphez kötve analóg pc kábellel. PIP ugye csak Pcn keresztül van? PIP hangját Samunál ugye lehet választani? Az árról annyit hogy én nem találok sehol olcsóbban ilyen TVt vmiért drágább az R72 ill 71es szériánál is de nemtom hogy miért mert a Leírásokban eltérést nem nagyon találok. Az R72es nél meg R71esnél némely oldal Dinamikus kontrasztnak 5000:1et némely oldal meg 3000:1et ír nah most hogy melyik az igaz azt sztem nem tudjuk eldönteni. A 3000:1 az mennyinek felel meg "rendes" kontrasztban? 800:1 ? 1000:1 ? 1600:1? Ha te tényleg tudsz vhol ennél olcsóbban akkor egy linket megköszönnék. Meg még azt sem értem a samu oldalán ez a tv nincs fennt. Miért lehet ez? régebbi mint a többi? esetleg újabb mint a többi?

Előre is köszi a válaszokat.

tibi149
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tibi149 »

......"jó választás e.Samsung LE26M51B"..........

Helló bcs82! Nekem ilyen tv-m van. Konkrétan mi érdekelne?
A kérdésed túl általános. Nagyon lényeges, hogy főleg mire használnád, egyedüli vagy második tv/megjelenítő lenne.....?
Néhány dolog ami hirtelen eszembe jut:
1. Képminőség dvd-vel nagyon jó, számítógéppel is nagyon jó (bár natívban 1366x768 nem tudom meghajtani, csak 1360-al, kétoldalt kb. 2-3mm-es fekete csík van. Nem túl zavaró, mivel a keret is fekete.) tv kép az csak közepes, ami adódik az eltérő képarányból, az eltérő felbontásból, meg a csapnivaló kábeltv minőségből.
2. A DVI/HDMI-n keresztül nem támogatja a számítógépet.
3. A PIP csak egy tuneres, és elégé korlátozott.
4. Távirányítón is lehetne jócskán javítani...
Öszességében elégedett vagyok vele, 10 pontból 7-et adnék neki.
Az általad belinkelt árak túl drágák, ezt a kategóriát simán 200e alatt megveheted.
Nyogodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.

atip

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: atip »

Sziasztok!

Van egy 3 hónapos Samsung LE26R72B tvnk,egy aprócska hiba jelentkezett,az info gomb megnyomásakor(ekkor jelenik meg a csat.név,képmód,hagmód,idő),a Kép után ez olvasható:Shop mode...

Ettől függetlenül a szinek állithatók...Vajh' mi lehet,nem találkoztatok hasonlóval,?
Egyébként nagyon szupi tv!

Köszi a választ..

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

WiFi-s HDTV a HP-tól

"A HP SLC3760N 37 collos MediaSmart LCD 720p felbontású HDTV-je egyaránt fogad vezetéken és wireless összeköttetésen is jelet, akár streaming tartalmakat, fotókat, netes rádiókat is lejátszik ezeken keresztül. Ehhez telepíteni kell PCnkre a HP célszoftverét, amivel akár divX, vagy más kódolású HD filmeket is lejátszhatunk. A készülék persze hagyományos TV-ként is használható beépített digitális tunerjével. Megjelenése heteken belül várható 2200 USD (460.000 Ft) áron."

bcs82

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bcs82 »

Sziasztok!
LCD tv vásárlás elött vagyunk és segitségeteket szeretném kérni a kiválasztott TV szerintetek jó választás e.
Samsung LE26M51B
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... 12217.html
Sürgős lenne akinek van ilyen tvje ill találkozott vele már élőben az legyenszives segitsen, és természetesen az is aki nem találkozott vele csak ért hozzá.

Köszönöm

bébé
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Kis tévét kell vásárolnom helyszűke miatt. Felhasználás csak tv adás ill videó ill minimális dvd (van vetítő gyári dvd nézésre). Maximum 55 cm képátlójú fér el, 4:3 képaránnyal. Szerintetek vegyek crt-t, vagy érdemesebb lcd-t venni. Ha ez utóbbi, mit ajánlotok?

Előre is kösz

Bébé

rtamas

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rtamas »

Ha PC-vel szeretnéd használni...
SzaboZE

Köszi a segítséget!

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

válságban az Lcd gyártás ?? Cikk
Érdekes, mert én az LG LB1R-et nézegetem és pont most ment vagy 10%-ot lefele a nagyker ára... Szerintem ez egy jól bevált forgalomnövelő trükk.

SzaboZE

Nem hinném.Csak várj őszig...

Jelentem, ősz van!

SzaboZE

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blaki »

Hali!

Toshiba LCD tvkel van valakinek tapasztalta? Fórumban visszaolvasgattam egy tagot találtam aki ilyet vett, de sokat aztán nem írt a tvről csak hogy jó
Leginkább az érdekel hogy látom van rajta PC bemenet úgy mekkora felbontást támogathat? és 2hdmi bemenete van, lehetséges az hogy az egyik hdmi bemeneten ugyancsak támogatja a windowsos beállításokat?
A400, Dactilus, 575A, M12.2

SzaboZE
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
A Daewoo DLP-37D1 típusú tévét ismeri valaki? (Auchanban akciós)
Milyen lehet, tapasztalat esetleg?
Fontossági sorrend: pécéről lenne hajtva + dvd (ha a kivetítő nem megy) + tv

Köszönöm a segítséget!

Ha PC-vel szeretnéd használni, akkor gyakorlatilag szinte csak a samsung és az lg marad a versenyben, ugyanis ezek támogatják biztosan a natív felbontást! Philips pl csak 1024x768-at hajlandó megjeleníteni max... Úgyhogy ennek a paraméternek jól nézz utána még vétel előtt!

SzaboZE

rtamas

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rtamas »

Sziasztok!

A Daewoo DLP-37D1 típusú tévét ismeri valaki? (Auchanban akciós)
Milyen lehet, tapasztalat esetleg?
Fontossági sorrend: pécéről lenne hajtva + dvd (ha a kivetítő nem megy) + tv

Köszönöm a segítséget!

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Lex »

Nagyon nem keresgéltem, de a Netdepo-n Vogels márkából (ami olcsónak egyáltalán nem nevezhető) az alábbi kettőt találtam:
A TV-d 30 kg.
Ez 70 kg-ig és 165 cm-ig működik. 32 eFt.
Ez 35 kg-ig és 102 cm-ig működik. 20eFt
Ez is jó 30 eFt-ért.
Szóval van 20 eFt-ért is és nem kell bénázni vele. Tény, hogy olcsóbban kijössz, ha legyártatod, de egy csomó időd rámegy, mert a lakatossal minden hülye feltétel szerint egyeztetni kell az adatokat. Mert ugye valahogy rögzíteni kell a falhoz, a TV-hez és utána ezt egymáshoz.
Ha megveszed, minden készen van, biztosan passzol, könnyen szerelhető, esztétikus és más TV-hez is hasznáható lesz, ha szükséges. Persze a Te döntésed.
Üdvözlettel: Lex

robag

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: robag »

... amiket eddig találtam horror áron voltak.
Azért röhej, hogy megveszel egy közel 400 ezres TV-t és sajnálsz kiadni 20-30 ezret egy konzolra. Kérdés, hogy akkor is sajnálod-e ha a TV-d darabokban hever a tákolt konzol alatt.
Várj néhány hónapot, akkor esik annyit a TV ára, amiből kijön a konzol.

Elgondolkodtató amit írtál, azonban a barkácsolással nem a madzagon való lelógatásra gondoltam, hanem egy lakatossal (ismerős) való legyártatásban, ami lehet, hogy stabilabb mint amit az üzletben kapni és az ötödébe kerül. Ennek ellenére lehet, hogy mégis üzletben veszem, de egyenlőre marad a gyári talpán. Az azért egy kicsit furcsa nekem, hogy kb. 10 kis vasdarab ára vetekszik a tv árával.

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Lex »

... amiket eddig találtam horror áron voltak.
Azért röhej, hogy megveszel egy közel 400 ezres TV-t és sajnálsz kiadni 20-30 ezret egy konzolra. Kérdés, hogy akkor is sajnálod-e ha a TV-d darabokban hever a tákolt konzol alatt.
Várj néhány hónapot, akkor esik annyit a TV ára, amiből kijön a konzol.
Üdvözlettel: Lex

robag

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: robag »

Sziasztok!

Először vagyok itt. A jövő héten lesz egy Samsung LE37S71B LCD tv-m.
Keresek hozzá fali konzolt, de amiket eddig találtam horror áron voltak. Tud valaki esetleg utángyártottat vagy érdemesebb otthon barkácsolni?

Más: Az 1 tuneres PIP-et tudom-e majd úgy használni, hogy a video tunerje küldi a jelet, vagy tényleg csak számítógép monitorként használva működik.

Előre is köszi, ha válaszoltok. Üdv: Robag

gerg0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: gerg0 »

Üdv!

Van egy LG 26LC2R lcd tv-m, amivel jórészt meg vagyok elégedve (focivb előtt vettem).
Egy ilyen szerkezetben létezik olyan, hogy software/firmware csere?
Láttam ugyenezt mostanában boltban, és abban már volt magyar nyelvű menü, amit az enyém nem tud. Tulajdonképpen nem létszükséglet, de mégis.

Van egy jelenség, ami eddig kb. háromszor jött elő
A tv egyszerűen lefagyott, azaz mutatta az adást, de nem reagált a távirányítóra, és a gombokra sem. (kihúz/bedug amolyan microfososan) Tapasztalt valaki hasonlót?

gucs

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: gucs »

Helló Tinca! Ugyanez a tv az én kiszemeltem is, bár gondolkodóba ejtett egy LG-32LB1R, még rágódok rajta egy kicsit. Te ajánlod a Toshibát? Engem a német tesztek győztek meg a minőségéről, sajna a képét még nem láttam, nem tudsz olyan boltot ahol megnézhetném? Köszi előre is!
Nálam a köv.képpen zajlott:
- A nagy kínálatból sokféle szempont alapján megmaradt LG és Samsung
- jó sokáig nézegettem őket élőben
- kiválasztottam az LG egyikét (26LX2R?)
- valaki dicsérte a Toshibát (keress rá a topikban)
- elolvastam a teszteket, megnéztem a paramétereit/árát
- megéztem élőben (www.toshibashop.hu) HD és analóg TV adással, DVD-vel
- és döntöttem :kiraly:

Egymás mellett kicsi az esély, h láthatod a kettőt, de próbáld meg összehasonlítani őket. Én a saját szempontjaim szerint ezt találtam a legjobbnak, neked is a sajátod szerint kell dönteni, h utána elégedett légy.

Éljen a Tudatos Vásárló!

Nagyot esett a kiváló minőségű Toshiba LCD Tv-k ára!

A 37WL66 típusút már 315.000 Ft-ért házhoz is szállítják:

http://www.pixmania.com/hu/hu/261319/ar ... ePromo=oui

essen csak tovább

EZ szép és jó csak az a baj, hogy a pixmani francia garanciás!!!
(és álítólag nem a legmegbízhatóbb cég)

Imuthesz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imuthesz »

Helló Tinca! Ugyanez a tv az én kiszemeltem is, bár gondolkodóba ejtett egy LG-32LB1R, még rágódok rajta egy kicsit. Te ajánlod a Toshibát? Engem a német tesztek győztek meg a minőségéről, sajna a képét még nem láttam, nem tudsz olyan boltot ahol megnézhetném? Köszi előre is!
Nálam a köv.képpen zajlott:
- A nagy kínálatból sokféle szempont alapján megmaradt LG és Samsung
- jó sokáig nézegettem őket élőben
- kiválasztottam az LG egyikét (26LX2R?)
- valaki dicsérte a Toshibát (keress rá a topikban)
- elolvastam a teszteket, megnéztem a paramétereit/árát
- megéztem élőben (www.toshibashop.hu) HD és analóg TV adással, DVD-vel
- és döntöttem

Egymás mellett kicsi az esély, h láthatod a kettőt, de próbáld meg összehasonlítani őket. Én a saját szempontjaim szerint ezt találtam a legjobbnak, neked is a sajátod szerint kell dönteni, h utána elégedett légy.

Éljen a Tudatos Vásárló!

Nagyot esett a kiváló minőségű Toshiba LCD Tv-k ára!

A 37WL66 típusút már 315.000 Ft-ért házhoz is szállítják:

http://www.pixmania.com/hu/hu/261319/ar ... ePromo=oui

essen csak tovább

Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510

AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”