Már tisztáztuk, nem Focal, hanem maximum Triangle, vagy más, az összes többi pontatlanságot majd SM kijavítja - ha akarja.chord_ írta: ↑2025.05.25., vas. 12:32
Ha meg kicsit részletesebb vagy interaktív a dolog, akkor pedig kihámozható sok dolog, pl. a fenti fonál esetén, hogy ha SM nem hallgat főleg-komolyzenét, csembalót mondjuk sosem, ha analógot inkább LP-ről, AN-J tetszett neki egy Spendor ellenében, és lehet, hogy Focal-t hallgat, akkor a vészcsengőnek meg kell szólalni, hogy a véleményére, a kábel-véleményére semmit sem kell adni. Semmit. Nem azért, mert hazudik, vagy nincs füle, hanem azért, mert alapvetően másfajta zenei környezetet keres / épít, mint amilyet én
Engem mindenki véleménye érdekel, mert mind valamilyen tudásra, tapasztalatra épűl, és ritkán szólal meg a vészcsengő, alkalmasint tanácsokat, véleményeket is szoktam kérni fórumtársaktól.
Pl, mikor hónapokig árulták a Fórumon az Sp1 - et, Téged is megkérdeztelek, mi a véleményed róla, lényegében simán lebeszéltél...

SM kábel - véleménye nem csupán az Övé, rendszerektől függetlenül az AN drótok minden árkategóriában nagyon sok mindenkinél bizonyítottak már, ez nem is kérdés.