Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jazz
Szia Peterson,
Nekem megvan a borító, ha küldesz egy mailcímet elküldöm jobb felbontásban!
Jazz
Szia Peterson,
Nekem megvan a borító, ha küldesz egy mailcímet elküldöm jobb felbontásban!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Jazz
Köszönöm!
Sajnos ez nem a teljes, hiányzik a két éle. Találtam a google-n olyan képet, ahol az is rajt van, de elég rossz minőség, illetve nem is mérethelyes. Ha nem lesz más, megpróbálom azt beméretezni... Persze legjobb lenne "szerezni" egy eredetit bemásolva .
Igen én is láttam, az sajnos elég 'kásás', azért linkeltem ezt a másik - talán jobbat. Az élére írhatsz filccel, egyenlőre...
.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 817
Jazz
https://www.amazon.com/God-Bless-Child- ... B000B5H7IW
Innen leszedhető. Jobb egér - "kép mentése másként" - amíg nem találod meg jobb minőségben.
NERO CoverDesigner vagy hasonló programmal méretre tudod igazítani.
Köszönöm!
Sajnos ez nem a teljes, hiányzik a két éle. Találtam a google-n olyan képet, ahol az is rajt van, de elég rossz minőség, illetve nem is mérethelyes. Ha nem lesz más, megpróbálom azt beméretezni... Persze legjobb lenne "szerezni" egy eredetit bemásolva .
Jazz
Sziasztok!
Valakinek megvan ez a lemez: https://www.discogs.com/Mishka-Adams-Go ... se/8350283 ?
A közelmúltban sikerült nekem is beszereznem, de hiányzik a hátsó borító.
Ha valakinek megvan beszkennelné nekem a hátsó borítót, s elküldené? Én meg kinyomtatnám... Sajnos letöltést nem találok rá.
Köszönettel: Laci
https://www.amazon.com/God-Bless-Child- ... B000B5H7IW
Innen leszedhető. Jobb egér - "kép mentése másként" - amíg nem találod meg jobb minőségben.
NERO CoverDesigner vagy hasonló programmal méretre tudod igazítani.
.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 817
Jazz
Sziasztok!
Valakinek megvan ez a lemez: https://www.discogs.com/Mishka-Adams-Go ... se/8350283 ?
A közelmúltban sikerült nekem is beszereznem, de hiányzik a hátsó borító.
Ha valakinek megvan beszkennelné nekem a hátsó borítót, s elküldené? Én meg kinyomtatnám... Sajnos letöltést nem találok rá.
Köszönettel: Laci
Jazz
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- rastamahakala
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Jazz
hétfő délben a legjobb:
Jazz
A közhely színeváltozása (igaz, ez inkább blues, de olyan topicot nem látok):
- rastamahakala
- Nincs visszaút
Jazz
ez egy nagyon komoly csapat nagyon komoly muzsikálással
Jazz
megvan az lp, zseniális, kiváló minőséggel! viszont mintha a Sennheiser cd-n nem ugyanaz lenne mint az lp-n... de lehet, hogy tévedek...
Igen, az LP-n más verzió van. Úgy tudom ez.
Nekem megvan az 'első' kiadású CD belőle, azon az van, amit alább linkeltem. Nagyszerű felvétel remek Jazz muzsikával.
.
Jazz
Trio
Az egyik kedvencem, ha már I Love Paris...
megvan az lp, zseniális, kiváló minőséggel! viszont mintha a Sennheiser cd-n nem ugyanaz lenne mint az lp-n... de lehet, hogy tévedek...
Jazz
pótlások:
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Jeff Rowland 102S Hangfal: Usher MD One - Hifi rack:Pisti80
- rastamahakala
- Nincs visszaút
Jazz
Hendrix jazzben:
Jazz
Nincs agyon fényesítve a hang, mint a legtöbb felvételen az biztos, de nem is baj.
Jazz
Hátő azért ezzel nem értek egyet...
Én sem. A "Live in New Orleans" koncert nálam jól szól, és a "Feels hke Home" CD is tűrhető - bár nem hallgatom rongyosra...
.
Jazz
Oké.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
Mint az összes lemeze, sajnos.
Jazz
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3244
Jazz
Azért Én nem vagyok ennyire borulátó, van jónéhány új nyomású lemezem ami igenis jól szól, de azért bosszantó, hogy már nem először nyúlok bele.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Jazz
A Norah Jones-t, és is megvettem, de sajnos elég gyatrán szól .
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3244
Jazz
Karácsonyi utóhangok:
A Norah Jones-t, és is megvettem, de sajnos elég gyatrán szól .
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Jazz
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Jazz
Karácsonyi utóhangok:
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Jeff Rowland 102S Hangfal: Usher MD One - Hifi rack:Pisti80