Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Kapható a HM Extra. 2 filmmel. Sűrű lé + Kaptár. Kb. 2000 HUF. Az újságról semmit nem tudok, csak messziről láttam.
Elkúrtuk
Házimozi magazin
Kedves Főszerkesztő Úr!
Mikor jelenik meg az új szám?
A melléklet valóban a Kísértetház lesz?
Ha igen akkor feljavított minőségben vagy a ker. verziót kapjuk,aminek minőségére(kép+hang) sok vásárló panaszkodott.
előre is köszönöm a választ!
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Házimozi magazin
Ami a Kísértetház c. mellékletet illeti,szerintem ugyancsak a ker. verziót kapjuk,ahogy a Koponyákból.Fórumokon és xpress-en is eléggé lehúzták,pedig remek alkotásról van szó.Nem fog több pénzt kiadni új transzfer miatt a Házimozi az biztos.
el is olvastam, hogy mit írtak róla az Xpressen, háááát. azt hiszem megpróbálom visszafogni magam és nem rohanni az újságoshoz ha megjelenik. megvárom míg valaki(hiteles emberke) beszámol itt róla.
Guy, gratula az éleslátásodhoz! most olvastam a Texasi Láncfűrészesről a megjegyzésedet!!! teljesen felvillanyozott az a hír (bocsi, ez itt off).
Házimozi magazin
Fene se tudja. A Missziót is felturbózták, meg most a J. M. filmet. Én reménykedem azért, hátha
Igazad van :taps:
" A remény hal meg utoljára!"
Én is ezt szoktam hajtogatni,aztán időnként beleesik az ember a csapdába...
Eddig mindig megvettem a lapot, de most már erősen gondolkodom, hogy folytassam a vásárlását. :kiraly: Miért nincs melléklet nélkül?
Házimozi magazin
Fene se tudja. A Missziót is felturbózták, meg most a J. M. filmet. Én reménykedem azért, hátha
Igazad van
" A remény hal meg utoljára!"
Én is ezt szoktam hajtogatni,aztán időnként beleesik az ember a csapdába...
Házimozi magazin
Ami a Kísértetház c. mellékletet illeti,szerintem ugyancsak a ker. verziót kapjuk,ahogy a Koponyákból.Fórumokon és xpress-en is eléggé lehúzták,pedig remek alkotásról van szó.Nem fog több pénzt kiadni új transzfer miatt a Házimozi az biztos.
Házimozi magazin
Ami a Kísértetház c. mellékletet illeti,szerintem ugyancsak a ker. verziót kapjuk,ahogy a Koponyákból.Fórumokon és xpress-en is eléggé lehúzták,pedig remek alkotásról van szó.
Nem fog több pénzt kiadni új transzfer miatt a Házimozi az biztos.
Házimozi magazin
Én pl. nem is tudom milyen indíttatásból, de megnéztem a Gyilkos félállásban c. filmet. Hát akkor egy nagy kalap sz@# volt.
Én is megnéztem. Mondjuk filmekben csak Jet Li-seket szeretem.
Ha nem is a legjobb filmje, de nézhető kategória. Ennyit nekem megért.
Végül is izlések és pofonok.
Házimozi magazin
A következő melléklet a Kísértetház lesz, parádés szereposztással: Antonio Banderas, Glenn Close, Jeremy Irons, Meryl Streep, Winona Ryder!
A szereposztás parádés, viszont egyszer elkezdtem nézni a TV-ben eme filmet és nem bírtam végignézni. Nekem nem jött, be így ez a szám is kimarad az életemből.
Pedig iszonyúan nagy film!
Egyetértek, óriási alkotás. Jó darabig hatása alatt voltam annakidején, miután kijöttem a moziból. Nagyon komoly film. Vevő leszek rá.
Csatlakoznom kell! Nagyszerű film nagy nevekkel és parádés játékkal (itt elsősorban Irons-ra és Streep-re gondolok).
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
Házimozi magazin
Én pl. nem is tudom milyen indíttatásból, de megnéztem a Gyilkos félállásban c. filmet. Hát akkor egy nagy kalap sz@# volt.
Én is megnéztem. Mondjuk filmekben csak Jet Li-seket szeretem.
Ha nem is a legjobb filmje, de nézhető kategória. Ennyit nekem megért.
Elkúrtuk
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin
A következő melléklet a Kísértetház lesz, parádés szereposztással: Antonio Banderas, Glenn Close, Jeremy Irons, Meryl Streep, Winona Ryder!
A szereposztás parádés, viszont egyszer elkezdtem nézni a TV-ben eme filmet és nem bírtam végignézni. Nekem nem jött, be így ez a szám is kimarad az életemből.
Egyetértek, óriási alkotás. Jó darabig hatása alatt voltam annakidején, miután kijöttem a moziból. Nagyon komoly film. Vevő leszek rá.
Házimozi magazin
Refelektálok neked itt is kedves Cosmo
Eddig úgy tudtam,h igazán ütős mellékletek vannak a Házimozi mellé. :smile19:
ezek szerint mégsem?
Házimozi magazin
Én nem dobnék ki egyetlen DVD-t se, annyira "tisztelem őket" , még ha vandá filmekről is van szó.
Régebbi Vandál filmekkel nincs bajom(Tökéletes Katona,Dupla dinamit,Oroszlánszív,Kickboxer,Tökéletes célpont)csak ezeket biztos nem fogják mellékelni,tekintve,hogy 1-2,nagyobb stúdióhoz tartozik.
Legendák klubjába remélem kiadják a Tökéletes katonát,ha jól rémlik CAROLCO film volt.
Házimozi magazin
Én nem dobnék ki egyetlen DVD-t se, annyira "tisztelem őket" , még ha vandá filmekről is van szó.
Régebbi Vandál filmekkel nincs bajom(Tökéletes Katona,Dupla dinamit,Oroszlánszív,Kickboxer,Tökéletes célpont)csak ezeket biztos nem fogják mellékelni,tekintve,hogy 1-2,nagyobb stúdióhoz tartozik.
Legendák klubjába remélem kiadják a Tökéletes katonát,ha jól rémlik CAROLCO film volt.
Házimozi magazin
Előbb-utóbb egy nagyobb takarítás alkalmával a mellékletek is a kukában végzik majd.
Max. meghirdetném valamelyik nagy gyűjtő fan talán elvinné!
Amúgy a lap tényleg nem rossz, bár sokszor csak reklámszövegek vannak cikkek helyett.
Házimozi magazin
Előbb-utóbb egy nagyobb takarítás alkalmával a mellékletek is a kukában végzik majd.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Házimozi magazin
Melléklet nélkül én is megvenném, annyira nem rossz a lap..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Elkúrtuk
- Társadalmi célú hirdetés
- Nincs visszaút

Házimozi magazin
Legalább melléklet nélkül megjelenne. Előbb-utóbb egy nagyobb takarítás alkalmával a mellékletek is a kukában végzik majd.
Na igen,melléklet nélkül kb. 500ft körül lenne az ára.
Én örülnék továbbra is a mellékleteknek,ha normális filmet adnának.Idén csak K-19 és Koponyák került a gyűjteménybe tőlük.Többi érdektelen alkotás.Viszont a Kaptárról lemaradtam,majd bepótolom valahogy,ha más nem majd megveszem 1-2.rész díszdobozát
a Kaptár 999 ft-ért rendelhető a Netpiacról, lehet hogy a Tesco-ba is jutott belőle.
Házimozi magazin
Legalább melléklet nélkül megjelenne. Előbb-utóbb egy nagyobb takarítás alkalmával a mellékletek is a kukában végzik majd.
Na igen,melléklet nélkül kb. 500ft körül lenne az ára.
Én örülnék továbbra is a mellékleteknek,ha normális filmet adnának.Idén csak K-19 és Koponyák került a gyűjteménybe tőlük.Többi érdektelen alkotás.Viszont a Kaptárról lemaradtam,majd bepótolom valahogy,ha más nem majd megveszem 1-2.rész díszdobozát
Házimozi magazin
Nem tudom, miért nem lehetne az újság melléklet nélküli? Minden csoda 3 napig tart és a HM mellékleteinél már rég letelt ez az idő! :kiraly:
Ennél már csak egy merészebb ötlet létezik.
2 dvd-vel adják ki ők is a magazint :taps:
Ettől félek én is. Kapunk két fél ütős filmet. Hurrá!
Házimozi magazin
Nem tudom, miért nem lehetne az újság melléklet nélküli? Minden csoda 3 napig tart és a HM mellékleteinél már rég letelt ez az idő!
2 dvd-vel adják ki ők is a magazint :kiraly:
Jó is lenne!
Egy Vandált fizetsz, azt ketőt kapsz. Micsoda öröm lenne!
Házimozi magazin
Nem tudom, miért nem lehetne az újság melléklet nélküli? Minden csoda 3 napig tart és a HM mellékleteinél már rég letelt ez az idő!
2 dvd-vel adják ki ők is a magazint
Házimozi magazin
Dettó! Sajnos még az utolsó előfizetett számmal kaptam egy Vandál-féle filmtörténeti remeket...
Nem tudom, miért nem lehetne az újság melléklet nélküli? Minden csoda 3 napig tart és a HM mellékleteinél már rég letelt ez az idő! :kiraly: