csak olvastam én is, nemzetközileg, tőlem sokkal többet látott emberektől. elmerengtem, bár nekem inkább az alja volt érdekes, de beláttam igaz, mert egy digit lent legyen bármilyen ótvaros, tonálisan legalább rendben van. egy elreszelt lemezjátszó nagyon sok bajtól szenvedhet, brrr...pärt írta: ↑2024.02.22., csüt. 15:57Hááát, ez nekem "az én pöxöm a legnagyobb, lássuk, a tied mennyivel kisebb!" érvelésnek tűnik.revox írta: ↑2024.02.22., csüt. 14:36mi folyik itt Gyöngyösön?!![]()
van egy régi nagy igazságtartalommal bíró gondolatmenet:
A leggyengébb digitál mindig jobban fog szólni, mint a leggyengébb analóg kütyü, de a legjobb digit, sose fogja elérni a legjobb analóg hangminőségét. (mielőtt nekiesel szétcincálni, gondold át és rájössz, hogy igaz)
ezek után, ki-ki a saját matchboxát addig tologatja ezen a számegyenesen, míg azt nem érzi, hogy itt állok meg (bármilyen megfontolásból). azt gondolom, ez mindenkinek saját döntése, de ha döntésében lát bármi kivetnivalót, csendben vállalja és ne magyarázza![]()
Ezzel nem arra gondolok, hogy saját kedvenc médiumodat fényezed, hiszen van mindkettő nálad, tehát szíved joga (mint mindenkié), hogy eldöntsd, melyiket szereted jobban/tartod eleve jobbnak. Kissé ingatag alapozottságú felvetés, hogy állításod igaza némi elmélyült töprengés hatására bárki számára nyilvánvalóan kibomlik. Maradjunk annyiban, hogy az egy állítás volt, amit nem ma fog bárki cáfolni vagy igazolni - de nem is ebben az évtizedben - viszont az idő majd jótékonyan begyógyítja mindkét oldal harcosainak sebét, amennyiben pár évtized múlva a kutya sem fogja érteni, mi a fenéről is vitatkoztunk.
fent azért érdekes, mert hol van a fent? Az AN DAC5 már elég fent van. Csodálatos azzal is zenét hallgatni, de ha már zongoramű, még az én ótvaros lemezjátszóm is hosszabb lecsengésekkel reprodukálja a húrok rezgését. Az, a dolog hol vált előjelet, már más kérdés és az is, miért.
mindemelelt az is egy érdekes kérdéskör lenne (majd ha bringázunk és nem mégy, mint a meszes, megbeszéljük
de zár a bazár, megyek CD-t hallgatni