jól érted, de az üzenetnek van egy másik és fontos része: ne piszkáld az áramot! Erről szól a házipálinkás hasonlat. A falból azt veszem észre, olyan áram jön, ami vadparaszt módon megkergeti a rendszereket. Értem ez alatt, hogy a megszólaló zene nem veszt az erejéből, energiákból, vagyis kevesebbet. De energiája, ereje van egy lazább Leonard Cohen sóhajnak is, nem kell itt most a heavy metál környékén keresni a megfejtést. és ez az erő, energia, ami a bacgatástól el tud veszni örökre, de az elosztó elé beiktatott sodrott kábel is elnyel belőle valamennyit, legyen az bármilyen pedigrés madzag. de, nyilván nem próbáltam ki a létező összes gyártó, összes variációját, sőt, legkevsébé érdekel ez a dolog, mert van rá egy roppant egyszerű, megnyugtató és olcsó megoldás. Ezt vezettem elő Nektek. Aztán vélhetően max 2-3 ember majd kipróbálja (ebből kettő kidobja) és feledésbe merül és mehet újra a kergetése a szent grálnakwasiliy888 írta: ↑2026.07.06., hétf. 12:57Revi elméletét osztom ezzel kapcsolatban, hogy fontosabb az elosztóból a lánc elemeihez futó tápkábelek minősége, merthogy azok az egyes eszközök első alkatrészei lényegében. Én legalábbis így értettem, amit ő írt.
óóó, találtam egy fotót. volt egy kis átrendezés. Ezen talán lehet látni valamit az akcióból.
ha jól kinagyítjuk, látszik a 3 külön szál,amin jön a delej, de még a két kis farok is,aminek a végén egy szóló dugalj van,ami az AVantgarde hangszórók szubját hivatott ellátni árammal. Dugók egyszerű rézérintkjezős Praktiker, elosztók Kopp márkanéven futnak, valsz kínai gyártány, bár németnek vallják magukat. belül semmi extra, előnye,hogy nincs benne gyerekvédelem (egyelőre) és ez is bazi olcsó