Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 92

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: frankie »

Ha gondoljátok, én megkérdezem a másik két kébelnagykert, hogy ott mennyi. De az idő mire válaszolnak az E-Mailre. Tigris, kérdezd meg légyszíves, hogy a FD-810CY, és a Classic 110CY mi pénz lenne. Nem muszáj a legdrágábból készíteni kábelt, ha a kissebbek is jók.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet

Lazac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 49

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Lazac »

Kedves Lazac. 
A fent nevezett Ölflex FD-891CY-t egy-két nagy kábelgyártó is használja. Egy amerikai kábeles fórumon egy muki lebontotta a drága kábelről a külső borítást, és ott virítottak rajta eme számok, és betűk: FD-891CY.
Egyébként a tűzálló is jó e célra, ha sok ez az ár.

Nem az árral van bajom, hanem a PVC-vel.

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem azt irta mondjam meg mennyi kell és melyik és ad árajánlatot, erre küldte nekem ezt a 4,32 eurót vagy mennyit...

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

az erek számozottak
abban pedig Tigrisnek igaza van,ha nagyon sokra jön ki akkor lehet érdemesebb valami olcsó szerelt hálozatit venni.Jó lenne már tudni,hogy pontosan mennyire is fog ez kijönni méterben mert az nagyban döntö lehet,mivel már lassan egy hónapja munkanélküli vagyok én is.

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

frankie
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Eszembe jutott még vmi. Mi lenne, ha árajánlatot kérnénk egy két kábel nagykertől is. Pl.: Villért, K-Box. Volt már rá példe, hogy a hivatalos nagykernél drágább volt a termék, mint más nagykereknél.
Linn
Devialet

frankie
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Kedves Lazac.

A fent nevezett Ölflex FD-891CY-t egy-két nagy kábelgyártó is használja. Egy amerikai kábeles fórumon egy muki lebontotta a drága kábelről a külső borítást, és ott virítottak rajta eme számok, és betűk: FD-891CY.
Egyébként a tűzálló is jó e célra, ha sok ez az ár.
Linn
Devialet

Lazac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 49

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Lazac »

Mielőtt elkapkodjátok, jobb lenne nem PVC szigetelésű drótot választani.
Lehet engem is érdekelne pár méter.

frankie
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Szerbusztok.

Végre jó hírek. Na Tigris bátyó az AWG egy angol nyelvterületen elterjedt kábeljelölési szabvány, mely a kábelben a vezető vastagságát adja meg. Ha a számításaim jók, akkor a 3*4mm2-es kábel, szigetelésekkel, mindennel együtt kb. 18mm átmérőjű. Egyébként, a külföldi fórumokon mindenki a 3*4mm-est használta. Szerintem egy készüléknél, átlagosan 1,5m elág kell, hogy legyen. Ha vki elosztót kábelez át, vagy hálózati szűrőt épít, mint én is, nos ekkor szerintem 2-2,5m ajánlott. Még vmi. Ez fontos. Azt kellene megtudni, hogy az erek számozottak, vagy különböző színűek? 1 ér a GND biztos színes. De a másik kettő? Nekem most legfontosabb, az ár. Mivel jelenleg munkanélküli vagyok, így nem adok ki feleslegesen sok pénzt. Tudjuk meg, hogy mik a költségek pontosan, és én annak függvényében megmondom, hogy mennyi kell nekem. Én egy kicsit sokallom, a majdnem 5 euros árat, de, ha ennyi, akkor ennyi. Szerintem egyszerűbb lenne, ha egy vki rendelné meg, és nem 10 címre küldenék szét, nehogy ezért is plussz árat számoljanak. Egyébként ki, merre lakik, márcsak, hogy mennyire vagyunk egymáshoz távol? Én Kkfházi vagyok.
Linn
Devialet

Vendég

Kábelezzünk

Azért az a vágási költség elég húzósnak tűnik. Én 10€-ért elmegyek vagdosni a kedvenc fogómmal 
Na de nem igazán értem amúgy sem...Én eleve úgy kezdtem a levelem nekem 3 méter kell, semmi ilyenről nem beszélt, h 20 méter a minimum...Meg az ő beszállitási költségét miért nekünk számolja fel? Ez egy cég , gondolom nekik is van, vagy nem értem ezt az egészet.Ha ő is kintről rendeli akkor azt magamnak is megtudom rendelni , nem kell ahhoz nekem az ő cégük és a plusz költségeik.Nem vágom Ez egy kinti cég itthoni kirendeltséggel.Nem értem az egészet...

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Azért az a vágási költség elég húzósnak tűnik. Én 10€-ért elmegyek vagdosni a kedvenc fogómmal
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Vendég

Kábelezzünk

De hát leírtam, nem a hasamra ütve találtam ki. Én is tőle kérdeztem, érdekes lenne ha neked mást mondana
Ja bocsi azt nem tudtam, h tőle kérdezted Hát nem tudom, többezret nem adok érte én sem, mert lehet már 9000 körül szerelve venni dugokkal mindennel a Pointe termékeit is...

http://www.hifipiac.hu/Tapkabelek/Point ... k.tpl.html

nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 232
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: nehai »

De hát leírtam, nem a hasamra ütve találtam ki. Én is tőle kérdeztem, érdekes lenne ha neked mást mondana

Vendég

Kábelezzünk

Ha az egyéb költséget meglehetne osztani, én is beszállnék egy pár méterrel.
Most írtam a srácnak, h mondja el mi jön még erre vagy mit takar ez az átadási ár, mert ez nem teljesen világos.

nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Ha az egyéb költséget meglehetne osztani, én is beszállnék egy pár méterrel.

Vendég

Kábelezzünk

Nekünk is átadási árat mondott a srác Az átadási ár: 4,32 Euro/m

nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Közben én is kértem ajánlatot a 3G4-esre, nem lenne drága métere, de az egyéb költségek jól felnyomják az árát.

"1027503 - ÖLFLEX FD 891 CY 3G4/12AWG. A kábel egységára: 4,32 Euro /m. A minimális rendelési érték 80 Euro, mely alatt nem tudunk felvenni rendelést. A kábelből így 20m-t kellene megvásárolni. Erre rájönne 15 Euro vágási költség, illetve 25 Euro szállítási költség. Amenniyben Önök nem rendelkeznek unios adószámmal, akkor a végösszeget ÁFA is terheli."

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Csak valami jóféle ,de olcsó dugokat kellene rá szerezni.

Bayerdynamic DT 990

Vendég

Kábelezzünk

Nekem kell a 2 gépre és az elosztón is lecserélem erre ...Na akkor adjuk össze mekkora kell...Nekem és Kisvizinek kell 8 méter, Pali 5 méter, ez idáig 13 méter....Frankie majd jelentkezik neki is kell 10-25 méternyi, legalábbis tegnap azt említette.Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt

Vendég

Kábelezzünk

Sztem másfél méternek illik lennie, nem mert ennyinek kell, hanem ettől rövidebb eleve kicsi és könnyebb is dolgozni a hosszabb darabokkal...Meg ugye ezek a kábelek már nem olyan hajlékonyak mint a tyúkbelek, valahogy el kell rendezni őket

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Ha jól értem ebből 1 vezeték 1 tápkábel? Szval ha vennék 5m-t akkor abból 2 * 2,5m tápkábelt tudnék csinálni?
igy van 1 vezeték 1 tápkábel
én 1 méter feletti tápkábeleket csináltam

Bayerdynamic DT 990

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Én 5 métert szeretnék a 3*4mm-esből, ha jól értettem, a többség ilyet kért. Vagy nem?
A tápkábelnek van ideális mérete (hosszban)? Úgy tudom, pl. tűzállóból 2,5 m. Ebből is?
Ki beszéli le? Van rá jelentkező?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Baleee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Baleee »

Ha jól értem ebből 1 vezeték 1 tápkábel? Szval ha vennék 5m-t akkor abból 2 * 2,5m tápkábelt tudnék csinálni?
PC -> DAC: Sabre Buffalo II -> IC: Excalibur IC -> Amp: Pioneer A-A9-J, Amp power cable: Valhalla CuAgI -> Speaker Cable: Excalibur -> Speaker: Triangle Celius 202

Vendég

Kábelezzünk

Ez majdnem 30 méter , ennyit szerintem biztosan meglehet oldani, kell -e még valakinek?

Vendég

Kábelezzünk

bocsánat 4x2,5 mm ér van az enyémben,akkor most kipróbálhatjuk a vastagabbat ,legyen a 4 mm-se

ok akkor kettőnknek kell a 8 méter eddig...Frankie mintha 10-15 métert kért volna, Pali meg 5?

Vendég

Kábelezzünk

Műszaki támogatás: (ajánlatkérés, műszaki felvilágosítás, termékinformációk)
Bajor Tamás
Tel: +36 23 501 251
email: tamas.bajor@lappgroup.hu

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”