Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Mire gondolsz?
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Szerintem is úgy lesz. Csak gondoltam van Valakinek valami tippje
Tulajdon képen milyen kábelt keresnél?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Szerintem is úgy lesz. Csak gondoltam van Valakinek valami tippje
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
Kábelezzünk
Miért ne? Ha jobb lehet tőle a hangzás akkor az 1 órában is számit!
Akkor meg marad a próbálgatás, és szubjektív megítélés...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Hát akkor biztos találsz... mert aki keres az talál.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kábelezzünk
Miért ne? Ha jobb lehet tőle a hangzás akkor az 1 órában is számit!
Kábelezzünk
CSAK
Kábelezzünk
Igazad lehet! De úgy nehéz, hogy napi max 1 órám van zenét hallgatni.
Akkor meg miért akarsz másik kábelt?
Kábelezzünk
Igazad lehet! De úgy nehéz, hogy napi max 1 órám van zenét hallgatni.
Kábelezzünk
Próbálj meg cserélgetni valakivel, és meghallgatni más kábeleket is a rendszeredben.Ne csak pár órás legyen ez a meghallgatás, hanem legalább 1 hét ha megtudod oldani.Hallgasd az ismertebb albumaidat, és próbált meg korrekt lenni saját magaddal is.
Kábelezzünk
Sziasztok! Kérdésem, hogy tudok e 20 környékén olyan kábelt venni amiért érdemeslecserélnem a jelenlegit? (arzachel ha jól emlékszem)
Kábeleket nehéz ajánlani, csak akkor vegyél másikat ha úgy érzed a rendszered nem tud vele együtt dolgozni...Biztos van jobb attól is, de ezek is rendszerbe kell dolgozzanak.Én a minap vettem egy vontatókötelet, nálam fantasztikus mit művelt a hanggal...Ami eddig volt hibám a dobozaimmal ez a kábel gyönyörűen kordában tartja.Olyan hangok jöttek elő a rendszeremből és dinamikai csúcsok, h csak pislogtam.És egy hitvány kábel tehet erről az egészről.Ez is bizonyítja mennyire nem mindegy mivel van bekötve a rendszered.
Kábelezzünk
Sziasztok! Kérdésem, hogy tudok e 20 környékén olyan kábelt venni amiért érdemeslecserélnem a jelenlegit? (arzachel ha jól emlékszem)
Kábelezzünk
Köszi Tigris!
Kábelezzünk
Hülye kérdésem lesz de roppant kíváncsi vagyok a válaszokra...Mi a különbség egy hagyományos átjátszókábel és mondjuk egy olyan átjátszókábel közt amit komponent bekötéshez árulnak?
Kábelezzünk
Budapesti vagy?Mert ha ez akkora gond, csinálok Neked 2 pár kábelt, és próbálhatsz velük. Ha meg jó meg is tarthatod (persze némi kp ellenében )
Jövő héten megcsináljuk a kábeltesztet.majd megkérek valakit,hogy hozza el.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 749
Kábelezzünk
Írj arzachelnek és ha jól tudom 8-9 ezer ft...
8 eFt.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- vaspapucsok
- V.I.P.
- Értékelés: 7
Kábelezzünk
Nos én az Arzachel féle táp drótot próbáltam ki, amit tudni róla összefoglalom. Amerikai teflon szigetelésű 1,5mm átmérőjú sodrott drótból készül, három ér van összefonva értelemszerűen bekötve. A fonatot a kettős szigetésnek megfelelve, egy fekete műanyag háló borítja, melyen keresztül a zöld színű drótfonat, tetszetős formát ölt.
A műanyagháló nagyon masszívvá teszi, pedig nem locsolócső méretű, emellett nagyon felxibilis is. Nekem tetszik a külcsín, az IEC dugó spéci Svájci (szerintem Shurter), a dugó kék Bals.
Mivel ez egy "szűz" drót kell neki egy kis idő mire eléri a legoptimálisabb állapotot, de a fő kvalitások már elsőre jelenkeznek. Mivel nem nagyon szeretem a vékony sodrott drótokat, kellemes meglepetéssel konstatáltam, hogy testesebb és szélesebb spektrum jellemzi mint a 2,5mm-es tömör tűzállót. Igazából azt javasolnám aki tudja hallgassa meg, mert nehéz leírni a hallottakat, de gondolom az mindent elmond, hogy megjött a kedvem a zenehallgatáshoz, tegnap este is órákig csak hallgattam.
Nagyon zenei, letisztult nyílt hang, kellően transzparens és nagyon sok részletet enged megmutatni, és mindezt úgy teszi, hogy közben nem esik szét hangokra a zene. Egyértelműen hallani, hogy a kábel fejlesztője, nagyon jó minőségű lánchoz fejlesztette a kábelt, ja és csöves analóg(LP) cucchoz. Ami tökéletesen hozza azokat a kvalitásokat amelyek az ilyen, de minőségi rendszerekben megvan, a negatívumok nélkül, legalábbbis az eddig kipróbált számos tápkábelhez viszonyítva ez egy más világ. Próbáljátok ki, potom pénz ezért a hangért.
Kipróbáltam mellette a tűzállót (2,5mm), PC drót, tömör ezüst vezetőkből álló kábel (igaz ez IC-nek készült), Alisca BL, Siltech SPX20, meg számos DIY-es vacakot.
Végre valaki kipróbálta ezeket a kábeleket. Mióta mondom már ezen a fórumon is, hogy nem a sok kaCAT-tal kell kísérletezgetni, hanem akinek olcsón kell jó kábel az keresse meg Arzachelt, de eddig falra hányt borsó volt. Hátha most változik valami.
Hello ! hol lehet ilyen Arzachelt tápkábelt kapni és mennyi az ára?
várom a segitséget
Kábelezzünk
Minden érdeklődőnek, akinek már fúrja az oldalát, már egyeztetünk
- zsocc
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 4
Kábelezzünk
Budapesti vagy?Mert ha ez akkora gond, csinálok Neked 2 pár kábelt, és próbálhatsz velük. Ha meg jó meg is tarthatod (persze némi kp ellenében )
Budapesten megfordulok minden nap szóval jó nekem csak egyeztessünk privátban szerintem...
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76
Kábelezzünk
Budapesti vagy?
Mert ha ez akkora gond, csinálok Neked 2 pár kábelt, és próbálhatsz velük. Ha meg jó meg is tarthatod (persze némi kp ellenében )
- zsocc
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 4
Kábelezzünk
Mindkettőt kell, mert mindkettő össze van kötve a TV-vel is, és a gondot ez okozza.Műszer kell, valószinűség szerint a piros a melegér, a belső, és a fehér a föld, de annak valahol még az árnyékolással is össze kell hogy kötve legyen.
Amúgy a külső rész a test az RCA dugónál, azt kell megszüntetni, de csak az egyik végén a kábelnek, de mindkét csatornán, bal/jobb
Ajaj ezt még emésztem kicsit meg alszok rá egyet mielőtt szétbarmolnék valamit....
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76
Kábelezzünk
Mindkettőt kell, mert mindkettő össze van kötve a TV-vel is, és a gondot ez okozza.
Műszer kell, valószinűség szerint a piros a melegér, a belső, és a fehér a föld, de annak valahol még az árnyékolással is össze kell hogy kötve legyen.
Amúgy a külső rész a test az RCA dugónál, azt kell megszüntetni, de csak az egyik végén a kábelnek, de mindkét csatornán, bal/jobb