Ez új a Technicstől?dixie-chicken írta: ↑2024.11.22., pén. 20:45csak egy gyors esszelapátolás formában van még,és egy Shure M95ED/JICO-val...folyt.köv....Technics SL1300G![]()
Mit tudunk róla?

Ez új a Technicstől?dixie-chicken írta: ↑2024.11.22., pén. 20:45csak egy gyors esszelapátolás formában van még,és egy Shure M95ED/JICO-val...folyt.köv....Technics SL1300G![]()

Szerintem meg pont ma lehetne igazán a hifi aranykora: de már alig érdekel valakit, és ma már egyáltalán nem a zenéről szól
phyton71 írta: ↑2024.10.28., hétf. 15:31Van még ezeknek egy másik varázsa is, amit sokan nem is tudnak, de lehetne "kincsnek" is hívni, ami a magas érzékenységre rímmel.
Csöves, D- osztály vagy éppen AB erősítőkkel csodákra képes egy ilyen érzékeny hangszóróból épített hangsugárzó (csak találjon az ember hozzá passzoló magassugárzót), én már csak ilyenekkel dolgozom.

Odeon Helix
Van még ezeknek egy másik varázsa is, amit sokan nem is tudnak, de lehetne "kincsnek" is hívni, ami a magas érzékenységre rímmel.

Milyen erdekes, hogy nem kell gumiperem a jo melyhangokhoz. Nemtudom miert alkalmazzak ha igy is lehet, mert szerintem ez idotallobb.

Nálam fejhallgató erősítőben dolgozik 2db Tungsram E88CC (NOS). A hangjával meg vagyok elégedve, de keveslem az élettartamát, ami az előző turnusnál kb. 2,5 év volt napi 2-3 óra használattal. Sajnos az anódfeszültség késleltetett bekapcsolásának (felfűtés) szükségessége csak ezt követően lett meg nekem infóként: most már betartom ezt, így az újak remélhetőleg tovább fognak tartani