Az tényleg nem rossz.
Ez viszont nem A42.
Az tényleg nem rossz.

nekem is kell az ilyen visszajelzés és meg is köszönöm... bár, már többször én is észrevettem, hogy sajnos, ha a lényeget meg is lehet fogni egy telefonos felvétellel is, itt-ott hiba csúszik a gépezetbe. pl az Avantgarde hangját lehetetlen az én telefonommal felvenni. olyan mélytöbbletet mutat,ami kikergetne a szobából, ha az valós lenne. és igen,ezzel, azért lehet égetni is a cuccotmegadethmen írta: ↑2025.03.10., hétf. 15:02Jelen esetben inkább ez önmagam felé volt véleményezés, mármint olyan tekintetben, hogy amit saját magam veszek fel telefonnal (főleg hifiről) az sosem sikerül jól (szerintem) , és úgy tünt te is kritikával álltál most önmagad felé, másrészről meg sok esetben ez azért a saját rendszert is lekicsinyít(het)i hangminőségben, többet érdemel egy-egy szett mint egy telefonfelvételt.![]()

ps. : egyébként egy HarmonycDyne Helios fejesen hallgattam, kis csöves fejeserősítőn. Nem volt rossz, de élőben azért biztosan más tészta.megadethmen írta: ↑2025.03.10., hétf. 15:02Jelen esetben inkább ez önmagam felé volt véleményezés, mármint olyan tekintetben, hogy amit saját magam veszek fel telefonnal (főleg hifiről) az sosem sikerül jól (szerintem) , és úgy tünt te is kritikával álltál most önmagad felé, másrészről meg sok esetben ez azért a saját rendszert is lekicsinyít(het)i hangminőségben, többet érdemel egy-egy szett mint egy telefonfelvételt.![]()

kicsit OFF, de a sajátom, megengedem, bárkinek az okfejtést...

Ez már korábban kitárgyalásra került a topikban ezért a hsz átkerült a helyére.
Bekapcsoltam a számítógépet ,direkt ezért , ki nagyítottam a képet , az biztos hogy nem kézkrém vagy új lenyomat .És nem az eladót szeretném bántani ! a Vevőt szeretném védeni !tonee73 írta: ↑2025.02.14., pén. 00:24A kérdés még akár jogos is lehetne, ha nem tökéletes biztonsággal állítaná, hogy valami kifolyt.KopaszKutya írta: ↑2025.02.14., pén. 00:21Azért egy majd 2 milliós erősítőnél jogos lehet a kérdés, hogy mi az a kifolyás, már persze ha erre vonatkozott a kérdés.
IMG_20250214_001650.jpg
Mitől biztos, hogy kifolyás? Ha XLR-el használta az eladó akkor ujjnyom nem lehet a ki-be húzgálástól ?
Nem olyan magas labda az, ha figyelmesen és elfogulatlanul olvasod egyesek - hogy ne nevesítsem - lekezelő, kioktató, arrogáns beszólásait. / Nem csak nekem./

"2.8. A Fórumon kötelező az internet általános kommunikációs és viselkedési szabályainak, a Netikettnek a betartása."Ninja78 írta: ↑2025.02.25., kedd 05:37Hogy meg értette ez is mi lenne a lényeg amit írtam ! Pont ez volt a lényeg ! Csillagos ötös az úrnak ! Csak így tovább !!Alex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...
Ez mind azért van, mert ezek a szemét kereskedők extraprofit extraprofitját is ráteszik az árukra, és nem a termékek után fizetendő adók adójának a különadójának a különadója miatt.supravox írta: ↑2025.02.25., kedd 14:21Ez mégis,hogy tartozik ide?.Rock60 írta: ↑2025.02.25., kedd 13:58Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
És, hogy mennyire nem kellene, jó példa erre a Topping/Gustard kereskedő.
Náluk olcsóbbak ezek a termékek, mint szinte bármerre külföldön.![]()
A propagandadumadról ne is beszélve.
Ez HASZNÁLT cucc ha nem tűnt volna fel
Ez mégis,hogy tartozik ide?.Rock60 írta: ↑2025.02.25., kedd 13:58Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
Ha a gyarto netto MSRP-vel dolgozik, akkor megis mit csinaljon a hazai kereskedo a 27%-os AFA-javal egy nemet/szlovak 19-20%-ahoz kepest?Rock60 írta: ↑2025.02.25., kedd 13:58Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.
Ez igaz, a külföldön vásárlásnak buktatói vannak és kényelmetlenebb, de ettől nem kellene hogy feljogosítva érezzék magukat a hazai kereskedők a magasabb árszabáshoz.

Itt rajtad kívül mindenki megértette a lényeget.Ninja78 írta: ↑2025.02.25., kedd 05:37Hogy meg értette ez is mi lenne a lényeg amit írtam ! Pont ez volt a lényeg ! Csillagos ötös az úrnak ! Csak így tovább !!Alex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...

Rejtő Jenő után szabadonAlex_Aston írta: ↑2025.02.24., hétf. 22:24Érdekes ezt olyan tollából olvasni, aki láthatóan alapszintű (alsó tagozatos) helyesírási szabályokkal sincs tisztában, mindezt felkiáltójelekkel hangsúlyozva...