Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Kábelezzünk
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Kábelezzünk
Létezik olyan digit kábel, amelyiknek az egyik felén rca, a másikon XLR csati van?
Az érdekes lehet, mert ha az úgynevezett "digit" kábelen RCA van akkor azt 75Ohm-osra szokták szerelni, ha pedig XLR akkor az 110Ohm-os AES/EBU szimmetrikus digit csati, ami nem kompatibilis egymással.
Akkor ez a 2 nem is kompatibilis egymással?
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- nehai
- Törzsvendég

- Értékelés: 232
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Létezik olyan digit kábel, amelyiknek az egyik felén rca, a másikon XLR csati van?
Az érdekes lehet, mert ha az úgynevezett "digit" kábelen RCA van akkor azt 75Ohm-osra szokták szerelni, ha pedig XLR akkor az 110Ohm-os AES/EBU szimmetrikus digit csati, ami nem kompatibilis egymással.
Ehhez már imp. transzformálni kell.
Kábelezzünk
Tapasztalatom szerint nem minden usb -s eszköz tolerálja a hosszú kábelt, kb. 5m -ig nem szokott gond lenni, a fölött már volt, hogy egy USB HUB -al kellet erősíteni a jelet, hogy azt a vevő is érzékelje, persze lehet, olyan eszköz ami a 10m -t is "átlövi".
Kábelezzünk
Szerintem a hosszú usb rövid+ koax megoldás lehet a jobb.
Köszi.
Más is így gondolja?
Igen,én a saját rendszeremben is 3 méteres usb kábelt és 60 centis coax-ot használok.
Próbáltad fordítva (rövid USB-hosszú koax)? Milyen usb kábelt használsz?
:kiraly: az igazság az,hogy nem próbáltam,de elég sokat kérdezösködtem,meg olvasgattam ez ügyben és ezt a tanácsot kaptam én is. :foto:
Usb kábelnek Belkin kábelt használok,de csak azért mert ebben a hosszban ez volt itthon.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
- adamthebrave
- V.I.P.

Kábelezzünk
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- adamthebrave
- V.I.P.

Kábelezzünk
Köszi.
Más is így gondolja?
:kiraly: Igen,én a saját rendszeremben is 3 méteres usb kábelt és 60 centis coax-ot használok.
Próbáltad fordítva (rövid USB-hosszú koax)? Milyen usb kábelt használsz?
Kábelezzünk
Köszi.
Más is így gondolja?
:kiraly: Igen,én a saját rendszeremben is 3 méteres usb kábelt és 60 centis coax-ot használok.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
- adamthebrave
- V.I.P.

Kábelezzünk
Köszi.
Más is így gondolja?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6524
Kábelezzünk
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- adamthebrave
- V.I.P.

Kábelezzünk
10 m hosszú koax digit kábelt szeretnék venni. Mit ajánlotok?
Felhozom megint a kérdést, hátha valaki tudja a választ.
Annyival egészíteném ki, hogy az áthidalandó 10 m-t PC és DAC között hogy jobb megoldani: hosszú USB kábel + rövid koax digit vagy fordítva?
Kábelezzünk
Okés!
Meggyőztetek / egyelőre/....Ha nem lesz nagyon sok kábel hátul akkor marad az 5 m-es hdmi....Egyébként ezt a kábelt nagyon tudom ajánlani mindenkinek.....
Kábelezzünk
Neutrikból az ezüstözötteknek van a legjobb hangja - már amelyik fajtából gyártanak olyat.
Köszi szépen!
6,3as jack dugósból van... :kiraly:
-
Vendég
Kábelezzünk
Ezüstözött és nikkelezett Neutrik csatlakozó közül választhatok.Melyik jobb? (gondolom az ezüstözött..., de tutira akarok menni :kiraly: )
Neutrikból az ezüstözötteknek van a legjobb hangja - már amelyik fajtából gyártanak olyat.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11186
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Ezüstözött és nikkelezett Neutrik csatlakozó közül választhatok.
Melyik jobb? (gondolom az ezüstözött..., de tutira akarok menni :kiraly: )
Kábelezzünk
Hol lehetne Pesten (vagy Budán :foto: ) tűzállót venni? 2x2,5 változat érdekelne tápkábelnek. Hálás lennék egy olyan infóért, ami már megtörtént vásárláson alapszik. :kiraly:
Linzinél van...
Elnézegettem a weboldalukat, ott azt írják nem foglalkoznak 10m alatti rendelésekkel. Nekem 2x1.5m kellene 2x2.5mm2 változatból.
Rediscover music
-
Vendég
Kábelezzünk
Mondtam, hogy láma vagyok, aki ért hozzá az tudja hogy mit akartam kérdezni. :kiraly: Akkor legyen inkább túlfeszültség elleni védelem?
Igen, arra gondoltál először is. :foto:
- adamthebrave
- V.I.P.

Kábelezzünk
10 m hosszú koax digit kábelt szeretnék venni. Mit ajánlotok?
- Megyer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Kábelezzünk
Ez milyen árkategória?
"túláramvédelem" - Ja, leolvad a fele. :foto:
Mondtam, hogy láma vagyok, aki ért hozzá az tudja hogy mit akartam kérdezni. :kiraly: Akkor legyen inkább túlfeszültség elleni védelem?
-
Vendég
Kábelezzünk
Ez milyen árkategória?
"túláramvédelem" - Ja, leolvad a fele. :kiraly:
Kábelezzünk
Köszi, ilyen kütyükre gondoltam. Ezekben túláramvédelem is van, vagy ez tipustól függ? Illetve ezek hiányát tényleg hallani is lehet?
Típusfüggő, hogy tartalmaz-e védelmet, a szűrőhatása meggyőző. :kiraly:
- Megyer
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Köszi, ilyen kütyükre gondoltam. Ezekben túláramvédelem is van, vagy ez tipustól függ? Illetve ezek hiányát tényleg hallani is lehet?
Kábelezzünk
Sziasztok, nagyon láma vagyok kábelekkel kapcsolatban. Olyan hálózati elosztót keresek ami szűrő is, hallani a hangon a hiányát és persze megfizethető az ára (max.20k). Van ilyen vagy ez utópia? Esetleg vmi linket vagy tipust és bp.-i boltot modhatnátok.
Lehet picit többe kerül, de nagyon jó termék.
AVA
- Megyer
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Sziasztok, nagyon láma vagyok kábelekkel kapcsolatban. Olyan hálózati elosztót keresek ami szűrő is, hallani a hangon a hiányát és persze megfizethető az ára (max.20k). Van ilyen vagy ez utópia? Esetleg vmi linket vagy tipust és bp.-i boltot modhatnátok.
-
Vendég
Kábelezzünk
Hol lehetne Pesten (vagy Budán :foto: ) tűzállót venni? 2x2,5 változat érdekelne tápkábelnek. Hálás lennék egy olyan infóért, ami már megtörtént vásárláson alapszik. :kiraly:
Linzinél van...