Az STX II nálam egy Bodor Audio Pc-ben van, azelőtt egy Audiobyte Hydra Usb bridge (listaára~300eFt), egy Hegel H12 dac (399eFt), és egy Hegel P20 (899eFt) előfok volt helyette, ezeket váltotta le...szóval én is nehezen hittem el, de elég jó kártya szerintem.balage30 írta: ↑2019.09.15., vas. 14:52Gondolkodtam ezen a felallason is, az STX eleg sztereohoz is? Jelenleg egy EVGA NU Audio van a gepemben, az parades produkciora kepes.nadtom írta: ↑2019.09.15., vas. 12:39A HM erősítők (amik nem kerülek egy vagyonba) nem fognak a sztereo erősítők közelébe érni hangban.balage30 írta: ↑2019.09.15., vas. 09:57Nagyjabol ezeket neztem en is, plusz meg a Cambridge CXR200-at. Olyan sok a lehetoseg, jo lenne egy sorrend, ahogyan erdemes elkezdeni.
Tovabba sok helyen azt olvasom, hogy sztereoban nem kivalloak a HM erositok, de azert zenet is lehet veluk hallgatni. Ezert lennek kivancsi, hogy eltekepes e az otletem , hogy 1 eszkozzel oldjam meg a ket feladatot.
A PIO nem rossz zenen sem, de messze elmarad termeszetessegben a CXA80-tol. Amig nem vettem meg a CXA-t, addig nagyon elegedett voltam es csak a kivancsisag hajtott. Most mar nem szeretnem lejjebb adni a minoseget zenen sem.
Ha jó zenét és mozit szeretnél (jó áron) akkor vegyél egy Asus STX II hangkártyát a 7.1-es kiegészítő kártyával együtt, és tedd bele egy lineárisan tápolt PC-be, illetve szerezz be még egy jó 7 csatornás végfokot, ami jó lesz mindkét rendszerhez. Nálam majdnem ez van, de mozihangot egy Yamaha 5100 proci adja a 7ch-ás végfoknak.
A Nu Audio kártya is nagyon jó sztereora (legalábbis amit olvastam róla), de ahhoz sajnos nincs 7.1-es kiegészítő mozi kártya.
Hol vetted a Nu Audio kártyát?
Én is venni akarok egyet, mert össze akarom hasonlítani az Asus-sal (hifibogár
Az Asus sztereo hangját imádom, nem a hiányérzet miatt veszem a NU Audio kártyát, inkább a kíváncsiság hajt. (vettem az Asus-ba 3db Burson dual, V6-os opamp-ot is, de nem lett azzal sem jobb, szóval jól eltalált kártya szerintem).