Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Interneten talált képek
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7107
Interneten talált képek
'Ünnepélyesen' trepni... mindenestre az Edge csinál hasonló koncepcióban házakat, és nem is keltenek - nekem - rossz benyomást. Sőőt. Szóval...
>
Azért az EDGE teljesen más dimenzió.:
http://www.audiofederation.com/dealersh ... /index.htm
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Interneten talált képek
A magas hangszóró olyan mint egy zsírmirigy kifakadás előtt.
Szerintem is gusztustalan.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Interneten talált képek
Újabb phobos, már revelatorral
Interneten talált képek
Elméletileg az IDR előlappal, kevesebb az irányítottrság. Nem tudom, az akkor még 33-mal szerelt eventus phobos is, kiemelkedőt nyújtott ezen a téren. Mondjuk más területeken is.
Itt még Morellel.
Interneten talált képek
A 33-asnak más az előlapja.
Lehet,hogy lecserélték a 110-esre.
Elméletileg az IDR előlappal, kevesebb az irányítottrság. Nem tudom, az akkor még 33-mal szerelt eventus phobos is, kiemelkedőt nyújtott ezen a téren. Mondjuk más területeken is.
Interneten talált képek
Furán nézne ki előlapként a csúszásgátló lemez egy erősítőn...
Legtöbbször kisteherautók platóján látni ilyet...
'Ünnepélyesen' trepni... mindenestre az Edge csinál hasonló koncepcióban házakat, és nem is keltenek - nekem - rossz benyomást. Sőőt. Szóval...
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith
Interneten talált képek
A kepheus "csúnya" morel 33-as magasa, "Improved Dispersion Recess" előlappal.
A 33-asnak más az előlapja.
Lehet,hogy lecserélték a 110-esre.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Egyébként ez az alu felület vagyis kidolgozottság is érdekes. Alkalmazhatnák erősítők,hangfalak építésénél is látványos alkatrészként. De biztosan van ilyen csak még nem láttam.
Furán nézne ki előlapként a csúszásgátló lemez egy erősítőn...
Legtöbbször kisteherautók platóján látni ilyet...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Interneten talált képek
Hi Fi Stereo Review magazine.: Vol#4 Issue #2 Feb 1960.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Interneten talált képek
Egyébként ez az alu felület vagyis kidolgozottság is érdekes. Alkalmazhatnák erősítők,hangfalak építésénél is látványos alkatrészként. De biztosan van ilyen csak még nem láttam.
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Tényleg szép, ilyen megmunkálási nyomok voltak kérdéses hangfal-alkatrészen is, homokolás és fürdő előtt
Nem biztos. Ha egy lemezből vágták ki a kör lapot,csak a közepét kellet kiesztergálni vagyis a mélyedést.És a furatokat rámarni.Mivel ezek a műveletek mind befogással,megfogási nyomokkal tarkulnak,így a szemcseszórás eltünteti. De jól mondtad,ha direkt ez a felület kell lehetett előtte olyan is mint az apple logo. Még sokan itt megköveznek emiatt. De tény hogy a hangfal így is szép és szívesen elfogadnám
Interneten talált képek
Ez pl szépen kivitelezett alu felület...
Tényleg szép, ilyen megmunkálási nyomok voltak kérdéses hangfal-alkatrészen is, homokolás és fürdő előtt
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Az egy forgácsolt, szemcseszórt, eloxált darab, egyáltalán nem olcsó a gyártása. Milyen volna szerinted illő a hangfal nívójához?
A süllyesztéseknek viszont tényleg nem volna szabad így kinézni többszöri szerelés után sem, talán nem a megfelelő csavarral lettek rögzítve. Valószínűleg a fejlesztési/tesztelési fázisban használták a hangszórót. A háttér is arra utal, hogy nem a valós végső összeszerelés zajlik.
Nem akarom OFF-olni a topikot de leírom hátha valakit érdekel..
Az aluminiumot legegyszerűbben és legolcsóbban acélszemcse ,kerámia,aluminium-oxid vagy üveggyöngy szórással lehet felületkezelni.Az eloxálás nem olcsó ha egy darab alkatrészt kell eloxálni,ha többet akkor viszont elenyésző,főleg egy több százezres vagy millás hangfal gyártásánál.A szemcseszórás eltűnteti a hibákat így a gyártás folyamatánál keletkező sérülések,ütődések,karcok nem látszanak,függően attól milyen nyomással (bar) van szórva.Sok gyártó készít ilyen alu felületet (Lexicon,Rotel,Arcam,Copland,Halcro,Hegel,stb..)mert egyszerű és letisztult.
Viszont amit jeleztél,hogy a csavaroknak a kopásai látványosak,erről maga a gyártó tehet,ugyanis itt is filléres csavarokat szereltek.Egy darab M6-os "D" fejű csavar 12-20 ft között van,ugyanez rozsdamentes acélból, kb kétszerese,vagy kicsit több. Ez csak egy példa,de ez is szintén egy nívóhoz nem illő dolog. Sokan észre sem vesznek ilyeneket de aki benne van és jártas ebben, igen. Én ismerek egy hazai hangfal tulajdonost akinek a dobozához képest egy 6 millás Focal Scala kivitelezése amatőrnek tűnik. Tehát az igazi igényesség és részletek igenis számítanak ebben az ár szegmensben.
Ez pl szépen kivitelezett alu felület...
Interneten talált képek
Persze nem azért mondtam hogy nem jó.A hangfal gyönyörű és biztos a hangja is nagyon szép. Kicsit lehetne szebb a magas előlapja.Csak ezt szögeztem le. A furatban a "fekete foszlányok" a csavaroktól lehetnek. Igen felgyűrte a behajtás is az anyagot picit. De így egységes mivel a felület egyezik a középsugárzók kávájával valamint a lábakkal is. Egyébként az alunak a felületkezelése ezer féle módon történhet.Az hogy közepes arra értettem,hogy sok megmunkálási mód van közülük ez szerintem az alap...
Elnézésedet kérem, félre értettem amit mondtál. Az alumínium a Te asztalod, ehhez én nem értek.
Interneten talált képek
Az egy forgácsolt, szemcseszórt, eloxált darab, egyáltalán nem olcsó a gyártása. Milyen volna szerinted illő a hangfal nívójához?
A süllyesztéseknek viszont tényleg nem volna szabad így kinézni többszöri szerelés után sem, talán nem a megfelelő csavarral lettek rögzítve. Valószínűleg a fejlesztési/tesztelési fázisban használták a hangszórót. A háttér is arra utal, hogy nem a valós végső összeszerelés zajlik.
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Az igaz hogy léteznek gyártók, akik talán "nagyobb" figyelmet szentelnek a megjelenésre. Bár az esztétikai megjelenésen kívül, vannak még egyéb tulajdonságok amiket figyelembe kell venni. Hála istennek, a Peak Consult is ezen a véleményen van. Mindazonáltal az audiotechnology-k is ilyenre vannak felület kezelve, ez mitől több, mint közepes. A süllyesztett furatok a beépítés következtében néznek úgy ki, ahogy. Ezen szerintem, nem sok gondolkozni való van.
Persze nem azért mondtam hogy nem jó.A hangfal gyönyörű és biztos a hangja is nagyon szép. Kicsit lehetne szebb a magas előlapja.Csak ezt szögeztem le. A furatban a "fekete foszlányok" a csavaroktól lehetnek. Igen felgyűrte a behajtás is az anyagot picit. De így egységes mivel a felület egyezik a középsugárzók kávájával valamint a lábakkal is. Egyébként az alunak a felületkezelése ezer féle módon történhet.Az hogy közepes arra értettem,hogy sok megmunkálási mód van közülük ez szerintem az alap...
Interneten talált képek
Láthatjuk,hogy drága hangfalról van szó,ennek ellenére a magas előlapja,olcsó kivitelezésű egyszerű szemcse szórt aluminium lap,melynek még a süllyesztett furatai is csak egy erős közepest érdemelnek meg nálam...
Az igaz hogy léteznek gyártók, akik talán "nagyobb" figyelmet szentelnek a megjelenésre. Bár az esztétikai megjelenésen kívül, vannak még egyéb tulajdonságok amiket figyelembe kell venni. Hála istennek, a Peak Consult is ezen a véleményen van. Mindazonáltal az audiotechnology-k is ilyenre vannak felület kezelve, ez mitől több, mint közepes. A süllyesztett furatok a beépítés következtében néznek úgy ki, ahogy. Ezen szerintem, nem sok gondolkozni való van.
- fodesz
- V.I.P.
Interneten talált képek
Láthatjuk,hogy drága hangfalról van szó,ennek ellenére a magas előlapja,olcsó kivitelezésű egyszerű szemcse szórt aluminium lap,melynek még a süllyesztett furatai is csak egy erős közepest érdemelnek meg nálam...
Interneten talált képek
Eventus Audio Neo, a Higherfi listáján.
Interneten talált képek
Interneten talált képek
Peak Consult Kepheus
Interneten talált képek
Ne bosszants.
Dehogy merek én olyat!
Interneten talált képek
NIVS design.
Szerintem attól több:
"Mistral, a registered trademark in the UK and China, is a Chinese company, based near Canton,"
Number: M20A
Name: Vacuum Tube Audio Stereo Amplifier
Webáruház:
Interneten talált képek
SWANS M6 nagyon szépen muzsikál
Ez nem M6,hanem 6005
http://www.swanspeaker.com/products/pro ... nu=gallery
Webáruház: