Mely filmek amiket érdemes "megvennem a bótból

HDR+, és Dolby Vision nem jó.
Én sem bírtam ezt a filmet még megnézni.DeLorean írta: ↑2022.01.27., csüt. 17:48
Hát kis ellenvélemény.
Én nemrég néztem meg újra.
Nagyon jó vígjáték. A szereplők tökéletesek a szerepre.
Minden benne van, ami egy jó vígjátékhoz szükséges.
A folytatás nem lett olyan jó, de ez az első rész totál rendben van!
Marky Mark-ot én is kedvelem, Will Ferrell-t nem annyira, de itt nagyon jól kiegészítik egymást.
Egyiket sem tartom jó színésznek, de nem tudok belekötni színészileg sem a produkcióba.
Amikor Ferrel elkezd sírni nekem beszarás. Halálra röhögtem magam. De a többi poén is üt.
![]()
Ha ezt tudtam volna! Valóban az első kettő tökjó, a második kettőnél viszont azt éreztem, hogy ki kell még belőle hozni jó pár részt, írjuk bele ami reggelinél eszünkbe jutott.
Amit láttam az ajánlottaidból nekem is tetszett, kivéve ez. A második rész közepén adtam fel, arra jutottam, hogy egyik szereplő sorsa se érdekel túlzottan, s együttérezni se nagyon tudok velük.
Van ilyen.
+++1!!!
Ezt nem tudtam, de látom bő éve volt róla szó.Aszpirin írta: ↑2022.01.24., hétf. 19:08Elég sok szó esett már róla itt.Alex_Aston írta: ↑2022.01.24., hétf. 19:04A Brave New world-ről valamiért eszembe jutott:
Only the brave
https://m.imdb.com/title/tt3829920/
Úgy érdemes nézni, ha semmit sem tud róla az ember. Mert így lesz a film végére olyan hatása, hogy a fotelbe szegezi az embert. Én így tettem, és csak pislogtam a végén.
Kiváló film! De egyáltalán nem könnyű a téma.
Tényleg remek film.
Én is jobban örülnék másnak, de jó irányba kapizsgálsz, csak nem covid.
Ezeket nem éreztem elcseszett időnek.
Elég sok szó esett már róla itt.Alex_Aston írta: ↑2022.01.24., hétf. 19:04A Brave New world-ről valamiért eszembe jutott:
Only the brave
https://m.imdb.com/title/tt3829920/
Úgy érdemes nézni, ha semmit sem tud róla az ember. Mert így lesz a film végére olyan hatása, hogy a fotelbe szegezi az embert. Én így tettem, és csak pislogtam a végén.
Kiváló film! De egyáltalán nem könnyű a téma.
Nem tőlem kérdezted, de ha szereted a sci-fit, akkor a 2020-as Brave New World talán tetszeni fog. Azért talán, mert nem tipikus sci-fi, nincsenek benne űrhajók (bár interkontinentális rakéták igen), sem képernyők, sem kütyük, ugyanis az alapjául szolgáló mű (Aldous Huxley disztópikus regénye) meglehetős régen íródott. A regényhez elég lazán kapcsolódik, de talán nem tér el épp annyira durván, mint az Alapítvány, és különben is - ez neked nem szokott problémát okozni (ez esetben nekem sem okozott problémát, szerintem simán élvezhető a sorozat). A hangrendszeredet viszont nem ezzel fogod demózni :)
Anno én is belekezdtem, de nem egészen 2 részt bírtam megnézni...
Nehéz nem észrevenni.
Egyébként is folyton a pofámba tolta a Netflix, az index cikk nélkül is, valószínűleg, belenézek.... De láthatóan működik.
Én a trailer és leírásalapján, illetve, hogy milyen "nagy" sorozatokhoz hasonlították (a számomra nézhetetlen Agymenők, és hasonlóhoz), borítékoltam látatlanban is a te általad vázolt eredményt.
Nem tudom, csak nekem tűnt-e fel, de az Index mostanában napi szinten tolja a Netflix-"kritikákat" (én inkább reklámoknak mondanám) címoldalon, pozitív clickbait-es címekkel, amikből soha nem marad ki a "Netflix" szó.
Nem volt rossz, na