Vissza a múltba,vagy inkább a jól beválthoz tettem elkövetése után ismét az si2,dt,x2,enigma rendszer néz szembe velem.

Hát én ezektől már biztosan nem szabadulok,mert időnként ugyan hanyagolom egy kicsit őket egy másik miatt,de előbb utóbb mindig visszakéretkeznek. Hallgatom,és azon morfondírozom éppen,hogy ezek annyira egymásnak vannak teremtve egy kerek egészet mutatva,hogy szinte így együtt egy egységcsomagban kellene kínálni is őket,egy kösd be és élvezd a zenét felirattal a dobozán.
Nagyon erős ez a szett,az otthoni zenehallgatáshoz nem is kell ennél több,én így érzem.Eddig egyébként az x2 nélkül hallgattam,és tökéletesen elégedett voltam az si-vel úgy is,most bekötve egy x2 tápot meg éppen morgolódok magamban hogy minek is kellett ez,mert jó volt minden nélküle is.Persze be kell járatni,mondta is Zsolt,aztán jó lesz az.
Na szóval egy házon belüli kiruccanás után ismét visszatértem a múltba.Élveztem minden percet a pre,ps,px vasakkal is,de ezzel az si-vel én valamiért úgy vagyok hogy egyszerűen nem enged el.Ne kérdezzétek hogy miért,mert nem tudom rá a választ,csak hallgatom és azt érzem hogy ez kell,és ez való nekem.
Soha rosszabb hifit,de ezt már mondtam többször is.