Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ValhallA világa
Moderátor: ValhallA
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
ValhallA világa
Ákos,jó zenét!!
http://index.hu/kultur/2014/02/26/megha ... _de_lucia/
"Cuando yo me muera,
enterradme con mi guitarra
bajo la arena.
Cuando yo me muera, ..."
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7586
ValhallA világa
http://index.hu/kultur/2014/02/26/megha ... _de_lucia/
"Cuando yo me muera,
enterradme con mi guitarra
bajo la arena.
Cuando yo me muera, ..."
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- endreihifi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 50
-
Vendég
ValhallA világa
Jó zenét neked és a topik látogatóinak!
Hát, nekem megvan.
Az Aura Ref V2-k szépen bejáródnak. Csak egyre jobb lesz minden.
A héten meg pláne nagy élményem volt LP fronton. Egy Nordost Odin phono kábel volt nálam.
Valami elképesztő, hogy milyen világ tárult fel vele. Az Odinnal indult a lánc, utána végig Valhalla Aura Reference V2 összekötők.
Olyan mélységét mutatta a rendszer a felvételeknek, zenéknek, amit eddig csak sejteni lehetett. Mindez végtelen zeneiséggel, bársonyos simasággal.
Egyik LP a másik után.
Az Odinnal csak egy baj van: nagyon fáj, ha ki kell csengetni rá 10.000.- USD-t.
De minden centjét megéri.
Szívesen hallgatnék Valhalla Aura Ref V2 phono kábelt is, de szerintem az fizikai méretei miatt az SME DIN csatlakozóban végződve nem kivitelezhető.
Nagy kár, mert az összekötők abszolut csúcs minőségűek.
- fodesz
- V.I.P.

ValhallA világa
Szia Ákos!
Jó zenét neked és a topik látogatóinak!
( Ákos,ismerős a gitár? )
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Maceo Parker!
http://en.wikipedia.org/wiki/Maceo_Parker
http://maceoparker.com/
http://www.youtube.com/watch?v=ojT0AKMSf7w
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Maceo Parker!
http://en.wikipedia.org/wiki/Maceo_Parker
http://maceoparker.com/
http://www.youtube.com/watch?v=ojT0AKMSf7w
Értem, szóval amatőr gitárosokkal készítgetünk videókat , zseniális, hogy sikerült összehozni ezt Lukács Petával? Gratula.
Évek óta készítünk kisfilmeket, klipeket, (el)ismert és kevésbé populáris előadókkal. Persze azt nem állítom, hogy legtöbbjük beférne ide a jó zenét "rovatba".
Lukács "Peta" Péter személyes kedvenc az European Mantra megalakulása óta és nagyon ürülök, hogy összejött a közös munka, aminek remélhetőleg lesz még folytatása...
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Értem, szóval amatőr gitárosokkal készítgetünk videókat , zseniális, hogy sikerült összehozni ezt Lukács Petával? Gratula.
Évek óta készítünk kisfilmeket, klipeket, (el)ismert és kevésbé populáris előadókkal. Persze azt nem állítom, hogy legtöbbjük beférne ide a jó zenét "rovatba".
Lukács "Peta" Péter személyes kedvenc az European Mantra megalakulása óta és nagyon ürülök, hogy összejött a közös munka, aminek remélhetőleg lesz még folytatása...
ValhallA világa
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Jó zenét!
Egy hihetetlenül jó hangulatú Peta klipforgatáson vagyunk túl... Hamarosan elkezdjük vágni a rögzített anyagot!
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Jó zenét!
Egy hihetetlenül jó hangulatú Peta klipforgatáson vagyunk túl... Hamarosan elkezdjük vágni a rögzített anyagot!
Szia Ákos,
Kérhetnék a fórumba képeket a jelenlegi IC kínálatról, árlistát pedig priviben. Az alapmodelltől a középkategóriáig érdekelne. Köszi!
Szia!
Kettő típusú összekötőm van fent nevezett kategóriákban.
A CuAgSSmkIII, amely ezüst-réz hibrid konstrukció, illetve az ezüst-arany ötvözet vezetőket tartalmazó Ag7Xn.
Üdv,
Ákos
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Szia Ákos,
Kérhetnék a fórumba képeket a jelenlegi IC kínálatról, árlistát pedig priviben. Az alapmodelltől a középkategóriáig érdekelne. Köszi!
Szia!
Kettő típusú összekötőm van fent nevezett kategóriákban.
A CuAgSSmkIII, amely ezüst-réz hibrid konstrukció, illetve az ezüst-arany ötvözet vezetőket tartalmazó Ag7Xn.
Üdv,
Ákos
Szia Ákos,
Ez engem is érdekelne! Köszi!
ValhallA világa
Szia Ákos,
Ez engem is érdekelne! Köszi!
ValhallA világa
Szia Ákos,
NAD T778
Happy Birthday, John Williams! "Az erő legyen veled!"
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Happy Birthday, John Williams! "Az erő legyen veled!"
- Jozef76
- Törzsvendég

- Értékelés: 293
ValhallA világa
Én azon csodálkozok hogy nem reklomált senki hogy a készülékek nem maradnak a helyükön!!!
Miután Valhalla kábeleit bedugdosta a készülékekbe:-)!
A kép alján látom ott lapul az a félelmetes anakonda is!!
Van belőle több is... Ezen a képen jobban lehet látni.:
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Van belőle több is... Ezen a képen jobban lehet látni.:
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
- fodesz
- V.I.P.

ValhallA világa
Köszönöm Gábor és Csabi!
Aura Reference V2(arany/platina/karbon) , kifejezetten forráskomponensekhez dedikált hálózati kábel.
Az első generációs Aura Ref. által magasra tornázott lécet igen nehéz volt ismét megugrani de végül sikerült egy még kevesebb kompromisszumot tartalmazó darabot létrehozni.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Köszönöm Gábor és Csabi!
Aura Reference V2(arany/platina/karbon) , kifejezetten forráskomponensekhez dedikált hálózati kábel.
Az első generációs Aura Ref. által magasra tornázott lécet igen nehéz volt ismét megugrani de végül sikerült egy még kevesebb kompromisszumot tartalmazó darabot létrehozni.
ValhallA világa
Ugyan már. Én köszönöm a kábeleket. Most is pont rajtuk keresztül hallgatom Monica Zetterlung Waltz for Debby albumát.
A hölgy ott áll előttem és nekem énekel.
LP? A hétvége nem volt zenehallgatós. Unokázós volt. Tegnap este tenisz.
Az LP-hez nyugalom kell és idő. Az meg kevés van.
Az egész rendszerből hihetetlen nyugalom és mindemellett a lehető legtermészetesebb megszólalás árad.
Nem tudok rá mit mondani, csak hogy eszköztelen a zenehallgatás. Eddig még sosem állt ennyire kevéssé közém és a zene közé az eszköz. És ez jó. Nagyon jó.
Rendkívül puha a hang és mégsem hiányzik belőle semmi sem. A legkisebb rezdülések is átjönnek a mély fekete háttérből. Zajnak, maszatolásnak, gríznek nyoma sincs.
Pont olyan, mint mikor testközelből hallasz egy zenekart, énekeseket mindenféle hangosítás nélkül. Minden ott van és mégsem bánt semmi. Nem kemény, agresszív, bántó egy hang se semmilyen hangerőn sem.
Sokszor hallottam fiamék bigbandjét élőben igen közelről. Valami hasonlatos most az élmény. Úgy dinamikus a hang, hogy cseppet se keményedik fel. Nem vékonyodik, zavarodik össze. A helyén marad minden.
Jelentős változást nem érzek a hangon a járatás alatt, talán csak egy picit még plasztikusabb, finomabb, tapinthatóbbak a hangszerek, az énekesek.
Végre egy ember, akinek ugyanaz a tapasztalata a bejáratásról, mint nekem, és végre egy hiteles összehasonlítás az élő zenével, mert végül is ez-az igazi értékmérő...hogy kellene szólni egy rendszernek...mintha élne...
-
Vendég
ValhallA világa
Köszönöm Gábor! Megtisztelsz!
Esetleg az egyes bejáródási fázisok után is írhatnál, hogyan, milyen irányba változott a megszólalás.
Az LP beszámolóval még adós maradtál...
Ugyan már. Én köszönöm a kábeleket. Most is pont rajtuk keresztül hallgatom Monica Zetterlung Waltz for Debby albumát.
A hölgy ott áll előttem és nekem énekel.
LP? A hétvége nem volt zenehallgatós. Unokázós volt. Tegnap este tenisz.
Az LP-hez nyugalom kell és idő. Az meg kevés van.
Az egész rendszerből hihetetlen nyugalom és mindemellett a lehető legtermészetesebb megszólalás árad.
Nem tudok rá mit mondani, csak hogy eszköztelen a zenehallgatás. Eddig még sosem állt ennyire kevéssé közém és a zene közé az eszköz. És ez jó. Nagyon jó.
Rendkívül puha a hang és mégsem hiányzik belőle semmi sem. A legkisebb rezdülések is átjönnek a mély fekete háttérből. Zajnak, maszatolásnak, gríznek nyoma sincs.
Pont olyan, mint mikor testközelből hallasz egy zenekart, énekeseket mindenféle hangosítás nélkül. Minden ott van és mégsem bánt semmi. Nem kemény, agresszív, bántó egy hang se semmilyen hangerőn sem.
Sokszor hallottam fiamék bigbandjét élőben igen közelről. Valami hasonlatos most az élmény. Úgy dinamikus a hang, hogy cseppet se keményedik fel. Nem vékonyodik, zavarodik össze. A helyén marad minden.
Jelentős változást nem érzek a hangon a járatás alatt, talán csak egy picit még plasztikusabb, finomabb, tapinthatóbbak a hangszerek, az énekesek.
ValhallA világa
Köszönöm Csaba!
Írhatnál pár mondatot a AgPt-R mkIII kábelről. Hogyan vált be nálad, illetve hol tart a bejáratás?
Ebből a megnövelt felbontású verzióból nem túl sok darab került átadásra és biztosan van akiket érdekelhet az első kézből származó vélemény, tapasztalat.
Kedves Ákos, én köszönöm ezt a rendkívüli hangsugárzó kábelt!
Ha autós hasonlattal élhetek az Aura olyan mint egy Aston Martin az AgPt-R MkIII pedig mint egy Ferrari!
Mindkettőn érződik hogy határozott elképzelés, tudatos tervezés előzte meg a létrejöttüket, szélvész gyorsak, de más stílust képviselnek.
Aura felsőbbrendű nyugalommal és eleganciával muzsikál, az AgPt-R MkIII pedig izgalmat és gyermeki örömöt ad.
Ez a hangsugárzókábel olyan mint a dinamit, vehemens megindulások, elképesztő dinamika és artikulált megszólalás jellemzi.
Vannak hatásvadász felvételek melyeknek bizonyos részleteit csak tesztelésre lehet használni,aztán viszketegséget okoznak és elkezdünk fészkelődni tőlük, most azon kaptam magam, hogy ezeket is végig tudom hallgatni és döbbenten figyeltem a sziporkázó hangokat, amiket ilyen realisztikus tolmácsolásban még nem hallottam!
Fantasztikus az a kettősség ahogy az izgalmat és a simaságot ötvözi ez a kábel.
Amivel végképp levett a lábamról az a basszus játszó képessége, ami mesterien megkomponált mélységét ritmikáját és teltségét tekintve!
Nem tudom mi a recept, de remélem el van mentve mert ez olyan mint amikor egy mesterszakács minden fűszerből pont annyit tesz az ételbe amitől tökéletes lesz.
A fémfúvósok hátborzongató hangon szólalnak meg, a kiáramló levegő hangja az utolsó fuvallatig jelen van, kellően érces mégis finom és telt a megszólalásuk.
Az ének hangok rengeteg információt (finomságot,árnyaltságot) képesek, közvetíteni sokkal életszerűbbé varázsolva ez előadót.
Nekem mindig fenntartásaim voltak azzal, hogy "majd ha bejáratódik..." ez a kábel lenyűgözött úgy ahogy van, ha még cizelláltabbá és finomabbá válik, annak örülni fogok de már most, "bejáratósan is örömmé varázsolta számomra a zenehallgatást és ez a "legtöbb ami adható".
Még egyszer köszönöm az alkotónak: Ákosnak!
Egy kedves fórumtárs megkért, hogy írjam le a tapasztalataimat (egy ideje már rendszerem szerves részét képező) Aura XLR összekötő kábellel kapcsolatban.
Úgy gondoltam bemásolom ide hátha más is gondolkodik a beszerzésén.
Köszönöm Csaba!
Írhatnál pár mondatot a AgPt-R mkIII kábelről. Hogyan vált be nálad, illetve hol tart a bejáratás?
Ebből a megnövelt felbontású verzióból nem túl sok darab került átadásra és biztosan van akiket érdekelhet az első kézből származó vélemény, tapasztalat.
- ValhallA
- Tizezresek klubja

ValhallA világa
Egy kedves fórumtárs megkért, hogy írjam le a tapasztalataimat (egy ideje már rendszerem szerves részét képező) Aura XLR összekötő kábellel kapcsolatban.
Úgy gondoltam bemásolom ide hátha más is gondolkodik a beszerzésén.
Köszönöm Csaba!