Nekem is nagy kedvencek a "lassú" filmek - fentiekhez jöhet még Polanski, Huszárik Zoltán, Jancsó Miklós és még..
Stalker, Nagyítás, Kés a vízben, Meteo... atom.

Nekem is nagy kedvencek a "lassú" filmek - fentiekhez jöhet még Polanski, Huszárik Zoltán, Jancsó Miklós és még..

Figyu, gyengébbeknek levezetem:

Lemmy ezzel a törékeny apró pici lelkembe gázoltál

ülj le, egyes! hol olvastad te hogy az Ahsoka sorozat animációs? szerintem ilyet nem írtam le sehol! de “sebajtóbiás”kargidje írta: ↑2026.01.24., szomb. 09:59Még jó, hogy feltételezel rólam valamit, amiről semmit nem tudsz, de már tényként közlöd.Gyulai D. írta: ↑2026.01.24., szomb. 08:57az nem “Ashoka”, hanem Ahsoka! de nem baj! Szerintem meg nincs igazad. az a két sorozat pont hogy zseniális! csakhát vannak azok az emberek akik basznakse megnézni egy animaciós sorozatot szimplán mert elkönyvelik, hogy az gyerekeknek való! ez nettó faszság hozzáállás!!!
Persze így pl az egész Ahsoka sorozat teljesen értelmétveszti, mert bizonyos clonewars és rebels részek ismerete elengedhetettlen a story szempontjából! azok nélkül katyvasz ez tény! de story szempontból igen is egy értékes alkotás az egészet tekintve!
Az erő legyen veled!
Dominik![]()
Az Ahsoka nem animációs sorozat, hanem élő szereplős, de sebajtóbiás.
Ja és képzeld el, megnéztem mindkét sorozatból több részt, és ez alapján írtam azt amit!
Azt pedig igenis tartom gyerekeknek és valamilyen szinten gyerekes ízlésű felnőtteknek készültek, akik el tudják fogadni, ha valamiben komolynak nem nevezhető szereplők, események, történetek, szituációk vannak!
Még jó, hogy feltételezel rólam valamit, amiről semmit nem tudsz, de már tényként közlöd.Gyulai D. írta: ↑2026.01.24., szomb. 08:57az nem “Ashoka”, hanem Ahsoka! de nem baj! Szerintem meg nincs igazad. az a két sorozat pont hogy zseniális! csakhát vannak azok az emberek akik basznakse megnézni egy animaciós sorozatot szimplán mert elkönyvelik, hogy az gyerekeknek való! ez nettó faszság hozzáállás!!!
Persze így pl az egész Ahsoka sorozat teljesen értelmétveszti, mert bizonyos clonewars és rebels részek ismerete elengedhetettlen a story szempontjából! azok nélkül katyvasz ez tény! de story szempontból igen is egy értékes alkotás az egészet tekintve!
Az erő legyen veled!
Dominik

az nem “Ashoka”, hanem Ahsoka! de nem baj! Szerintem meg nincs igazad. az a két sorozat pont hogy zseniális! csakhát vannak azok az emberek akik basznakse megnézni egy animaciós sorozatot szimplán mert elkönyvelik, hogy az gyerekeknek való! ez nettó faszság hozzáállás!!!kargidje írta: ↑2026.01.22., csüt. 19:36Hát pont ez az, Disney+ színvonal lett belőle. Cukiság, jófejség, legközelebb mi lesz, predator ovi és bölcsi, büfiző, csacsogó porontyokkal?Morph írta: ↑2026.01.20., kedd 22:10Mintha más filmet néztünk volna...Den írta: ↑2026.01.14., szer. 13:35Predator: Halálbolygó
Tartalom: vagy egyáltalán nem életszerű, vagy teljesen kiszámítható előre, mi fog történni. Azon kívül kb 8- 10 éveseknek való. Értékelésem: a kép és hang miatt egyszer nézhető 4/10.
Az előző 2 Predatort bármennyiszer újranézem. Ez a mostani felejtős.
Dave Bautista egyre több akciófilmben szerepel, sőt ő a főszereplő, de néha nem éppen értelem árad a szeméből, láthatólag olvassa a válaszokat.
Fallout sorozat 2. széria sci- fi- akció ajánlott.
Mayor... kingstone sorozat 10 rész szenzációs.
Nálam simán kap egy 7/10-t. Kellemes Disney film, pocornnal. Jól szórakoztunk, pörgös, látványos, nem unatkozol. Természetesen, nem a sztorija, ami behúz, de tutira nem alsóházi film. Aki szereti az idegen bolygós milliőt, lényekkel, nyugodtan tegyen vele egy próbát, nem bánja meg.
Ellenben a Fallout 2. évad egy kicsit csalódás. Húzzák az időt, lassú, vontatottabb. Olyan, mintha kicsit elfáradni látszana...
De még nincs vége.
Szépen lassan haladnak a gyerekes Ashoka/Mandalorian szint felé.
A Prey ehhez képest kultuszfilm.![]()
Ne vedd zokon, de hogy azok az emberek akik nem hallgatnak híreket, nincs tévéjük "alacsony intelligenciájúak, egyszerűek és megvezethetőek" lennének, egy nettó baromság. Az egyik legjobb döntésem volt , hogy elengedtem ezeket. Apropó, megkérdezhetem, hogy az elmúlt évben hány könyvet olvastál el? Jöhetnek a címek is, pusztán kíváncsiságból.Den írta: ↑2026.01.23., pén. 10:43Naponta találkozom olyan emberekkel, akik arra büszkék, hogy semmilyen híreket nem hallgatnak, illetve nem ritka, hogy se rádiójuk, se tévéjük nincsen. Tőlük történhet bármi, nem tudnak róla, csak akkor, ha szóban hallják.
Magyarországon és Amerikában is ilyen döbbenetesen alacsony intelligenciájú emberek tömegével léteznek- élnek köztünk és rájuk is kell és lehet az életet alapozni, mert egyszerűek és főleg megvezethetőek.
Ezért a filmstúdió behivatta Matt Damont és megkérték, hogy A nagy fogás című film párbeszédeit írja át a létező legegyszerűbb változatra, hogy megértsék a felnőtt nézők is, akik az okos telefonjukon 2- 3 éves gyerekeknek szánt játékokat játszanak és csak minden második mondatra figyelnek oda félig.

Szívemből szóltál. Ennél jobban szerintem nem is lehet összefoglalni eme rettenet lényegétkargidje írta: ↑2026.01.22., csüt. 19:36Hát pont ez az, Disney+ színvonal lett belőle. Cukiság, jófejség, legközelebb mi lesz, predator ovi és bölcsi, büfiző, csacsogó porontyokkal?Morph írta: ↑2026.01.20., kedd 22:10Mintha más filmet néztünk volna...Den írta: ↑2026.01.14., szer. 13:35Predator: Halálbolygó
Tartalom: vagy egyáltalán nem életszerű, vagy teljesen kiszámítható előre, mi fog történni. Azon kívül kb 8- 10 éveseknek való. Értékelésem: a kép és hang miatt egyszer nézhető 4/10.
Dave Bautista egyre több akciófilmben szerepel, sőt ő a főszereplő, de néha nem éppen értelem árad a szeméből, láthatólag olvassa a válaszokat.
Nálam simán kap egy 7/10-t. Kellemes Disney film, pocornnal. Jól szórakoztunk, pörgös, látványos, nem unatkozol. Természetesen, nem a sztorija, ami behúz, de tutira nem alsóházi film. Aki szereti az idegen bolygós milliőt, lényekkel, nyugodtan tegyen vele egy próbát, nem bánja meg.
Ellenben a Fallout 2. évad egy kicsit csalódás. Húzzák az időt, lassú, vontatottabb. Olyan, mintha kicsit elfáradni látszana...
De még nincs vége.
Szépen lassan haladnak a gyerekes Ashoka/Mandalorian szint felé.
A Prey ehhez képest kultuszfilm.![]()
Hát pont ez az, Disney+ színvonal lett belőle. Cukiság, jófejség, legközelebb mi lesz, predator ovi és bölcsi, büfiző, csacsogó porontyokkal?Morph írta: ↑2026.01.20., kedd 22:10Mintha más filmet néztünk volna...Den írta: ↑2026.01.14., szer. 13:35Predator: Halálbolygó
De még nincs vége.

Mintha más filmet néztünk volna...Den írta: ↑2026.01.14., szer. 13:35Predator: Halálbolygó

scaurus írta: ↑2025.12.29., hétf. 23:08A maradék az már csak egyetlen egy rész.
Én az 5. évadba bele se néztem, majd jövőre nézem meg valamikor egyben.
A legtöbb vélemény eddig rossz vagy lesújtó, de az ember akkor is megnézi (ha már a korábbi 4 évadot is látta).
Eddig nem sok sorozatnak tett jót, ha évek teltek el az évadok között, egy évad több részre szétszedése meg kifejezetten rosszat tesz (pl. Cobra Kai, Wednesday).
Bár, nem kedvencem, szerintem is jól öregedett, nézhető, befogadható alkotás.