Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Végfok

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Végfok

Hozzászólás Szerző: Tami »

..ui.:Klipsch hangfalaim vannak, ez valoszinuleg yobban korlatozza a szoba joheto tipusokat.
- ezt, hogyan erted? milyen szempontbol?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Végfok

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Ha jól számolom, akkor összesen 100e előfok és 3x100e végfokok a rendelkezésre álló pénz. Ez összesen 400e.

Ebben az esetben én előfok-processzor és többcsatornás végfok felállást választanám. Mivel a processzor nagyon drága egy av erősítőt vennék "ideiglenesen" processzornak, amit esetleg késöbb cserélhetnék.

HARMAN/KARDON AVR 330 159900,-
ROTEL RMB-1066 6 csatornás végfok 229000,-

Érdemes a használt cuccokat is figyelni, bár processzort nagyon ritkán látok eladásra kínálni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Végfok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mint pl. a NAD 3020..

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Végfok

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Ennyiért szerintem használt piacon nézz körül, egy szetereo végfokot ott sokkal olcsóbban megkaphatsz: lásd tsc hifis oldalát.

Másik megoildás, hogy olyan sztereo erősítőt veszel, amiben bontható az elő- és a végfok és így végfokként használod.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Végfok

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

Hello!

Mostanaban gondolkoztam el azon milyen iranyba fejlesszem tovabb a rendszeremet.Gondolkoztam egy olyan lehetosegen, hogy egy yobb fajta hazimozi erositot veszek (pld.:AX3..stb) es melle egy sztereo lancot epitek fel. De ra kellett jonnom, hogy nem hallgatok annyi zenet, hogy az utobbinak igy kulon ertelme lenne (inkabb koncert dvd-k jonnek be nalam mostansag). Ezert most azon az allasponton vagyok, hogy egy elofoknak hasznalt kisebb teljesitmenyu hazimozi erositot veszek es melle vegfokokat, igy talan ha megis sztereo zene hallgatasra fordulna a sor se szolna olyan rosszul a rendszer.
Kerdesem tehat erre vonatkozna.Szerintetek milyen procit erdemes venni ami melle megfernek a vegfokok es nem nagyon rondit bele a hanglyukba.Valamint milyen vegfokokat ajanlotok, ugyanis vegfokok eseteben teljesen tajekozatlan vagyok, mivel nem pesten elek (itt szinte szo sem esik a boltokban a vegfokokrol) leginkabb csak a netaruhazakat szoktam bongeszni tajekozodas keppen, de ott nem igen jellemzo, hogy vegfokokat arulnanak.Igy az arakkal se vagyok tisztaban (csak megkozelitoleg), a markakkal tipusokkal,elonyeikkel,hatranyaikkal pedig egyaltalan nem.
Amit szanni tudnek a rendszerre az vegfokparonkent olyan 100k-ig korlatozott, az elofokra szinten olyan 100k jutna.
Van valami otletetek, tapasztalatotok?

ui.:Klipsch hangfalaim vannak, ez valoszinuleg yobban korlatozza a szoba joheto tipusokat.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”