Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bose hangsugárzók

Vendég

Bose hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A "néhát" kihúzhatnád abból az iszonyú magyartalan mondatból, te primitív köcsög. Ha nem megy a magyar, hát ne használd!

Vendég

Bose hangsugárzók

a pi**aba beszolt az importor... (vagy netan a gyarto, vagy karacsonyra szamologepet kapott es meg nem sikerult felulkerekedni az elmenyvilagan...))) na mindegy ebbol a korbol mar ugyis kimaradtam, most nem gepelem szarra magam... pedig vita-ur jol nyomta, kar hogy senkit nem erdekelt, ezzel szemben (ellentetben az altala elvart eredmenytol) k*rva jo kis maganlevelezest sikerult kivivnia amivel egyedul maganak sikerult egy heti olvasnivalot szereznie (biztos nagy a tarsasaga, ha mar egy forumtol varja a sajat magat lekoto beszelgeteseket)(ugye nem gondolod hogy 5 (sorry nem szamoltam utana (en mar tul vagyok ezeken az oromokon, tobb mas emberrel egyetembe ))))) valaszlevel olyan kibaszott-nagy tema egy forumnak), viszont telleg orulunk hogy talaltunk egy embert aki nem f*sz, ritkaszamba megy manapsag ugyhogy tartsd meg e-szep tulajdonsagod (magadnak)
es meg egy mondat: tudod mi itt paran szoktunk vitazgatni de ugy tunik hogy ettol fuggetlenul meg senkit nem kivant senki a pi**aba, ezzel szembe te k*rvara nem vitazgattal senkivel csak kijott beloled ertelmi szinvonalod, ami utan viszont mindenki a pi**aba kivan (ezt mondjuk megmagyarazza, hogy itt mindenki f*sz, de mint irtam orulunk neki hogy neked van egy ilyen szep nagy egyszemelyes faszmentes tarsasagod), ha viszont mar ekkora gyik vagy telleg nem ertem hogy, hogy-hogy hogy nem mesz le az utcara (persze mas temakorben) es kialtod vilagga fantasztikusan osszekombinalt velemenyeidet, eloszoris mint irtad is itt telleg senki nem fog bantani, hisz levelben nehez, a masik viszont hogy mibol gondoltad hogy barki is bantana teged kicsi bogaram, teged olyan melyen sajnal itt mindenki hogy nem hogy bantasrol nincs szo, de akar meg szeretunk is teged...
boccs a karomkodasokert de ugy gondoltam nalad ez biztosan nagyon bejon, s ha kihagynam meg se ertened (vagy lehet hogy en se vagyok f*sz?!...)...
a tobbiektol meg elnezest hogy igy tobbesszamot hasznaltam de ugy szurtem le kozos a velemenyunk...
egyebkent pedig te kis pocs nem gondolom ne gyere vissza ide a forumba mert szerintem volna meg mit tanulnuk toled...
pa-pa....

Vendég

Bose hangsugárzók

Mátéka, kisapám, hamár 1más javítgatásánál tartunk: az angol nyelveben a "no + főneves" tagadásnál a megszámlálható főnevek többesszámot kapnak. Ha nem megy, ne használd!!!!!!!! ))

Ui:csakúgy jólesik nekem is primitív köcsögnek lenni néha

Vendég

Bose hangsugárzók

Bocsika igerem ez az uccso hozzászólásom tenyleg.
Ha már az olvasásnál tartunk a Bose-nak nincs is 450e -s hangrendszere, ugyanis az Acoustimass 15 is "csak" 415e, ha már igy rámentünk a valós számokra. No more comment!

Vendég

Bose hangsugárzók

Vagdalkozni tud, olvasni nem. Nem 460E Ft-ért ajánlottam hangfalat hanem a Bose 450E Ft-os satellite rendszeréhez ajánlottam konkurenciát. De a 250E Ft-os Bose-nak is megvan a megfelelő más márkájú testvére. Tehát nyugodtan hasonlítgassuk össze (amúgy ez volt a cél) mert egy kategória - legalábbis árban.
Real Sacanak üzenem, hogy ahelyett, hogy Flinsotens filmeket néz inkáb telefonáljon mert így nem haladunk. :-)

Vendég

Bose hangsugárzók

Én megmondtam hogy ellesztek pár hétig a levelemmel. )))
S miután így kiutáltatok , meg aztán jól meg is mondtátok a magatokét, most aztán járhatok megint pszichológushoz (amúgy most már tényleg király lett a fórum, legalábbis vicc oldalnak, na nem mintha eddig nem az lett volna) én nem is zavarom eme "baráti Jamborree" társaságot többé EZT MEGÍGÉREM.
Csak még ezt az uccsót had küldjem el. ( LÉGYSZI )
Az Acoustimass hangfalak HÁZIMOZI HANGFALAK, azt is tudjuk kis méretűek (satelite hangszóró), tehát ne is hasonlítgassuk például Simon javasolta hangfalakkal, mert hát nem is ugyanaz a kategória, sem méretben, sem ÁRBAN. ( a minőségben apró kételyeim ugyan vannak, de ez az én bajom)
Egyvalamiben azonban egyezik a két hangfal: ez pedig a teljesítmény !
A Bose A. 10 259.000 Ft addig Simon javasolta MAJDNEM a duplája.(460.000 Ft,ha jól emlékszem)
Miért nem a többi satelite hangszórókhoz hasonlítjátok???
(pl: SOny Pascal szetthez)
Egyébként arra is kíváncsi lennék hogyha Simon 460.000 Ft-os hangfalat ajánl, akkor milyen lehet az a TV (DVD,erősítő) ami neki megfelel, vagy amit ajánlana nektek "MILLIOMOSOKNAK".

Na pá. (Mindjárt sírok hogy elbántatok velem )

Vendég

Bose hangsugárzók

Pár mondat erejéig én is reagalnék VitaMáté levelére.
Az írásod alapján olyan "dopeman a Flintstones családban" kategóriába sorolnálak.

Vendég

Bose hangsugárzók

Na a Sulinet elso elharcosai ide is elertek, miota a Terminal forum bezart. Ez a azert durva volt...

Persze neha velem is elszalad a lo es odamondogatok rendesen, de azert ezt mar nem kellene...
Osztom az elottem szolok velemenyet.

Vendég

Bose hangsugárzók

Gerike, congratulations!
Hajrá Gerike meg akik ugyanígy gondolkodnak!

Vendég

Bose hangsugárzók

Úgy van! Jót írtál!

Vendég

Bose hangsugárzók

Kedves(????) Vita úr! (vagy az olyan gyűlölködő, szellemi proliknak mint te inkább a "haver", vagy "tesó" megszólítás tetszik?)

Először is le kell hangoljalak, primitív, destruktív és 150%-ban offtopic hozzászólásod nem fog a fórumnak hetekre témát adni. Ezzel szemben el fogja rontani mindenkinek a kedvét, ami pedig megöli az egész fórumot, mert ugyebárn az ember azért írogat oldalakat, ad absurdum megy el meghallgatni a mások által "Isteni jónak" tartott hangrendszert, mert kedve van hozzá... A te (csupa kisbetű, a megszólított kaliberét híven tükrözendő!!!) hozzászólásod után viszont nem hiszem, hogy a pincében levő konditeremnél messzebre vágyhat bárki is, az általad okozott frusztrációt leszobabiciklizendő...
Más: Simonnal én sem értek egyet, mert a Bose szerintem is elég, sőt: Tökéletes választás otthonra. Ugyanakkor, mivel én hülye azt hittem, hogy nem a Fight Club nevű fórumba írogatunk, elmentem és meghallgattam egy pár cuccot, amiket Ő ajánl, vagy elfogadhatónak tart, azért hogy méltón (szerény képességeim keretei közt!) válaszolhassak a felvetéseire. Ha te (te, csupa kisbetűs kis niemand) nem veszed a fáradságot (bár a te agyadról inkább a fáradtság jutna az ember eszébe:) ), hogy tényekre alapozottan érvelj akkor semmi keresnivalód nincsen ezen a fórumon. (De még egy értelmes internetes "hobbi-házimozi" közösségen belül sem!!!!)

Megkérnélek végezetül arra a nagy szívességre tehát, hogy (1.)ha frusztrált vagy, mert képességeid alapján nem tudsz jó álláshoz jutni; (2.) ha dühtőlvöröslő agyaddal nem fogod fel, hogy ahány ember annyi féle ízlés, anyagi lehetőség, sőt VÁGY, vagy ÁLOM (mégha ez egy hangrendszerben manifesztálódik is); (3.) ha a világot egy hollywoodi filmbe oltott brazil szappanopera egyszeri szereplőjének, a csupán 2 végletet felfogó szemével látod; (4.) ha nem tudsz igényesen véleményt alkotni és azt normális formába önteni, akkor kérlek a személytelenség állárca mögé bújtatva se told vissza a szennytől bűzös orcádat a FÓRUMUNKBA. Igen a milyenkbe, a normális emberek közösségének fórumába. te, kicsi niemenadom ugyanis nem vagy ide való.

Remélem nem haladtam meg túlságosan
a pirmitív értelmedet:

Gerike

Vendég

Bose hangsugárzók

Ja, és DJ Bobo rulez! :-)

Vendég

Bose hangsugárzók

Végre egy személyeskedő levél. Nem is kivánok rá reagálni csak azért azon gondolkozzál el, hogy lehet, hogy nem mindenkinek felel meg az ami neked jó.
Az még érdekes volt a leveledben, hogy bármit is válaszolnék rá le vagyok nézve. Ha hokedlin ülök akkor azért, ha aranyozott fotelben akkor azért. Ha apám kereste volna az árát akkor azért, ha én dolgoztam volna meg érte akkor azért.
De legalább jól elmondhattad a véleményed: "Ti majdnem mind faszok vagytok." Jó neked mert ezek szerint te nem vagy az. Ha hokedlin ülsz, ha aranyozott fotelben, ha apád keresi rád a pénzt, ha te magadra. Örülök, hogy megismertelek. Sok ilyen emberre volna még szükség.

Vendég

Bose hangsugárzók

Hát szevasztok, vájtfülű , vitatkozós barmok!
NA remélem ezzel a beszólással jó pár hétre feldobom a témát. (bizti fogok kapni sok kedves levelet )
Amúgy k*rvajót rögögtem azon a sok magyarázkodáson védekezésen, meg "alattomos" támadásokon. Ti majdnem mind faszok vagytok. Hát Simon Templar meg egy kis pöcs, akitől kiver a víz, ha azt a magasztaló, túlzottan lenéző szövegét olvasom. Nem tudom milyen cuccod lehet otthon, de az bizti hogy csak egy kicsi hokedlin ülsz ha beteszed azt a "sok" nagyobb méretű hangfalat a szobába, kivéve hacsak nem valami 1210 szobás és egyenkét 2000mxm -es villában laksz. Ja amugy arra is kiváncsi lennék van e a király rendszeredhez (király) külön tökéletesen leszigetelt "ZENE-BONA" szobád ahol még néha napján DVd-t is nézel (vagy csak egész nap DJ.Bobó-t hallgacc?) vagy egszerűen csak a család nappalijában küldöd a szupi hangfalaid 3000 W-fölé , ha éppen nincsenek otthon. Gondolom van még aranyozott foteled is a szoba közepén (koronávan) a teljesség kedvéért, vagy te ágyból nézed a 2m-es képátlójú PLAZMATÉVÉD? Vagy még neked is ITT TV-d van?
De lehet hogy én gondolom rosszul. Szerintem te otthon csak koncerteket hallgatsz és külön mozid van. (MULTIPLEX )
Ugy gondolom akinek nem felel meg a Bose A. 10 OTTHONRA a szobájába, hogy Megnézzen egy két filmet a haverjaival jó minőségbe, és néhanapján hallgassa a rádiót, vagy egy két kedvenc CD-jét hallgassa néhány percet, amikor esetleg hazamegy a munkából(fáradtan) az inkább vegye meg a Corvin mozi egyik termét, (tehetősebbek az egész mozit)
Stipi stopi a Ráday terem az enyém már.
Ki a faszt érdekel hogy az egyik rendszer 1Db-lel hangosabban szól, vagy esetleg KICSIT nem olyan telt a középtartomány, meg nem olyan feszesek a basszusok. Ha ez igazit keresed menj el a koncertre(vagy inkább a stúdióóba felvételkor), vagy pedig a filmforgatásra. Ott aztán életszeűnek fog tünni minden hang, zaj, stb
Ja és mégvalami mit vennél ha apukád nem szponzorálná a vájtfülű kis hülye fiacskájának a hobbiját????? (tudom te bizti dolgozol, multinacionális külföldi cégnél, roppant jó fizetéssel, s te abból szerezted be a cuccaid) Ha ez igaz akkor meg nagy szart vettél. Tényleg miért álltál meg itt ezen a szintan, hisz a csillagos ég a határ mind hangerőben hangzás minőségben. Vagy az ennél jobbakon már te sem hallasz különbséget?
Na csővár mindenkinek.
Várom a kő kemény leveleket.(tudom a mail nem valódi, hisz gyáva vagyok. Félek hogy Simon rámdobja azokat a k*rva jó, és nagy hangfalait)

Vendég

Bose hangsugárzók

Na sok szep velemenyt meghallgattunk a hetek soran.
Kozben rajottem hogy emnnyire felesleges volt itt olyanokrol vitazni ami nem is a topichoz kapcsolodik..
(kinek mennyi penze van, atlag DVDs, stb)

Mivel en mozizasra hasznalom elsosorban a rendszert es csak nagyon kis mertekben zenehallgatasra, ezert ugy erzem jol dontottem eme parositas mellett.

Ha majd zenet akarok hallgatni veszek elore egy par Tannoy Mx4-es hangfalat, amit mindenki dicser es rakotom az erosito B hangfalkimeneteire.
Elvegre ez az opcio egy hazimozi erositon pont erre van kitalalva!!! Vagy nem?

Igy majd zenet hallgatni is "elvezetes" lesz es helyem is marad a szobaban..
(akkor majd az osszberuhazasom talan eleri a 500.000 ft-ot az erosito+Bose+Tannoy hangfalakra..)

Vendég

Bose hangsugárzók

Egyik ismerősömnél volt szerencsém meghalgatni a 10-es acustimass rendszert egy sony erősítő, és egy pana a360
dvd társaságában.Szerintem kiemelkedően jó hangzása van
a rendszernek mind házimozi, mind zene hallgatásakor.
Persze ez akkor érvényesül ha van mellette egy aktív mély
is.Sajnos a passzív mély ereje egy nagyobb szobában már
nem tud hatásos lenni, ezért kell kiegészítés képpen mondjuk egy jamo 200w(csak kb. írtam) aktív sub, mint jelen esetben.Bár én a lenyűgöző hangzása ellenére (és ára sub-bal)is inkább JBL SCS135 satelit-rendszert venném, és fogom is venni.Igaz hogy ez teljesítmény-ben gyengébb a BOSE-nál, de aktív sub-ja van (100w), és sokkal olcsóbb (450$).Még sajna nem volt alkalmam maghalgatni, ugyhogy nem tudok véle-
ményt mondani róla.

Vendég

Bose hangsugárzók

A "nincs pénze"-t a 10-es rendszerre értettem. A 15-ös ára viszont már tényleg drága.

Vendég

Bose hangsugárzók

real saca: "legalább az illúziót megadja" Ezzel tökéletesen egyetértek.

Vendég

Bose hangsugárzók

Saca a "nincs pénze" kitételt komolyan gondolod? 600 e Ft + ÁFÁért???

(Ui: szerintem ezt is megéri (!!), nekem nóbizots Bosem lesz, ha komolyan beruházok )

Vendég

Bose hangsugárzók

A Bose vitához szeretnék hozzászolni. Szerintem a legtöbb kritikát azok zúdítják a Bose rendszerekre, akik még meg sem halgatták eggyik rendszert sem. Átlagban ezeknek az embereknek munkácsy TV + MK 27-es fityeg otthon. A másik véglet pedig aki rossz helyen halgatta meg valamelyik rendszert (pl: Bose hangstúdió körút). Én nem vagyok a "literszám" nélküli dobozok híve, de ez a Bose tud valamit, ha mást nem legalább az illúziót meg adja azoknak akiknek nincs pénzük, vagy helyük egy komolyabb hangrendszerre.

Vendég

Bose hangsugárzók

Gerike! Érdekes tapasztalat. Bár nem írtál konkrét típusokat amit én általában javasolni szoktam az egy B&W szett, mondjuk 604-esek előre 602-esek hátra, centernek egy LCR6-os és hozzá egy jóféle mélynyomó. (De persze ezen kívül még kismillió típusvariációt mondhatnék.) Ennek ára úgy 650 ezer forint. Javasolnám meghallgatásra, az én szerény véleményem szerint egy nagyságrenddel szól jobban, mind zenére, mind mozira a Bose cuccnál.
De! Egy 603-as, 602-es, CC6-os, mélynyomó kombináció is jobban szól mindkét felhasználásra és ennek ára a Bose-al azonos 460E Ft.
És véleményem szerint egy átlagos lakásban 1 hi-fi cucc van, ebben szerepel a házimozi és a zeneberendezés is, és az ember többet hallgat zenét, mint filmet. Tehát legalább olyan fontos (ha nem fontosabb), hogy zenére is megfelelő hangfalakat találjunk.
De tényleg nem leszólni akarom a Bose cuccokat, ha Te többet meghallgattál és ez tetszett a legjobban akkor hajrá! Neked kell tetszen nem nekem. De ugyanezt javaslom mindenkinek, nézzen körbe a hasonló árkategóriájú hangfalaknál és úgy döntsön. Van komoly alternatíva.

Vendég

Bose hangsugárzók

Én ezt nem értem,

Az enyém 5 cm-es és hiába magyarázom a lányoknak, hogy 20 év fejlesztés áll mögötte és az egész csúcstechnológia, valahogy nem rajonganak érte...

Vendég

Bose hangsugárzók

Milyen jó kis topiccá nőtte az elmúlt pár napban ez magát... Ebből is látszik, amit Farkasházy úr mondott a a minap:(paraphresed) "ami/aki igazán jó azt legalább annyian nem szeretik, mint ahányan nagyon, de senkinek sem közöbös"

Na ennyi bevezetés után szeretném a fentiekben kibontakozott (néha nem túl "szakmai") polémiát kicsit a lényeg felé terelgetni. Szóval éppena szaunában punnyadtunk egy nagyon jó fülű zongorista barátommal, és meséltem neki erről a kis vitáról. Elmentünk hát meghallgatni a Bose cuccost és az ún. High Endeket is. Vittünk klasszikus zene DVDt is!
Először az ismerősöm szomszédjánál hallgattuk meg (otthon, nappali) a Bose csúcsmodellt. Szerintem házimoziban ez volt a legjobb, verhetetlen és kész! (Fight Club és Viharzóna voltak a tesztpéldányok). Zene (Requiem) nem itt volt a legjobb, de nem sok híjja...
Aztán elbandukoltunk meghallgatni az ún. "high endeket" (azért ún. mert kinek mi az...) Meghallgattunk egy Mission szettet Maranz erősítővel. Zene sokkal rosszabb, mint Bose, a házimozi meg olyan szar, hogy no comment... (már ahhoz szar, hogy milyen drága) Aztán jött egy Denon erősítő Tannoy cuccokkal. Házimozi majdnem Bose, a zene pedig picit jobb volt nála. (És ez főleg Simonnak szól: IGAZAD VAN, ha a zene a priorítás és a házimozi másodlagos)

Ui: Azért miután hazamentem és bekapcsoltam az 50e Ft-os (és ezt nem szégyenlem!!!) Digitheatre szettemet, nem voltam csalódott. Sokkal rosszabb ugyan, főleg nagyobb hangerőn. De a fenti csodákra még legalább 2 év egyetem + 3 év gyakorlati időt várnom kell, addig meg szupi ez is! Ronda is, vacak is de az ENYÉM!! )

Ui2: tényleg ne bántsuk tovább egymást, hanem a hangrendszereket boncolgassuk

Vendég

Bose hangsugárzók

Teljesen igazat adok neked Alex.
Ha barki megnezi ezen a forumon a hozzaszolasaimat, meglathatja, hogy meg egyetlen rendszerrol, hangfalrol stb. nem mondtam azt hogy az rossz lenne, vagy nem jol szol, csak azert mert nekem jobb van...
Mindig tapasztalatbol probaltam tanacsot adni, hogy nekem mi jott be es leirtam, hogy miert.
De valahogy mindig jott valaki, aki szerint az nem jo, szarul szol, nincs vele megelegedve stb.
(lasd a "Jamo szar.." es egyebb hozzaszolasok mas topicokban..)
Persze ez is hozzatartozik a forum jellegehez, vegul is izlesek es pofonok.
Bar szvsz ha kimegyunk barmilyen meccsre szurkolni ott sem az ellenfelet szidjuk teli torokbol(legalabbis az intelligensebbje nem) hanem a sajatunkat buzditjuk...
Csak ennyit akartam mondani, reszemrol befejezettnek tekintem az ugyet(ha van egyaltalan)

Es igenis kis penzbol is lehet DVDzni, hiszen mar joval 200 alatt vannak a szett arak es az ember vehet a Metroban is 5 olcso hangfalat a rendszerehez az sem szolhat olyan borzasztoan.. A tv hangszorojanal viszont nagysagrendekkel jobban fog..
Csak fanatizmus kerdese az egesz..

Vendég

Bose hangsugárzók

Azert egy gondolat erejeig visszakanyarodnek oda ahonnan reszben elindultunk. Nem kell mindenkinek 1 M koruli rendszer /megha sokunk el is ismeri, hogy ez lenne megfelelo, sot tobbunknek elobb utobb lesz is ilyen/. Van olyan ismerosom aki pont egy "music center"-hez kototte a DVD-jet es tok boldog vele /magam sose tennek ilyet de ez mas kerdes/. Nem akartam volna egy erositore + hangfalakra rabeszelni /pedig boven lett volna ra penze/ mert igen jo baratom es tudom, hogy nincs ra szuksege. Azota is veszi a lemezeket es tenyleg nagyon orul a dolognak. Egy forum ereje abban rejlik /ha jol hasznaljuk/ hogy "tobb ember tobbet lat" igy van esely arra, hogy segitsunk egymasnak adott keretek kozotti vasarlasnal /bar ez pont hangfalra teljesen ertelmetlen/. Mindenkinek mas es mas igenye es lehetosege van amit tiszteletben kell tartanunk ennek megfeleloen "tanacsolni".

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”