De jöjjön egy újabb dög.

Kívül belül egyszerűen gyönyörű volt.A hangja viszont nem tetszett,mint ahogyan az ára sem,mert ez egy mocskos drága jószág.
Erről is lőttem pár képet.
Eléggé egyértemű, hogy 100l-t a pillanatnyi fogyasztásmérő mutathatott max, kigyorsításnál. Ott egy “polgári” jargány is tud 50-55l-t mutatni, attól függően, hogy hol van a pillanatnyi fogyasztásmérő maximuma. Amúgy meg szerintem elég nehéz értelmezni az ennyire magas pillanatnyi fogyasztást l/100km-ben, az inkább csak arra jó, hogy hozzávetőlegesen lásd, amikor az autó tényleg nagyon zabál.
Ezek úgy kb. 15-25 liter körül esznek. Városi totyogásban lehet, hogy 30-at benyom, de oda tényleg nem kell használni. Ebben az értelemben már ők is leszálltak a magas lóról.Shimano írta: ↑2022.10.26., szer. 18:53A kollégám amcsi vas fan,holnap kikérdezem hogy melyik nagyevőt is említette.Már kiment a fejemből,de valami 8 liter körüli szörnyetegről beszélt ami volt neki.De lehet az nem is hemi motoros volt,és nem,persze hogy nem az átlagfogyasztás a 100L,az azért még amcsi mércével is durva lenne.tamagaba írta: ↑2022.10.26., szer. 18:21Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
A Hellcat-en van húsdaráló
De a 100 liter teljesen lehetetlen, kivéve ha nem gázos (LPG). Mert a gázinjektorok a benzin után van rakva és azok gázüzemben végig nyitva vannak. Azért szokott a 99 litert mutatni a fed. kompi
Vagy pillanatnyi fogyasztásnál még el tudom képzelni, de ott más kocsiknál is durva számok vannak.![]()
Talán a nagy katonai Kraz és a 6x6 ZIL volt az, ami tényleg 100-as evett százon, ha jól emlékszem
A kollégám amcsi vas fan,holnap kikérdezem hogy melyik nagyevőt is említette.Már kiment a fejemből,de valami 8 liter körüli szörnyetegről beszélt ami volt neki.De lehet az nem is hemi motoros volt,és nem,persze hogy nem az átlagfogyasztás a 100L,az azért még amcsi mércével is durva lenne.tamagaba írta: ↑2022.10.26., szer. 18:21Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
De a 100 liter teljesen lehetetlen, kivéve ha nem gázos (LPG). Mert a gázinjektorok a benzin után van rakva és azok gázüzemben végig nyitva vannak. Azért szokott a 99 litert mutatni a fed. kompi
Vagy pillanatnyi fogyasztásnál még el tudom képzelni, de ott más kocsiknál is durva számok vannak.
Viszont nem kell neki eszeveszetten nyomni, hogy rendesen menjen , van benne tartaléktamagaba írta: ↑2022.10.26., szer. 18:21Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
Vagy pillanatnyi fogyasztásnál még el tudom képzelni, de ott más kocsiknál is durva számok vannak.
Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
Pedig a többi nagyvashoz képest nem is drága.A múlthéten csináltunk egy bmw 6-t,meg egy porsche 911 turbót.Az egyik 65 milla volt,a másikat meg 2 évesen 103 milláért kínálják most.Azokhoz képest az a 17 milla ami körül árulnak több ilyet is nem is sok egy 5-6 éves ilyen dögért.
Köszönöm köszönöm
Időszerü volt...Alex_Aston írta: ↑2022.10.25., kedd 14:21Nocsak, nocsak. Rájöttek nagy nehezen, hogy a kizárólagos tablet nem autóba való...?
https://www.vezess.hu/vezetunk/2022/10/ ... autoikbol/
na, emmán kocsi, tütüAlex_Aston írta: ↑2022.10.19., szer. 11:01Csodaszép klasszikus.
bertonejag12-1024x614.jpg
bertonejag0-1024x614.jpg
bertonejag11.jpg
bertonejag10-1024x614.jpg
Szia,tibó1 írta: ↑2022.10.18., kedd 15:13Kedves hifis társak.
Vásároltam egy régen áhított 23 éves lexus ls400-as atócskát.
Szeretném egy szakértő műhelybe elvinni ahol megjavítanák, a tolatóradart, kamerát, és valami nagyon szuper, rejtett hifit építene bele.
Kérem javasoljatok korrekt, megbízható, szakműhelyt.
Köszönöm.
A kérdés átkerült a helyére, szerintem itt több választ fogsz kapni, és nem is az adás-vételre való.tibó1 írta: ↑2022.10.18., kedd 15:13Kedves hifis társak.
Vásároltam egy régen áhított 23 éves lexus ls400-as atócskát.
Szeretném egy szakértő műhelybe elvinni ahol megjavítanák, a tolatóradart, kamerát, és valami nagyon szuper, rejtett hifit építene bele.
Kérem javasoljatok korrekt, megbízható, szakműhelyt.
Köszönöm.