Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Megkoszonom ha nem bantasz, csak otlet volt
Es tudom milyen ez, moderaltam igaz kisebb latogatoszamu forumot, egy porcikam sem kivanna, ezert le a kalappal elottetek. De lehet kevesebb dolgotok lenne.
Már az offot is szétoffolod? Csak viccelek

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3313

Hozzászólás Szerző: AVX »

Nem bántani akarlak az ötleteddel, de ha csak egy ideig kellene moderálnod nem jönnél elő ezzel.
Az off az off, van neki topik, szerintem maradni fog az az egy ami van...

és ezt is ürítjük időnként.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6689

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Mondjuk az OFF topic-ot a multkor vagy 60 topik atbongeszese utan talaltam meg... lehet celszeru lenne egy Audio/Hifi OFF vagy mas forumokon temakoronkent szoktak OFF-topikokat nyitni.
PL. Gyartoknal, Adas-Vetelnel, Hifi, Mozi kulon-kulon lehetne offtopik, csak egy otlet. Joval kevesebben offolnak szet a topikokat (pl en is).

Nem bántani akarlak az ötleteddel, de ha csak egy ideig kellene moderálnod nem jönnél elő ezzel.
Az off az off, van neki topik, szerintem maradni fog az az egy ami van...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10153

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Itt szóltam...
Nem fogok jelentgetni mindent, a hirdetéseket meg pláne nem fogom előrébb hozni a posztjaimmal!

Az zavar hogy "mindenki" tojik a másikra.

A jelentés gomb használatával nem "hozod fel" a hirdetést. Az úúúúú, de jó! Nekem is volt ilyen és mennyire szerettem, aztaaaa, ne add el, miért adod el, ha enyém lenne sose adnám el, stb.  pont ugyanolyan zavaró.
Az viszont valóban dühítő, hogy a fórumozók, (most óvatosan tippelek) 70%-a el sem olvasta a szabályzatot, 60%-nak pedig fogalma sincs, hogy hol keresse.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sokan el sem olvassák a forum szabályzatot.
Ha zavar, szólnod kell.
Itt szóltam...Nem fogok jelentgetni mindent, a hirdetéseket meg pláne nem fogom előrébb hozni a posztjaimmal!

Az zavar hogy "mindenki" tojik a másikra.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 847

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Sokan el sem olvassák a forum szabályzatot.
Ha zavar, szólnod kell.

..........

És nem, nem az adminek dolga rendet tenni, hanem minden tagnak hogy "gerinces" legyen!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Értem én hogy jön a karácsony, mindenki el szeretné adni a pprtékályát!
De miért nem lehet az "UP szabályt" betartani?
Ma vagy 10 topicot láttam amiben 2-3 naponta up-oltak... és a sztereóig el sem jutottam!
Vagy csak engem zavar?
Miért nem lehet tisztelni ill megtisztelni másokat?
És nem, nem az adminek dolga rendet tenni, hanem minden tagnak hogy "gerinces" legyen!

Jelentsétek, hogy hol van, mert nem nézzük át egyesével a hirdetéseket...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Értem én hogy jön a karácsony, mindenki el szeretné adni a pprtékályát!
De miért nem lehet az "UP szabályt" betartani?
Ma vagy 10 topicot láttam amiben 2-3 naponta up-oltak... és a sztereóig el sem jutottam!
Vagy csak engem zavar?
Miért nem lehet tisztelni ill megtisztelni másokat?

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Tul
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1305

Hozzászólás Szerző: Tul »

Cartmennel? Mesélj.

Ezzel nagyon egyet értek. Én személy szerint meg is jártam vele.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 847

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Szerintem mostanában nagyot javult a fórum.
Köszönet a színvonalas moderációert!

big_apple
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: big_apple »

Es a kis Cartmen mennyivel jobb szerintetek? Veletlenul 4db androidos lejatszoja van, hetente 1-2 erosito, egy-ket medialejatszo. Nem akarom vedeni a Monaco sracot, de van meg egy-ket emberke itt aki nem az otthoni csere-bere szintjen uzi ezt a sportagat!
Ezzel nagyon egyet értek. Én személy szerint meg is jártam vele.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Es a kis Carment mennyivel jobb szerintetek? Veletlenul 4db androidos lejatszoja van, hetente 1-2 erosito, egy-ket medialejatszo. Nem akarom vedeni a Monaco sracot, de van meg egy-ket emberke itt aki nem az otthoni csere-bere szintjen uzi ezt a sportagat!
Jelezni kell mindegyiket.
Én nem olvasom ezeket a hírdetéseket.

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Outletes Monaco visszatért.Már szivárogtatja a tv szekciót...
hol?

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

Outletes Monaco visszatért.Már szivárogtatja a tv szekciót...

apacuka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 506

Hozzászólás Szerző: apacuka »

Utánanéztem, hogy mi is ez, hááát...a Védikus Akadémia ajánlásával:))

http://www.vaszati.hu/vaszati/ESZKOZOK/ ... iramis.htm

petig1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: petig1 »

A karácsonyi vásár topicban nem találom a vaszati piramis hirdetésemet.El lett távolítva? Mi volt vele a gond?
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"

Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok. Ha valaki az otthonában és a nappalijában adja el a kívánt terméket kipróbálási és tesztelési lehetőséggel az mióta számit " fekete vagy szürke " kereskedelemnek....??? Az teljesen korrekt hozzá állás.... A seftelők meg nem az otthonukba hívják a vevőket...Szerintem az sem kissebb bűn ha valaki valótlant állít és megalapozatlanul vádaskodik mással szemben....Üdv.
Ugye megengeded, hogy eldöntsem a saját fórumomon, hogy ki és mit hírdethet?
Nem szeretnék erről órákig társalogni.
A stílusod meg inkább nem minősíteném.
Keress más olyan helyet, ahol hírdetheted a termékeid.
Köszi, mi nem tartunk erre igényt.
A többszöri regisztráció tilos. Tudom, hogy teszel rá, de mi ezt komolyan vesszük.
A jövőben az összes hírdetésed törlésre kerül, szóval kár felrakni.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok. Ha valaki az otthonában és a nappalijában adja el a kívánt terméket kipróbálási és tesztelési lehetőséggel az mióta számit " fekete vagy szürke " kereskedelemnek....??? Az teljesen korrekt hozzá állás.... A seftelők meg nem az otthonukba hívják a vevőket...Szerintem az sem kissebb bűn ha valaki valótlant állít és megalapozatlanul vádaskodik mással szemben....Üdv.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Mire ez a nagy nyavalygás? Olcsóbban adja? Igen. Van benne kockázat? Van. Garancia? Ne butáskodjunk már, hogy az lenne...

Ha olcsóbban akarod, vállald a kockázatot, ha nem irány a MM.

A fórum nem szeretné a sefteseket támogatni, megpróbáljuk kiszűrni a fekete, vagy szürke kereskedőket.

apacuka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 506

Hozzászólás Szerző: apacuka »

Nagyon helyes, hogy az Outletes Monaco hirdetései száműzve lettek a fórumról!

Egy esetben privátban leveleztem vele, mert elég félrevezető hirdetései voltak és meg akartam tudni mit jelent az "új" meg a "van Samsungos szerviz háttér" és egyéb nem egyértelmű utalás a termékekre. 

Mint, ahogy ezt már leírtátok, 0 perc gari, 0 felelősség eladás után!

Amikor azt firtattam, hogy ez így már kimondottan nem jó ár és feltétel, és kb. pont annyit ér a terméke mint egy lejárt garanciás használt TV, akkor az itt is olvasható arrogáns stílusra váltott privátban is.

Mire ez a nagy nyavalygás? Olcsóbban adja? Igen. Van benne kockázat? Van. Garancia? Ne butáskodjunk már, hogy az lenne...

Ha olcsóbban akarod, vállald a kockázatot, ha nem irány a MM.

Hegez
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Hegez »

Nagyon helyes, hogy az Outletes Monaco hirdetései száműzve lettek a fórumról!

Egy esetben privátban leveleztem vele, mert elég félrevezető hirdetései voltak és meg akartam tudni mit jelent az "új" meg a "van Samsungos szerviz háttér" és egyéb nem egyértelmű utalás a termékekre. 

Mint, ahogy ezt már leírtátok, 0 perc gari, 0 felelősség eladás után!

Amikor azt firtattam, hogy ez így már kimondottan nem jó ár és feltétel, és kb. pont annyit ér a terméke mint egy lejárt garanciás használt TV, akkor az itt is olvasható arrogáns stílusra váltott privátban is.

Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Erre utaltam korábban egy másik témában, hogy ez már kereskedelmi mennyiségnek minősül, és ez alapján még a NAV-val is meggyűlhet a kedves fórumtárs baja.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6689

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Sziasztok. Nem értem, hogy miért baj az hogy fórumosokat hozzá juttatok jó áron jó termékekhez. Ezt itt sokan csinálják...Ezt mindenki tudja. Az üzemeltetők meg akkor először keressenek meg a problémájukkal engem és beszéljúk meg mielött megsértik a személyességi jogaimat és az igazsághoz való jogomat....szerintem nem a nyilas és kommunista korszakban vagyunk. Azt meg mindenki döntse el maga, hogy kitöl és mit vesz meg...szerintem. Egyesek is hírdetnek egyszerre több ugyan olyan terméket itt, mégsem törlik őket...akkor most hogy van ez itt ??? Szerintem közös nevezőre kéne jutnunk itt, mert sok embernek számít egy adott termék ára és így velük is nagyon rosszat tesznek az üzemeltetők...Szerintem elöszőr fel kellett volna velem venni a kapcsolatot és megbeszélni az esetleges üzleti részét, nem pedig KISKIRÁLYKÉNT cselekedni....ez így szerintem sunyi és gerinctelen húzás volt !!! Köszönettel : Monaco

Az még csak elmenne, hogy "  fórumosokat hozzá juttatok jó áron jó termékekhez" , ha ezt csupa szívjóságból tennéd,de azért akad ott némi haszon is.Szeretnék pár példát (de tudod mit:elég lesz egy is) kapni erre.
Azt, hogy kinek a személyességi jogai sérültek szerintem meg ne vitassuk.Először dupla reggel nyitottál, aztán miután mindkettő ment a levesbe jött a harmadik (de ahogy tegnap néztem mielőtt várhatóan jól megmondtad a magadét-jött a negyedik: Mercedesz96 névvel).A nyilas és kommunista korszakról: ott a szabályzat amelyet megsértettél, de ennek ellenére nem rakott ki senki, csak a tv-id árulását szankcionáltuk, és még te kommunistázol? Elhiszem, hogy fáj, mert elestél egy bevételtől, de szerintem neked kellett volna megkeresned AVX-et mielőtt nekiállsz a magas lóról észt osztani a jogaiddal kapcsolatban, és megköszönni, hogy eddig nem voltál kirakva.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Hozzászólás Szerző: SzalaiPisti »

Milyen jó árról beszélsz Monaco?

Pártízezer forinttal adod olcsóbban, mint a jófogáson hirdető egyik outlet a tévéidet, de ő legalább egy év garit ad az árban....

Csak egy példa:

55ks 7000-et 180.000-ért

55ks 8000-et 215.000-ért

tudom kihozni egy  outlet nagykerestől - aki az országba hozza a tévéket szintén Svédországból-  00000000 AZAZ NULLA perc garanciával. Ennek tükrében az általad "akciózott" ks 7000   265.000-ért ugyancsak megérte az állításaimat valótlannak nevezni. 22 tévét adtál el augusztus óta, nem nehéz kitalálni, hogy jó helyet találtál az eladásra. Képes voltál az itt keresett forintokhoz annyira görcsösen ragaszkodni, hogy a mediamarktos történetedet is előadtad ami több volt mint bohózat.

Egy gondolat csupán a rólad írott pozitív hozzászólásokkal kapcsolatban:

Eddig nem lehetett rólad negatívumot írni, hiszen nem volt miért, ugyanis  SEMMI FELELŐSSÉG NINCS RAJTAD. Csupán a vevőt kell magadhoz csalogatni, ami ugye negatív viselkedéssel nem menne. Mihelyst kifizette a vevő a tévédet, onnastól elszállt a felelősséged, naná, hogy senki nem tud rád rosszat mondani, mert persze h kinyalod a xeggét a vevőknek azért a párszázezer forintért, amit itt összetákolgatsz magadnak!

Ellenben én olvastam a hozzászólásodat, amikor az egyik fórumtársunk  le merte írni, hogy "felhős a kép" .....azonnal csattantál, pedig csak viccelt, azonnal trollnak nevezted, ahogyan engem is, mert belepiszkítottam az ugyancsak profitképes kis üzletedbe, szóval igen, nekem van negatív tapasztalatom veled kapcsolatban.

ui: Az meg már a pofátlanság netovábbja, hogy az oldal tulajdonosának kellett volna téged megkeresni az egyeztetéssel kapcsolatban. Idejöttél,regisztáltál, elfogadtad a felhasználói szabályzatot, amit megsértettél és még tőled kellene elnézést kérni.....hát mit mondjak Monaco, nem vagy túl szégyellős!!

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”