Azért agyhalott, mert annyira meg- és túljátsszák benne a hülyét, bénát, szerencsétlent, hogy már fáj nézni, és akkor ezen kellene nevetni, ez benne a vicces + még nem ritkán hozzá jön a túltolt ripacskodás, pl. francia vígjátékok!DeLorean írta: ↑2023.06.07., szer. 16:31
Nekem az "agyhalott" jelzővel van bajom.
Miért lenne agyhalott az amcsi, francia vígjáték?
Azért mert neked nem ez jön be és a svéd maszturbálósat szereted? De azért már agyhalott?
Arnold-nak mi állna jól? Legyen ő a számkivetett Tom Hanks helyett?![]()
Az meg, hogy nem alkotott maradandót - hát azzal sem értek egyet.
A T2 minden idők talán legjobbja a kategóriájában. Sorolhatnám még...
A régi top sztárokat meg jó látni manapság. Nem akármiben, de egy Fubar, ami akció-vígjáték - tökéletes.
De egyébként semmi gond, mindenki azt nézze, amit szeret. Ha valaki a svéd maszturbálósra gerjed, akkor nézze azt.
Szerencsére van mindenféle sorozat és film - mindenki meg tudja találni a neki valót.
![]()
Jó, igaz én nem szeretem a hülyéket sem nézni, sem hallgatni = ez nekem nem szórakoztató, inkább szenvedés, azaz kihagyom.
Az a svéd vígjáték meg nem az alpári oldaláról közelíti meg a témát, ahogyan a címéből következtetsz, hanem ilyen köntösbe bújtatva jeleníti meg egy középkorú nő magánéleti problémáit.
Arnold az én meglátásom szerint semmi kiemelkedőt nem alkotott filmes téren, ama két filmet kivéve. Lehet neked elég annyi is, hogy (megöregedett) akciósztár újabb filmje, akkor hadd szóljon, dübörögjön a házi-mozi. Nálam ez már rég lecsengett.
... és most folytatom tovább a Private Lives c. sorozatot NF-en. Ami dél-koreai, szóval senkinek sem tetszene ez sem, úgyhogy nem is ajánlom.