Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Nem a 970 le hanem a 3480-on van legalábbis azt írják!De a 970 le n is van olyan hogy pre out arra nem lehet subot kötni vagy az nem arra való?
Mi a célod a Subbal?
A zenéhez semmi szükség nincs rá.ha egy apró polcsugárzód lenne,akkor ok,de így minek?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sztereó erősitők
Ahogy nézegettem Harmanokról képeket és infókat felfedeztem hogy van rajtuk SUB kimenet ez nekem előnyös lenne mert van egy subom!A jungsonon nincs ilyen ugye?
Subkimenet??? Melyiken látsz ilyet?A 970 nem tudtam, h tartalmaz ilyet...
Nem a 970 le hanem a 3480-on van legalábbis azt írják!De a 970 le n is van olyan hogy pre out arra nem lehet subot kötni vagy az nem arra való?
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ahogy nézegettem Harmanokról képeket és infókat felfedeztem hogy van rajtuk SUB kimenet ez nekem előnyös lenne mert van egy subom!A jungsonon nincs ilyen ugye?
Subkimenet??? Melyiken látsz ilyet?A 970 nem tudtam, h tartalmaz ilyet...
Sztereó erősitők
hál istennek nincs.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Szeretnék elektronikus zene írásához egy erősítőt beszerezni.
Ez jó monitor nélkül semmit sem ér.
Webáruház:
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Szeretnék elektronikus zene írásához egy erősítőt beszerezni. Ugye az fontos, hogy viszonylag színezetlen hangot kapjak vissza. Tudom, erre a legjobb direkt ehhez kifejlesztett aktív monitor falak kellenének, de erre jelenleg nincs pénzem. Szeretném a lehető legjobbat kihozni abból a keretből ami van.
Szóval a már meglévő külső hangkártyára bogoznék egy erősítőt. Régebbi típusokat néztem, azokban talán nincs hangzásjavító, színező áramkör. Nézegettem a Nad-okat és közben találtam egy Proton AM-200 -ast. Erre azt írják a Nad amerikai változata. A kérdésem az, hogy valaki ismeri-e a típust és ha igen mi a véleménye. Minden hozzászólás, legkisebb morzsa segítség nekem! Ha tud valaki ajánljon nyugodtan más típust.
Előre is köszönöm!
Sztereó erősitők
Ellehet adni ezeket, elég magasak a használt piaci árak.10-15 ezer ft körül ellehet ezeket passzolni, többért nem, és ez már a teteje..
Hát annyiért nem fogom elpazarolni az biztos!Inkább megtartom tartalékba!Már jó pár éve megvan és még sosem volt baja!Köszi az infót!
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ellehet adni ezeket, elég magasak a használt piaci árak.10-15 ezer ft körül ellehet ezeket passzolni, többért nem, és ez már a teteje..
Sztereó erősitők
Na meg ugye mindenkinek a saját hallása, ízlése fog dönteni...Van aki nem szereti a harman kissé száraz, nyers hangzását. Nálunk nem volt a Jungson mélybe húzó.Tehát azért mondom , mindenki ízlése döntse el, melyiket válassza.
Mit jelent az,hogy kissé száraz nyers hangzása van a harmannak???
Fú ezt elmagyarázni nem egyszerű dolog...Főleg , h a tapasztalat azt mutatja ez mindenkinél mást és mást jelent.Hallgasd meg és vagy meghallod vagy sem.Ezek a termékek sajátságos hangzási karakterei.Vannak finom édes zenei hangú készülékek , hosszan hallgatható hangzással.És vannak nagyon részletes, szinte már teknicista hangú termékek száraz hangzással.Van aki a Denon 700-as erősítőjét többre becsüli és jobbnak hallja mint a Harman Kardon legendet.
Bocsi a nehéz kérdésért!Ha már itt nagyjából letisztult,hogy vagy harman vagy Jungson lesz!Nekem fontos az,hogy az erősítőnek szép lágy de erőteljes mély hangjai legyenek és magasai is!És legyen benne erő bőven mert azért néha jól esik kicsit feltekerni!Végülis akármelyik lesz biztos,hogy jobb lesz mint a mostani!De hogy azt kinek fogom eladni és mennyiért? Na de ez már az én bajom:kiraly: :lol!:
-
Vendég
Sztereó erősitők
nekem a vadi uj garanciás Denon dvd készülékem 2 hónap alatt megadta magát..Ismerősöm vaterán 2x vásárolt 1-2 hét alatt mindkét készülék megadta magát...Utóbbinál a gáz az, h ha nincs gari nincs pénzvisszafizetés , és ingyenes javítás.tehát kezdőknek , és pénzszűkében álló vásárlóknak én inkább az új terméket javaslom amin van gari...
Sztereó erősitők
Na igen meg a garancia!De talán ez nem fordul elő,hogy meghibásodik!De benne van a pakliban!
már miért ne fordulhatna elő?
A 10 Mft-os Jadis JA500 előfoka most épp szervízben van.
Akkor tévedtem :lol!:
Sztereó erősitők
Na igen meg a garancia!De talán ez nem fordul elő,hogy meghibásodik!De benne van a pakliban!
már miért ne fordulhatna elő?
A 10 Mft-os Jadis JA500 előfoka most épp szervízben van.
Webáruház:
-
Vendég
Sztereó erősitők
Na meg ugye mindenkinek a saját hallása, ízlése fog dönteni...Van aki nem szereti a harman kissé száraz, nyers hangzását. Nálunk nem volt a Jungson mélybe húzó.Tehát azért mondom , mindenki ízlése döntse el, melyiket válassza.
Fú ezt elmagyarázni nem egyszerű dolog...Főleg , h a tapasztalat azt mutatja ez mindenkinél mást és mást jelent.Hallgasd meg és vagy meghallod vagy sem.Ezek a termékek sajátságos hangzási karakterei.Vannak finom édes zenei hangú készülékek , hosszan hallgatható hangzással.És vannak nagyon részletes, szinte már teknicista hangú termékek száraz hangzással.Van aki a Denon 700-as erősítőjét többre becsüli és jobbnak hallja mint a Harman Kardon legendet.
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Nem lesz egyszerű a választás! :lol!:!A Jungsonnak az ára az nekem is tetszik mivel hogy új!Én úgy szeretnék erősítőt választani,hogy az egy jó darabig meg legyen és meg feleljen minden téren!A Jungson mellett szól hogy nagyon dicsértétek és hogy új készülék na meg az ár!A Harman mellett is szintén az,hogy jókat mondtatok ezekről is és van távírányító és hát ugyebár gyönyörűek!A Harmannak csak az ára nem olyan jó!
Meg nincs rá garancia, ha ne adj isten baja lenne véletlen...
-
Vendég
Sztereó erősitők
Nem lesz egyszerű a választás! :lol!:!A Jungsonnak az ára az nekem is tetszik mivel hogy új!Én úgy szeretnék erősítőt választani,hogy az egy jó darabig meg legyen és meg feleljen minden téren!A Jungson mellett szól hogy nagyon dicsértétek és hogy új készülék na meg az ár!A Harman mellett is szintén az,hogy jókat mondtatok ezekről is és van távírányító és hát ugyebár gyönyörűek!A Harmannak csak az ára nem olyan jó!
Meg nincs rá garancia, ha ne adj isten baja lenne véletlen...
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
én viszont a H/K mellett lennék.
Nem rossz amúgy a kis Jungson, kissé mélybe húzó, de annyiért okés. Van benne erő is.
A H/K más hangzást ad, kisebb hangerőn jellegtelenebb, közepes hangerőn viszont kinyílik, s nagyon komoly hangminőséget tud produkálni. Állítottam össze rendszert ilyenből, amit finomítgatunk a tulajjal, így eléggé ismerem a tudást, ami az erősítőben van.
A Jungson mondjuk gariis, új, hasonló áron csak a Nad 315 BEE versenyképes vele az új holmik ezen ársávjában.
Én több rendszerrel is meghallgattam már mindkettőt.
A CAV hangfalakhoz akarnak vásárolni,tehát azt is elég jól ismerjük.Ahhoz mindkettő jó lehet.
49900 Ft-ért jobb vétel garantáltan nincs ma mo-on.Ez tény.
A HK egy jó erősítő.Használt árát éri,de az új árát már nem.
Webáruház:
-
Vendég
Sztereó erősitők
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Sztereó erősitők
A Jungson 66 C jó kis erősítő, könnyen le tudok mondani a távirányítóról... NZS
Úgylátom a többség a jungsonra voksol :lol!:
én viszont a H/K mellett lennék.
Nem rossz amúgy a kis Jungson, kissé mélybe húzó, de annyiért okés. Van benne erő is.
A H/K más hangzást ad, kisebb hangerőn jellegtelenebb, közepes hangerőn viszont kinyílik, s nagyon komoly hangminőséget tud produkálni. Állítottam össze rendszert ilyenből, amit finomítgatunk a tulajjal, így eléggé ismerem a tudást, ami az erősítőben van.
A Jungson mondjuk gariis, új, hasonló áron csak a Nad 315 BEE versenyképes vele az új holmik ezen ársávjában.
Naim-ZU
-
Vendég
Sztereó erősitők
Én ami miatt arra voksolok az a külső megjelenés, a megépítettség, a garancia, mivel új készülék.Ami miatt nekem nem kellene az a távvezérelhetőség hiánya.Épp ez miatt én maradnék saját részre a J88-nál
Akinek nem fontos a táv, annak hajrá mert ennyiért ilyen hangot nem kapsz mást.Szerintem.
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
A Jungson 66 C jó kis erősítő, könnyen le tudok mondani a távirányítóról...
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Sztereó erősitők
Igen a kis Jungson-t ajánlották is és olvastam,hogy meglepően jó kis erősítő!De valahogy a Harman nekem jobban tetszik és azt mondják a harman kb egy szinten van a Jungsonnal!A 970 Le és a 3480 szerintem ezek közül nézek majd valamit ha addig valaki nem mond egy jobbat aminek még az ára is tetszik ilyen kategóriában :lol!: :lol!:Már néztem a 970 le-t az adás vétel topicban!
Ha nem lényeges a távirányító,akkor a Jungson sokkal jobban megéri.
A garanciáról ne feledkezz meg.Mivel a HK970 is az enyém,így hihetsz nekem,hogy jót akarok.
annyira nem fontos a távírányító de jó ha van :taps: Tudom,hogy rossz hozzáállás de nekem a Harmanok külseje az rettentően tetszik dehát a hang a lényeg tudom!Nehéz kérdés ez