lassan 10 éve járunk hétvégenként a Bükkbe, de alapvetően jelentős felnikopást még nem figyeltem meg egyik keréken se. van pár lejtő,ahol húzni kell a féket néha, de szerencsére annyira nincsenek brutál meredekségek, hogy végig húzni kelljen. itthon azért élhető a felnifék kényelmesen (főelg, ha a felni és a fékpofa rendszeresen takarítva van). mondjuk az alpokban már biztos más lenne a szitu. lehet a campa user manuált is oda lőtték be, miszerint 10.000 km-enként felnit kell cserélni
mindenesetre, ha úgy adódna, lehet nem ellenkeznék én se. az elektromos váltótól is kivert a hideg, aztán nem volt más választásom, az jött szembe jó áron,jó állapotban, de legalább komplett bicaj volt, csak rá kellett ülni.. eddig nem volt vele bajom, bár az igen meglepett,amikor a bükki lejtőzéskor elment az ellenállás a pedálból... aztán rájöttem,ahogy markoltam a kormányt, valsz megnyomhattam az első váltó mikrokapcsolóját,az meg letette kistányérra
szóval, itthon nem érzem indokoltnak a tárcsát. ha egyszer az jönne szembe és a bicaj egyébként jó, ha nem kell xarakodni, csak felülni rá, akkor egye-fene. de egy új merida 4 milkáért nem az egye-fene kategória