Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Az erősítős az Zalabútor és vagy 3 éve Domus-ban vettem. Amin a tv-van az egyedi gyártású festett mdf. Ha érdekel a cipősszekrényről is szívesen írok.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
gusson Hozzászólás ma 10:46 Ezt a szekrényt melyik bútoros láncban vetted? A tv-s szekrény nekem kikásnak tűnik, esetleg az erősítős is onnan van?
Az erősítős az Zalabútor és vagy 3 éve Domus-ban vettem. Amin a tv-van az egyedi gyártású festett mdf. Ha érdekel a cipősszekrényről is szívesen írok.
Bocs a front egy kicsit nagy lett. A gépek:
Ezt a szekrényt melyik bútoros láncban vetted? A tv-s szekrény nekem kikásnak tűnik, esetleg az erősítős is onnan van?
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
- karlosz
- Törzsvendég

Jaj kimaradt az "e". Bocs Blakey!
- karlosz
- Törzsvendég

Blaky ezt én is megpróbáltam, de nem fér be a tv-alatti polcra.Igy jár az, aki nem a mozihoz igazitja a berendezést. Egyébként szerintem igy is összhangban van a képpel a hang.
A center:
Én a tv alá tenném a centert.
- karlosz
- Törzsvendég

Köszönöm Atuska! Általában igyekszem vigyázni a cuccaimra és rohadtul zavar ha porosak.
Igazad van Ronin. Sajnos a szekrénysort nem tudom máshogy elhelyezni és a frontok teljesen be vannak szorítva. Amint lesz pénzem erre teljesen lecserélem a szekrénysort egy szellősebb, kisebb bútorra. Ebbe még a feleségem is belement.
Nincs a front nagyon a fal közelében? Illetve látom, hogy baromira rá van tolva és látom, hogy nem megoldható, hogy legalább 50-60cm-ek el legyenek hagyva, de ez így elég sokat ront a hangodon.
Ez az Karlosz!
Nagyon jó cuccok, látom a kábeleket is eldugtad. Elismerésem. Azért ahogy figyelem a képeket, aki bemutatja a cuccait szerintem fotózás előtt még rendet is rak, port töröl...Köszönöm ezt a fajta tiszteletet!
- karlosz
- Törzsvendég

Köszönöm Uraim! Megtisztelő!
Posza: Valóban jól szól a center szó se róla.
Newman: Azt hiszem, hogy erősítőt már csak akkor cserélek, ha lesz pénzem HD-s AVR-re. A kis Yamaha mozin meg tudja lökni a hangerőt. Éppen most teszteltem a Kapitány és katona c. alkotáson a kezdő ágyús jelenettel. -45-ös hangerőn rengett a kanapé alattam. Zenére valóban más kellene, de hát a piszkos anyagiak.
karlosz: azonnal add el az erősítőd és vegyél legalább egy CA AVR-t.
Mozihoz nem rossz az az EISA-s erősítő.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
karlosz: azonnal add el az erősítőd és vegyél legalább egy CA AVR-t.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
karlosz.
Gratula. Nagyon szépek. Nekem a CA. tetszik a legjobban.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
A center:
Gratula karlosz! Jól terítheti a hangot ez a center.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Gratulálok mindenkinek- nagyon szép rendszereket láttam böngészés közben. Végül köszönöm a türelmet, amennyiben végig néztétek a képeket.
igényes rendszer, gratula!
nekem is volt 440-se yami és s75-ös panám és van ms 909w.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- karlosz
- Törzsvendég

Gratulálok mindenkinek- nagyon szép rendszereket láttam böngészés közben. Végül köszönöm a türelmet, amennyiben végig néztétek a képeket.
- karlosz
- Törzsvendég

Remélem nem vittem túlzásba, de még egy-két képet, hogy teljen az oldal.
- karlosz
- Törzsvendég

Bocs a front egy kicsit nagy lett. A gépek:
- karlosz
- Törzsvendég

A front:
- karlosz
- Törzsvendég