Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Te Blu-Ray gyűjteményed
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Szép gyűjtemény! Gratula!
Szinte mindegyiket begyűjteném én is.
Azért,hogy én se maradjak le.
Íme a jelenlegi (28 db-os) HD gyűjteményem:
http://images.netbag.hu/20081028/15263830210.JPG
http://images.netbag.hu/20081028/15263939805.JPG
http://images.netbag.hu/20081028/15263988554.JPG
http://images.netbag.hu/20081028/15264025933.JPG
megjött az első 300:)
Jó választás.
Nekem is megvan a 300,igaz nem Blu-n ,hanem HD DVD-n.
-
Vendég
Nekem teccet mind a három ám! :lol!:
nekem is! :lol!:
na megjött a blu olvasóm is
Nekem teccet mind a három ám!
nekem is! :lol!: :lol!:
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Nekem teccet mind a három ám!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
-
Vendég
Látom az Iron mant és a Transformerst fikázod. Ez talán jobb?
ezerszer, ennek a filmnek van hangulata. azt nem mondom, hogy értéke is van a filmnek, de látványos, hangulatos és izgalmas.
a transformers az max látványos.
az ironmanre még azt se mondanám:)
de hát amíg nem lesznek 1080P be Jodorowsky filmek addig marad a látvány, az érték meg marad aviban:(
Látom az Iron mant és a Transformerst fikázod. Ez talán jobb?
-
Vendég
Au-ból érkezett mindössze 8 nap alatt. Rajta vagyunk felirattal, szinkron nuku.Már régen örültem egy filmnek...
ha még nem láttad és most megnézed akkor már nem fogsz így örülni:)
Nekem bejött, sőt jobb film, mint a Transformers. Legalábbis nekem. :lol!:
nem szoktam két szar filmet összehasonlítani:)
Már tiz éve nincs normális film.
ez viszont nem igaz, de hogyha valaki a Marvel csodákat nézi csak akkor lehet hogy így látja :lol!:
Au-ból érkezett mindössze 8 nap alatt. Rajta vagyunk felirattal, szinkron nuku.Már régen örültem egy filmnek...
Nekem bejött, sőt jobb film, mint a Transformers. Legalábbis nekem. :lol!:
:lol!: Már tiz éve nincs normális film.
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
-
Vendég
Nekem bejött, sőt jobb film, mint a Transformers. Legalábbis nekem.
Nekem bejött, sőt jobb film, mint a Transformers. Legalábbis nekem.
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
-
Vendég
Au-ból érkezett mindössze 8 nap alatt. Rajta vagyunk felirattal, szinkron nuku.
Már régen örültem egy filmnek...
És milyen a HD hang, hogyan jellemeznéd? Gratula a filmekhez
A Transformers, az Iron Man és a Cloverfield is 24bit mélységű (lehet, hogy a No Country is az, de azt még nem ellenőriztem le), ami döbbenetes élményt ad ezeknél a hangeffektusokban gazdag filmeknél. MIndhárom film esetében egyszerűen tökéletes a keverés. A No Country esetében azt emelném ki, hogy kristálytiszták a dialógusok, az a kevés effektus pontosan a helyén van, a basszus pedig pontos és erős.
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria
Évekkel ezelőtt rendeltem Amazon US-tól valamit utoljára, meg most. Szept. 29-én postáztak 2 csomagot (pár BD), okt. 25-27-re ígérték, de ma (okt. 13.) már itt is van az egyik, ez 2 hét szállítási idő. Fejlődik a "Standard International Shipping" is ezek szerint?
3 BD volt ebben, 9.5 usd-t számoltak postaköltségre, és az US áfát persze nem számolták rá az árakra, ami nemtom hány %, de az áfa és a postaköltség kb. paritásban lehet.
Ehhez képest az xpress-nél 1.5 hete beadott pár dvd-s csomagot még mindig szedegetik összefele (azóta "beszerzés alatt 1-5 nap"). Persze a 8990 Ft-os BD-ket lehet, hogy gyorsabban kuldenék, azon több lehet a profit...
Magyar shopok/forgalmazók, kapjátok össze magatokat..... Akkor jön el nektek a VÉG, amikor egyszerűen megoldható lesz, hogy nem csak a feliratot töltjük le a külföldön megvett filmhez, hanem a szinkront is....
Valahol lent azt olvastam, hogy ezt az 1.x-es Blu-Ray szabvány előbb-utóbb tudja majd.
És milyen a HD hang, hogyan jellemeznéd?
Gratula a filmekhez
Megérkezett a "Paramount-különítményem". Három különböző országból rendeltem a filmeket, mindegyiken Dolby TrueHD az eredeti, angol hang, és van magyar felirat:
Jó darabok.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Megérkezett a "Paramount-különítményem". Három különböző országból rendeltem a filmeket, mindegyiken Dolby TrueHD az eredeti, angol hang, és van magyar felirat:
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria
Megbízható ez a "zavvi" cég? Milyen gyorsan szállítanak?
A "zavvi"-t még nem próbáltam. A thehut.com-ról szoktam rendelni. Az megbízható és gyors is. Volt már olyan, hogy péntek délután adtam le egy rendelést és már hétfőn meg is érkezett. A zavvi a speckókat szoktam megnézni.
Köszi az infot, ez a "zavvi" előttem eddig ismeretlen volt, angolból eddig csak a sendit, thehut, movietyme voltak a forrásaim. Most ennél az újnál is találtam kedvemrevalót.
A "zavvi"-t még nem próbáltam. A thehut.com-ról szoktam rendelni. Az megbízható és gyors is. Volt már olyan, hogy péntek délután adtam le egy rendelést és már hétfőn meg is érkezett. A zavvi a speckókat szoktam megnézni.
A "zavvi" lapján rendelhető a Universal új (Decca és DG címkéjű) klasszikus zenei Blu-ray lemezei. Az áruk kedvező 13,95Ł. A szállítás küldeményenként 2, + darabonként 2 font. Csináltam egy próbát egészen "order confirm"-ig. A számla végösszege tartalmazta az előbbiek szerinti szállítási költséget. Másnap újból megcsináltam 11 lemezre, ezúttal nem számolt szállítási költséget, pedig már rögzítve volt a magyar szállítási cím (Angliába ingyenes a szállítás). Meg is rendeltem, vissza is igazolták, a (szállítási díj nélküli) végösszeget le is foglalták a számlámról.
Ha így marad, darabonként 4.500 Ft-ba jön ki. Hazai lemezboltban érdeklődve ezen lemezek árát 8.900-re kalkulálták...
Valaki megrendelte már valamelyik külföldi oldalról a "Tudom mit tettél tavaly nyáron" 2 részének magyar feliratos változatát? Az amazon, sem a sendit nem írja ki, hogy milyen specifikációk vannak a lemezen... sőőőt még az e-mailre sem válaszolnak.
Melyik külföldi webáruház árulja magyar felirattal? 8990 Ft/db-ért nem fogom megvenni itthon...
Próbáld itt!
http://www.zavvi.co.uk/bluray-5+to+14.9 ... 10.1/p.jsf
Kevesebbet ismételjetek!
Bemutatóterem
ATC Webáruház