Bekapcsolt állapotnál minimál sistergés közelről szintén, ezzel se foglalkozz.
A pattogás viszont nem jellemző. Ez nálam nem tapasztalható, sőt, ha bekapcsolom az előfokot, akkor sem erősödik a sistergés.
Bajáratás?!
Van benne valamennyi? Viccelsz? 600 órán keresztül össze-vissza zenélt, tudásának töredékét sem nyújtotta. 800 óra körül már villantott, de 1000-nél érted meg, hogy mi is ez valójában.
Mit jelent az, hogy az xlr nincs csatlakoztatva? Nincs folyamatosan bekötve a jelkábel? Jól értem?
Fejlesztés….
Nem a P6 lesz a szűk keresztmetszet. Ha bejárattad, kábelezd be rendesen. Aztán vegyél elé egy rendes dac-ot. Tapasztalatom szerint sokáig elég ez az előfok. Nem ez lesz a szűk keresztmetszet, erre mérget vehetsz. Veszel egy drágább előfokot egy beépített dac-al, vagy egy dac-ot amiben van valamilyen előfok hangerőszabályzással, az sem lesz végállomás. Jó dac, jó előfok kell. Mindenhez kábel. Simán ráköltheted az ATC árát ezekre, vagy még többet is. Ha biztosra mész, megveszed az SCA2-t, meg valami neked tetsző dac-ot. De, amíg ezt nem tudod meglépni, nyugodtan tartsd meg a P6-ot. Ennyi pénzért szerintem ajándék kategória és ami NEKEM a legfontosabb, szinte semmilyen saját hangja nincs.
Egyébként meg igen, egyetértek Supravox-al. A csöveseket nem erőltetném, de ízlések és pofonok…