Den írta: ↑2023.12.24., vas. 17:01
A körülményeket tekintve és a minőségi, fanatikus, életvitelszerű házimozizást és máshogyan láttam a filmet!
Többször is visszatekertem jeleneteket, annyira látványos volt, azonnal mégegyszer meg akartam nézni, ezek a momentumok elvesznek máshol??? Mi kell ahhoz, hogy látványosnak minősüljön egy film, mert itt volt bőven látványvilág!!!!!!!!
A másik a hang: nagyon meg voltam elégedve vele, mert mind a lövéshangok, űrhajók dinamikája stb a legjobb volt, amit elvárhattam. Az első mészárlás pedig a maximum volt a köbön minden téren: amikor meg akarják erőszakolni a vizes lányt és kinyírja a férfiakat egyedül.
Plusz pozitívum: nem 45 perces volt, hanem 2 óra 15 perc. Egy ilyen filmen elaludni hogyan lehet? Ha ez a rossz film neked, akkor mi a jó? Miért nézel hullafáradtan filmet?
Akinek nem tetszett az nézze a legújabb Liam Neeson filmet, na annak minden szereplőjétől gyomoridegem lett és magától a filmtől is.
Első körben? Bármi amit nem ilyen fosch(tm) módon fényképeznek:
A mélységélesség jó ha van 20cm, és ezt akkor is alkalmazza a rendező, amikor két szereplő párbeszédet folytat. Van, hogy nem sikerül belőni a fókuszt és mindkét figura elkenődött. Na ettől kifolyik az ember szeme.
Hogy mi az ami ennél jobb? Hát ez szubjektív, de szerencsére nem túl magas kerítést kell megugrani.
- Világépítés és hangulat: Watchmen, Jupiter's ascending, Chronicles of Riddick, Event Horizon, Pandorum, Aliens.
- Izgalmas űrcsaták: Rogue One, Battlestar Galactica, The Expanse.
- Hatalmas űrhajók: Space Balls

, JJ Abrams Star Trek, Interstellar, Dune.
- Filmek lassítással: Matrix, Inception, Dredd, X-Men: Days Of Future Past
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.