Nekem fapaci kábeleivel van jó tapasztalatom, a másik kettővel nem, ellenben van pár más gyártóéval és azt mondhatom, hogy azért az árért jó. IC-nek, Y-usb-nek van tőle kábel. A LuXor ic-t most úgy tűnik leváltja a ZuAudio Mission-je, de az àrban is feljebb van. Tápkábelnek nekem a Zu-tól Eventek vannak, az már nagyon más szint. Viszont a Belden 83803(?, vagy nagyon hasonló a száma) tápkábelt sokan dícsérik, elérhető árban van és a fórumon is előfordul..chopper írta: ↑2020.06.17., szer. 10:44Én nem szavazásra akartam buzdítani.Csupán ha valakinek van véleménye, esetleg hallott Cables, Fapaci és a Kácsa legújabb kábeleivel épített rendszer(eke)t vagy valami olyan szempontot tud, amire érdemes lenne odafigyelni a döntéskor az legyenszíves ossza meg velem. Ennyi.
Ha megjósolhatatlan, hogy nálam melyik szett válna be akkor a legjobb az lenne, ha mindhárom kábelgyártó kábelszettjeit össze lehetne hasonlítani. De ez - bár mindegyik gyártó kipróbálási lehetőséget biztosít letét ellenében - szinte lehetetlen és nemcsak azért, mert kell hozzá kb. félmillió forint, hanem mert a gyártók nem tudják egyszerre, egyidejűleg biztosítani a kábeleket. Nincs nekik raktáron, hanem le kell gyártani őket.
A hozzászólásaitokat köszönöm. Az egyéb ajánlatokat is, amiket p.ü.-ben kaptam. Ezeket fontolóra veszem.![]()
Viszont azt javaslom, végy egy jobb Jantzen tekercset, ami hangváltóba való, kijöhet belőle a hangsugárzóra való, ha nincs nagy távolság. Ha oda jó, jó lehet kábelnek is. Zomàncozott, azt a végéről lekaparod és bekötheted. Veszel rá a Kácsában kígyóharisnyát és kipróbálod. Mindenképp kísérletezned kell valamennyit, mert a te füled, a te rendszered, stb.