Igen, kb ezeket.Helboar írta: ↑2020.06.22., hétf. 19:07Mit nevezünk geometria alatt? Hogy milyen árnyékolása van a kábelnek, illetve hogyan épül fel a belseje, hány ohm-os stb?Ez a fontosabb ,mint hogy milyen minőségű vezető van benne? Nekem egyébként mindegy hogy DIY vagy gyári . Szeretném a legjobb minőséget kihozni 0-40k között . De egyre szimpatikusabb a Supra USB . Nem takargatnak semmit, Lehet tudni hogyan épül fel a kábelük,mi ből van és milyen technikai adatai vannak Stb.. hitelesekasebestyen írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:35Szerintem meg a geometria számít elsősorban, pláne digit kábelnél, nem az alapanyag.lehoako írta: ↑2020.06.22., hétf. 18:22
Nem a geometria számít elsősorban szvsz, hanem az alapanyag. Nekem pl Bordor szakkolléga arannyal injektált ezüstjével kifejezetten jó tapasztalataim vannak, ha még elérhető, sztem jobb nem kell. Igen, a Valhalla platinás ezüst megveri, de arra kb majdnem annyit kell várni, míg lesz eladó, mint az NDKban egy Trabantra (16 évet :-))) ).
És akkor magasszinvonalú DIY kábelgyártásról beszélgetünk nemesfémből, kb Audioquest Cinnamon vagy Forest áron, amik ezüstözött rezek...![]()
1:1
Nem fontosabb, hanem ugyanolyan fontos. A kapott hangban az anyag minősége lesz benne, ha oda nem való punnyadt, csengőbongó réz, akkor az, ha száraz és gyors ezüst, akkor az. Vagy ha akármilyen, akkor olyan.

Kérj valakitől Supra USB-t kipróbálni, ha tudod, hasonlítsd össze egy másik USB kábellel. A technikai adatok leginkább megegyeznek a kábeleknél, azt, hogy mi a fontos, nem tudjuk mérni, nem is írhatják rá. Meghallgatjuk és kész.