Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Cd játszók
Cd játszók
Közben olvasgattam. PS Audio Powerplant 300 asa lehet jó lenne elé?
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3032
Cd játszók
Sony SCD 777ES amerikai típust (110V) lehet valahogy Európaivá alakítani és 220vra alkalmasság tenni? Trafó csere? Vagy külön trafóval?
A készülékhez nem érdemes nyúlni - csak rontanak rajta! A jó megoldás - ha a gép megérdemli - a neten venni az amiktól egy 230v/117v-os hálózati autótrafót. B verzió, hogy itthon veszel autótrafót, de ezt mérsékelten ajánlom.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Cd játszók
Sony SCD 777ES amerikai típust (110V) lehet valahogy Európaivá alakítani és 220vra alkalmasság tenni? Trafó csere? Vagy külön trafóval? Vagy teljesen felejtős?
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11185
- Kapcsolat:
Cd játszók
Hát... 200ezerből kijön egy jófajta DAC, de akkor futóműre nem sok marad. De én is ezt a megoldást favorizálom.
Cd játszók
Szvsz az utóbbi. A D/A legyen drágább.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Cd játszók
Hello!
Kérdés: CD játszó(150-200e között) vagy külön játszó és DAC?
Előre is köszi
Németh Miklós
Mark Levinson, Bladelius, Harbeth
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Cd játszók
Nekem nem vált be...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Cd játszók
Milyen árszinten mozog egy ilyen rátét?
Pár éve 4.500 volt, ha jól emlékszem. Én legalábbis annyiért vettem. Igaz, a mostani lejátszóm hangján már ront, de olyan esetekben még előveszem, amikor mondjuk a kölcsönzős DVD-t hibásan játsza le a számítógép, olyankor ez akár segíteni is tud (természetesen a hiba jellegétől függően).
Érdekes. Tán én is kipróbálnék egyet
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Cd játszók
Pár éve 4.500 volt, ha jól emlékszem. Én legalábbis annyiért vettem. Igaz, a mostani lejátszóm hangján már ront, de olyan esetekben még előveszem, amikor mondjuk a kölcsönzős DVD-t hibásan játsza le a számítógép, olyankor ez akár segíteni is tud (természetesen a hiba jellegétől függően).
Cd játszók
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Cd játszók
Koszi,
szerintem egy probat mindenkeppen meger....
cro
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Cd játszók
Sziasztok!A valaszokat elore is koszi...
cro
Nekem van ilyen Aliscás ASP CD Stabilizer. Én azt tapasztaltam, hogy nem minden lejátszónál érdemes használni (mint szinte minden hifis kütyü ) De van olyan készülékem, melynél igen jól működik....
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Cd játszók
Sziasztok!Abban kernem a segitsegeteket, hogy hol lehet olyan cd kiegyensulyozo ratetet(sajnos a tenyleges nevet nem tudom) kapni, amit a cdlemezrere helyezve, es azt ugy lejatszva simabba teszi a cd futasat a mechanikaba.
A valaszokat elore is koszi...
cro
Alisca Orange
Cd játszók
Sziasztok!
Abban kernem a segitsegeteket, hogy hol lehet olyan cd kiegyensulyozo ratetet(sajnos a tenyleges nevet nem tudom) kapni, amit a cdlemezrere helyezve, es azt ugy lejatszva simabba teszi a cd futasat a mechanikaba.
A valaszokat elore is koszi...
cro
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5291
Cd játszók
Csak óvatosan az izopropil-al, mert sokan keverik etilalkohollal, mert így olcsóbb. A magas olajárak miatt az IPA ára is felment, és ezért kevernek bele etilalkoholt is, csak ismert eredetűt szabad venni.
Az gáz. Lehet sprayban is kapni, az biztos tiszta. (arukereso.hu-n láttam)
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Cd játszók
Én is tisztítgattam így, meg gyári fejtisztító CD-vel (ami szerintem gáz), de 10 év az 10 év...
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
Cd játszók
Na, ezert viszem szakertohoz a cuccot.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
Cd játszók
fültisztító+96%-os alkohollal gondolom, nem lehet gond?múltkor így tisztitottam meg a cd lejátszom lencséjét
Csak azt ne! Nem etilalkohollal, hanem izopropil alkohollal lehet és kell tisztítani. pl. (arukereso.hu). a fülpálcikából is a minőségi, puha a célszerű.
hoppá
(gondolom 1* csak nem csinált bajt...)
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
-
Vendég
Cd játszók
Csak óvatosan az izopropil-al, mert sokan keverik etilalkohollal, mert így olcsóbb. A magas olajárak miatt az IPA ára is felment, és ezért kevernek bele etilalkoholt is, csak ismert eredetűt szabad venni.
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5291
Cd játszók
fültisztító+96%-os alkohollal gondolom, nem lehet gond?múltkor így tisztitottam meg a cd lejátszom lencséjét
Csak azt ne! Nem etilalkohollal, hanem izopropil alkohollal lehet és kell tisztítani. pl. (arukereso.hu). a fülpálcikából is a minőségi, puha a célszerű.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
Cd játszók
A lencsét megpucoltad?))
Nem tervezem uj cedejatszo vasarlasat, ezert inkabb nem.
Fülpucolowal megteheted.
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
-
Vendég
Cd játszók
A lencsét megpucoltad?))
Fülpucolowal megteheted.
Cd játszók
A lencsét megpucoltad?))
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 771
Cd játszók
Talan nem ide valo, de nem is annyira off topik.
A Teac VRDS T1 transzportom kulonosen viselkedik mostanaban. Alkalmankent, talalomra berakott lemezek legelso trackjenek kb. elso fel perceben ugrik 20-30 mp-et. Leallitva, majd ujbol elkezdve a lejatszast, a problema nem jelentkezik.
A cucc jo tiz eves, soha semmi problema nem volt meg vele.
1. Meg lehet-e javitani?
2. Ha igen, hol?
A lencsét megpucoltad?))
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Cd játszók
Talan nem ide valo, de nem is annyira off topik.
A Teac VRDS T1 transzportom kulonosen viselkedik mostanaban. Alkalmankent, talalomra berakott lemezek legelso trackjenek kb. elso fel perceben ugrik 20-30 mp-et. Leallitva, majd ujbol elkezdve a lejatszast, a problema nem jelentkezik.
A cucc jo tiz eves, soha semmi problema nem volt meg vele.
1. Meg lehet-e javitani?
2. Ha igen, hol?
Ha peched vna akkor optikai lencset kell cserelni benne. A szokasos nevsor: Bese Attila, Krahling Zoltan. Ha irsz mailt, visszairok telszamokat,
Tice Powerblock IIIA ármtisztító- Sony DVD-S7700- Apoge Rosetta 200 AD/DA Firewire kártyával-Accuphase T101 Tuner - Pioneer PL 707 lemezjátszó-Technics 205 MM pickup - Philips AH 572 előfok beépített MM phono előfokkal-Philips MFB545 aktív hangfal.