Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Cd játszók
Cd játszók
Köszönöm!
-
Vendég
Cd játszók
olyan kedvező volt az ára, hogy akkor is megveszem, ha nem működik, mert a konzolgyűjteménybe lett véve, nem az audió képességei miatt. Nem is gondoltam, hogy ilyen puccos mechanika van benne.
Audioilag sem egy rossz játékos a kicsike.
Grat az orwosláshoz. Haxnáld örömmel.
Cd játszók
Köszönöm qqriq, kicsit megnyugtattál, legalább tudom mi a baj.
Xerintem átwert az elado.
Widd el Beséhez, talán meg tudja csinálni.
Ha átvert ha nem, mostmár teljes az örömöm. Végülis olyan kedvező volt az ára, hogy akkor is megveszem, ha nem működik, mert a konzolgyűjteménybe lett véve, nem az audió képességei miatt. Nem is gondoltam, hogy ilyen puccos mechanika van benne.
Cd játszók
Megcsináltam. Najó apukám is segített. Valószínűleg eldeformálódott a fémváz, no ezt visszadeformáltuk és most pöccre működik.
-
Vendég
Cd játszók
Cd játszók
Cd játszók
Ok, azért tettem fel így, hogy jól látható legyen.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Cd játszók
Így néz ki normális esetben:
Tudnál csökkenteni egy kicsit rajta.
Túl nagy a mérete a képnek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Cd játszók
akkor egész biztos ez a baja. Meg lehet ezt vajon barkácsolni?
Cd játszók
Így néz ki normális esetben:
A másik fele:
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Cd játszók
Kedves hozzáértők!
Hozzájutottam egy Philips CD-i-hez. Az örömöm addig tetőzött amíg ki nem próbáltam és kiderült, hogy semmit nem olvas be. Mivel postán jött természetesen megérdeklődtem a feladótól, de azt mondta, hogy tökéletesen működött amikor feladta. Szóval valószínűleg a postamanók intézték el, de ez most mellékes is.
A lényeg, hogy behúzza a lemezt, de meg se moccan, a fej keresi a lemezt tálcabehúzásnál, de kézzel óvatosan megmozgattam a lemezt és mintha egy smirglin próbáltam volna elmozdítani. Mintha beesett volna a motor tengelye.
Segítsetek légyetek szívesek!
CDM 9/44-es mechanika van benne, ha ez segít valamit a megoldásban.
Itt bejelöltem hogy mi az ami súrlódik.
-
Vendég
Cd játszók
remek válogatást küldtél már annyit hallgattam hogy elkopott az olvasófej
privát ment.
Gondolom Te is véletlenül írtad nyilvánosban...
Cd játszók
remek válogatást küldtél már annyit hallgattam hogy elkopott az olvasófej
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
-
Vendég
Cd játszók
A költségvetésből még kimaradt a vám (vételár+szállítási díj alapján) + áfa.Ebay-en 350 euróért kelt el ilyen készülék, táv nélkül, hibátlan állapotban.
Vám és áfa. Hát igen... De ezt jó eséllyel meg lehet úszni ha egy kicsit rugalmas az eladó... (ha meg sikerül Eu-n bellüli forrást találni akkor ugye tárgytalan)
Kösz a linket!
Cd játszók
A link nem lett jó, így itt a megfelelő:
http://cgi.ebay.at/PIONEER-PD-75-TOP_W0 ... dZViewItem
A linkből vedd ki az alábbi tagot: <br />
Cd játszók
A költségvetésből még kimaradt a vám (vételár+szállítási díj alapján) + áfa.
Ebay-en 350 euróért kelt el ilyen készülék, táv nélkül, hibátlan állapotban.
-
Vendég
Cd játszók
Van egy Pio PD 75 amit képbe került. Valószínűleg fejcserés.
Tudnátok segíteni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen beavatkozás (új fej + szervíz) és hol lehet hozzá szerezni fejet?
köszi!
Külföldi ár (PWY1004) + p&p + munkadíj. Húzós .
Köszönöm az infókat!
Önmagában nem biztos hogy húzós, a kérdés hogy mennyi a reális értéke ma egy hibátlan PD 75ös Pionak.
Cd játszók
Tudnátok segíteni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen beavatkozás (új fej + szervíz) és hol lehet hozzá szerezni fejet?
köszi!
Külföldi ár (PWY1004) + p&p + munkadíj. Húzós .
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1661
Cd játszók
köszi!
Pl. a Totel Bt-nél 20eft volt a CDM9 fejcsere a Micromegába. Szerintem ők mindent megoldanak. Igaz, ez kb. 2-3 éve volt.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
-
Vendég
Cd játszók
köszi!
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Cd játszók
Lesz nemsokára spdif kondicionált olcsó dac-unk, aminél még a digit kábelt is meg lehet spórolni, mert nem kell hozzá, valamint akkus verzióban is 200 Euro alatt lesz az ára...
Majdnem mindegy, milyen futóművet használsz hozzá...
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5291
Cd játszók
Lesz nemsokára spdif kondicionált olcsó dac-unk, aminél még a digit kábelt is meg lehet spórolni, mert nem kell hozzá, valamint akkus verzióban is 200 Euro alatt lesz az ára...
Majdnem mindegy, milyen futóművet használsz hozzá...
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 771
Cd játszók
Philips 304 MkII még egy szavazat.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
-
Vendég
Cd játszók
CD304 MKII-t ajánlották. Ezek közül jó lenne valamelyik? Vagy más javaslat?
Én is a 304-et favorizálom ebben az árban.
Privi megy.
Meg tudod mondani a futómű tipusát?
Köszi!
Meg fogsz lepődni, de Teac VRDS T1.
Ha mar igy szoba kerult, mennyit erdemes elkolteni egy Teac VRDS 1-hez dac-ra? Amiota megvan, azota egy Arcam BlackBox 50-sel hallgatom.
Az a problemam, hogyha a futomu neadj' istan beadja a kulcsot, akkor inkabb egy dobozos cd jatszot vennek, viszont kacsintgatok az halozati lejatszas fele is, es akkor mar usb-s dac lenne a logikus.
Cd játszók
Meg tudod mondani a futómű tipusát?
Köszi!
Meg fogsz lepődni, de Teac VRDS T1.
Ha mar igy szoba kerult, mennyit erdemes elkolteni egy Teac VRDS 1-hez dac-ra? Amiota megvan, azota egy Arcam BlackBox 50-sel hallgatom.
Az a problemam, hogyha a futomu neadj' istan beadja a kulcsot, akkor inkabb egy dobozos cd jatszot vennek, viszont kacsintgatok az halozati lejatszas fele is, es akkor mar usb-s dac lenne a logikus.