Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Cd játszók
Cd játszók
Ezen miért lepődtél meg?
Mert ez nem a körbehypeolt Philips 304, vagy hasonló. Még sehol nem olvastam, hogy ez valami általánosan elismert darab lenne, bár az is lehet, hogy csak jobban illeszkedik a láncba.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
A manóba, azt hittem, hogy a Denon a számomra kijelölt út, erre ez az őscsotrogány Onkyo jobban tetszően hangzik
Én is hasonlót tapasztaltam az "öregecske" Philips-el.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
A manóba, azt hittem, hogy a Denon a számomra kijelölt út, erre ez az őscsotrogány Onkyo jobban tetszően hangzik
-
Vendég
Cd játszók
Igy van egy folyadékos fejtisztítás jót tenne neki, és nem árt szétkapni majd erre a célra készült zsírral bekenni a megfelelő helyen...A minap épp erről kérdezett egy ismerősöm és neki bevált nem ugrálnak a lemezei ... Vizet nem javaslok, azzal csak maszatolod a zsírt, koszt a fejen. Vannak speckó tisztító folyadékok, vagy sima alkohol...A vattát zsebkendőt kerüld, kozmetikai kendőt használj vagy szarvasbőrt...
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 771
Cd játszók
Üdv nektekKis segitséget szeretnék kérni:
Van egy Technics SL-P1200-am, és elég válogatós cd ügyileg, valahol olvastam, hogy ezek gyárilag ilyenek. Ezen lehet segiteni valahogy, azaz hogy vigye a CDR-t? (most beolvassa a TOC-ot aztán ennyi. Néha hamis gyárinál is ezt teszi.
A fej a Technics-en mikor volt megpucolva?
Van egy Technics SL-P1200-am, és elég válogatós cd ügyileg, valahol olvastam, hogy ezek gyárilag ilyenek. Ezen lehet segiteni valahogy, azaz hogy vigye a CDR-t? (most beolvassa a TOC-ot aztán ennyi. Néha hamis gyárinál is ezt teszi.
A fej a Technics-en mikor volt megpucolva?
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Cd játszók
No megérkezett a kis őskövület Hihetetlen, milyen szép állapotban van a korához és árához képest. Még nem hajtottam szét, de első hallásra szépen szól. Gondolom nem egy kultkészülék, de amúgy is csak azért vettem mert nagyon megtetszett a külcsínje
Onkyo DX-150
Cd játszók
Na jó nem mindig de sok esetben...Meg én nem kimondottan erre a magasabb kategóriára gondltam...Inkább az alsó és közép mezőnyre...
Általában az ujabb (főleg az ilyen közel negyedmilliós) készüléknek ami kategóriájában azonos kb, illik megverni a régi készüléket. Hisz akkor hogy adnák el?
Itt iagzából akkor érdekes az egész, amikor valaki (mint én is) anyagilag nincs abban a helyzetben, hogy ilyen készülékeket vásároljon, hanem egy nagyságrendekkel alacsonyabb árfekvésből válogathat. Ilyenkor sok olyan régebbi csúcsmodell is szóbajöhet, ami akkoriban hatalmas pénz volt (pl a Denon is 1400 angol font volt amikor megjelent) de mostanában már elérhető kategóriában mozog. Ezt a készüléket is ebay-en már 60-70e Ft-ért be lehet szerezni. A Technics meg inkább technikai érdekesség ezekszerint, mit nagy technika.
-
Vendég
Cd játszók
Na jó nem mindig de sok esetben...Meg én nem kimondottan erre a magasabb kategóriára gondltam...Inkább az alsó és közép mezőnyre...
-
Vendég
Cd játszók
Hú... sztem itt ha ez szíjas akkor épp a futómű alatt húzza valahol...Nem sok mi látszik így belőle...De sztem hangzásban nem lehet ez rossz gép...Ezek a régebbi masinák jobbak voltak mint sok mostani készülék...De ezek közül is a Philips mechanikás gépeket szerették a legjobban...
Nem mindig a régiek a jobbak!Nekem van egy Yamaha CDX-10000 21éves ez egy 25kilós monstrum limitált széria a régiek közül a legnagyobb.Nagyon jó gép de az új CD-S2000 azért hangminőségbe elveri!
-
Vendég
Cd játszók
Hú... sztem itt ha ez szíjas akkor épp a futómű alatt húzza valahol...Nem sok mi látszik így belőle...De sztem hangzásban nem lehet ez rossz gép...Ezek a régebbi masinák jobbak voltak mint sok mostani készülék...De ezek közül is a Philips mechanikás gépeket szerették a legjobban...
Cd játszók
...De ha szíjat akarsz cserélni akkor leginkább a futómű környékét lett volna jó látni...De biztos szét kell kapni hozzá...
Futómű:
Cd játszók
A Denon az a második legnagyobb Denon CD. A 3560-as az bitsztrimes, ez meg az a burrbrown dac-os vagy miafene
-
Vendég
Cd játszók
A technics nekem nagyon úgy tűnik, h egy discós felhasználásra szánt gép volt...A Denon hmm ezt nem hallottam még...De ha a szíjat csak a tálca nyitásra használja akkor az elvileg lehet bármilyen...De ha szíjat akarsz cserélni akkor leginkább a futómű környékét lett volna jó látni...De biztos szét kell kapni hozzá...
Cd játszók
Üdv nektek
Kis segitséget szeretnék kérni:
A másik: Van szintén egy Denon DCD 3520-am. Ha valakinek van ilyen, vagy volt, tudna segiteni abban, hogy lehet ékszijat cserélni benne? A tálcát nem tudja néha kitolni teljesen, és azt olvastam, hogy ebben szijas a tálca mozgatása.
iderakok képeket is róluk. (sajna elment az aksi a fényképezőben, igy ezek egy része illusztráció csak most)
Egy véleményt tudnátok adni ezekről a játékosokról? Azaz melyik milyen?
Technics SL-P1200 (netes fotó)
Denon DCD-3520 (ez első az netes fotó, a belső az saját már)
-
Vendég
Cd játszók
Amennyiben a drágábbik Yami valóban szimmetrikus felépítésű, akkor az nagyon nagy előny. Ha csak szimmetrizáló útján került rá az XLR, akkor inkább a többi paraméter előnyei magyarázhatják a felárat.
http://www.yamaha.co.jp/product/av/prd/ ... 2000_2.pdf
Cd játszók
Amennyiben a drágábbik Yami valóban szimmetrikus felépítésű, akkor az nagyon nagy előny. Ha csak szimmetrizáló útján került rá az XLR, akkor inkább a többi paraméter előnyei magyarázhatják a felárat.
Ez jogos.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Cd játszók
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Cd játszók
Itt van a 2000-es belseje is!
Igazából elképzelhető,hogy hasonkó súlyú,mert a másikban meg nagyobb normál trafó van.A háza és a mechanika ugyan az szerintem.
Webáruház:
-
Vendég
Cd játszók
Na igen amit legelöször kiszurtam az a Toroid trafó ami hiányzik az 1000-böl!Érdekes,hogy üresebb belül mint a 2000-es és mégis azt irják,hogy ez is 15kg!
-
Vendég
Cd játszók
Itt az elérhetőbb árfekvésű Yamaha SA-CD játszó!CD-S1000 hasonlitt a CD-S2000 nagytestvérre egyedül a szímetrikus XLR kimeneteket sporolták le róla viszont akinek ez nem lényeg az bizonyára jóbban fog örülni az olcsóbb árcédulának.
Az XLR-t kár volt lehagyni.
Ezzel sporoltak!A súlya ugyan annyi mint a 2000-nek 15kiló viszont most nézegettem az erősítőnél,hogy több mindenen sporoltak diodák,elkok és egyébb alkatrészekböl olcsóbb került bele tehát szerintem ez a CDjátszónál is ugyanez lehet!
Cd játszók
Itt az elérhetőbb árfekvésű Yamaha SA-CD játszó!CD-S1000 hasonlitt a CD-S2000 nagytestvérre egyedül a szímetrikus XLR kimeneteket sporolták le róla viszont akinek ez nem lényeg az bizonyára jóbban fog örülni az olcsóbb árcédulának.
Az XLR-t kár volt lehagyni.
Webáruház:
-
Vendég
Cd játszók