Mert végig hallgatja ez ember és nem nyomkodja tovább pl. a stream médiánál a bőség zavara miatt
Megint kiderült egy előadónál, hogy nem is a közmédia által favorizált száma a legjobb az albumon

Isten nyugtassa.BLX írta: ↑2022.06.24., pén. 15:26he Chick Corea Trio with Christian McBride and Brian Blade. Special Guest Beka Gochiashvili
youtu.be/VlnwHDc8Rgk

Bálint73 írta: ↑2022.06.17., pén. 15:49Megértem, hogy bejön a Tool (mikor felfedeztem Maynard James Keenan-t, talán egy véletlen szembejött Puscifer albumjával), akkor magam is teljesen rákattantam (addig nem is ismertem).![]()
Emiatt lenne is ajánlásom, bár már lehet utánaolvastál.
A frontembere Maynard James Keenan a zenei sajtó (a neves lemezkritikai oldalak, pl. Pitchfork stb.) által is igen elismert zenész, illetve egy filantróp, ember- és életszerető nagy tehetség.
Ráadásul három!!! zenekarban frontember, érdemes ezeket is hallgatnod. Magam például nagyon szeretem mindhármat (és mindháromnak teljesen egyedi a hangzásvilága, pl. a Puscifer kimondottan a leglágyabb a három közül:
- Tool
- Puscifer
- Perfect Circle

Szuper, koszi!

Még szerencse, egy örökkévalóság volt legörgetni az előző bejegyzésekig.

Köszi az ajánlást, nagyon jó zene. Villám kezű dobos

Én nagyon bírom SIA-t, szerintem fantasztikus hangja van. Viszont nem minden számát szeretem.