Először is bocs, hogy megvágtam az írásod, hogy jobban fókuszban maradjunk.pjm írta: ↑2025.03.15., szomb. 18:55Az idézetedből pont az hiányzik, amire reagáltam:
"Örülünk, hogy tetszik, de sajnos sokunknak nem elég drága, hogy jó is legyen."
A Mogamival számomra zene van, a Canareval hangok.
Amúgy sem vitázni akartam, csak azt sem akarom, hogy a topic azt sugallja, hogy ezek a darabok legtöbbünknek tökéletes vagy elég jó, csak nem elég drága. Tökéletes annak aki szereti, másnak meg más.
Ha meg melléjük teszünk egy egységes hifi kábelt akkor meg nincs is kérdés.
Félreértés ne essék, én is odavagyok ezekért az egyszerű, de jól működő kábelekért
Ja, és nem kell veleme gyet érteni, csak mint mondtam, ne csak a leborulás legyen, hanem más vélemény is.![]()
Egy kezdő ismerősöm érdekelt a kérdésben, azért kíváncsiskodtam...
Szándékosan hagytam ki a pikírd megjegyzést amire reagáltál, egyszer is elég volt olvasni...
A topic remélhetőleg összeségében nem azt sugallja, hiszen senki nem gondolhat komolyan ilyen hülyeséget - még ha le is írja - , hogy csak azért nem vesz meg valaki egy drótot, mert nem elég drága...
Másfelől tökéletesen érthető, hogy szűkebb költségvetésből sokan próbálják a lehető legtöbbet kihozni, viszont több milliós komponensek közé beszuszakolni, szerintem már a tök értelmetlen kategória, de ha valaki mazohista, vagy időmilliomos...