Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
hangfalállvány tüskék
hangfalállvány tüskék
Az állvány talpa középen nincs "megereszkedve"?
Gumival vigyázz, nagyon elmoshatja a hangképet.
Inkább a tüske, de csak 3-at ragassz a talpra egy oldalon.
Ahogy nézegettem, nem tökéletesen sima, de szerintem tűréshatáron belül van.
A padló viszont biztos, hogy egyenetlen, ha kicsit dinamikusabban megyek a szobában,
csörögnek a dolgok a szekrényben
Régi épület, régi födém.
Köszi, lehet ezzel a gumival érdemes lenne megpróbálkozni, a tüskék már itt sem ragasztósak ha jól látom.
hangfalállvány tüskék
Köszi, lehet ezzel a gumival érdemes lenne megpróbálkozni, a tüskék már itt sem ragasztósak ha jól látom.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
hangfalállvány tüskék
Ha nem mindenáron öntapadós kell, akkor ezen az oldalon találsz olcsón és tökéletesen megfelel.
- rozoga62
- Fórumlakó

- Értékelés: 95
hangfalállvány tüskék
Ha nem mindenáron öntapadós kell, akkor ezen az oldalon találsz olcsón és tökéletesen megfelel.
hangfalállvány tüskék
Nekem is lenne 1 kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
Van nekem egy fa állványom, sarkain valami kerek szivacsszerű, hogy azon álljon.
Csakhogy nem azon áll, mivel régi társasházban elég hepe-hupás a parketta, leér
az alja középen, billeg. Az jó lenne nekem, hogy az állványra alulra ragasztok valami ilyesmit?
http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... al%E1t%E9t
http://www.kacsa-audio.hu/webshop/home_ ... /kt1.p.868
A Proson-on nem látom hogy állítható magasságú-e, említett ok miatt ez szükséges.
A hangfal az állványra blu-tack-ra van rakva, azon sincs tüske.
Köszönöm a segítséget.
hangfalállvány tüskék
Egy kis segítség:hangfal gumiláb:
https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=3313
Én is ilyet használok,olcsó álló frontokhoz megfelelő.
"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."
Daniel Nathan Leone
hangfalállvány tüskék
Hamár aktív lett a topic:
Van egy pár jmlab 705ös hangsugárzóm, állványon, tüskéken. (A tüskéken pénzérmék voltak, hogy ne fúródjon bele a dobozba.) Egy bizonyos frekvencián eléggé búgtak. (kb 120hz)
Kipróbáltam a tüskék helyett radírdarabokra rakni, de nem igazán lett jobb.
Miket próbáljak még ki?
hangfalállvány tüskék
Még mindig aktuális
Biztos, csak már egyik hsz sincs a regisztrált tagok között...
Igazából csak érdekességnek szántam pár régi topic olvasását.
Ebből is látszik,hogy mennyire régi múlttal rendelkezik az AVX.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
hangfalállvány tüskék
Még mindig aktuális
Biztos, csak már egyik hsz sincs a regisztrált tagok között...
"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Ja vagy csináltatni aki olyan helyen dolgozik. Minden tisztességes esztergályos megcsinál egy garnitúrár két három üveg sörért vagy egyéb jelképes javakért
Amúgy szerintem ha a hangfalat állványra rakja az ember akkor nem kell alá tüske meg hasonló, hiszen arra való az állvány. Azok csak akkor kellenek véleményem szerint ha a földre rakja öket a polgár.
qwas
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Sziasztok!
Légyszi magyarázzatok el valamit 'tüske' témában: Tegyük fel, hogy van egy baromi masszív állvány, ami nem igazán rezeg (pl. blokktégla :-) ), meg van egy hangfal, aminek a doboza ha akarjuk, ha nem rezeg. Ha most ezek után a kett? közé tüsit teszünk, akkor gyakorlatilag távol tartjuk a hangfalat a talapzattól ami nem engedné (annyira) rezegni, nem így van? Persze egy könyvespolc stb. esetén van értelme, de ilyen esetben?
(Ez tényleg kérdés volt és nem vitaindító)
Üdv.
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
A satsystemr?l jut eszembe hogy egy kissé dúrva amit ott láttam. Mégpedíg hogy a hangfaltüske alá való réz illetve bronz alátét párja 4000 forint. Ez azért egy kicsit er?s. A keménygumi alátétnek meg darabja ennyi ha jól emlékszem. Szakmabeli révén ezt egy "kicsit" sokallom. Persze ez nem biztos hogy a bolt hibája.
qwas
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Lehet venni ilyen homorú tetejű korongokat, a SatSystem-ben biztos hogy van, nem túl drága, legalábbis régebben nem volt az. Szerintem az segíteni fog. És még az alá tehetsz gránitlapot is...
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
tegyél alá gránitlapot...
a volt jamo hangfalakhoz adtak a tüskék alá kicsi acél talpakat melyek homorú felső részébe állt be a tüske...
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Baj van!
RF7-eseim vannak, tuskek gyariak hozza. Ez egy eleg nehez hangfal, es eleg sokat eleg hangosan megy.
Belesullyedt a parkettaba!!! Kb. 4-8mm melyen!
Mit lehet csinalni? Lojjek be a parkettaba valami femfeju szogeket?
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Hello!
Aki azon gondolkozik, hogy tusket esztergal es nem tudja a dobozhoz rogzireni, annak lenne egy tippem. Elmesz a legkozelebbi papir-iroszer boltba es veszel tablagyurmat azaz Blue-Tac ot(egy 10cm*15cm*3mm darab kb 4-500 Ft.). Abbol kis darabot szetnyujtani vekonyra, hogy befedje a tusket es felragasztani a doboz aljara.Alig lehet utana lebanyaszni, ugy megfogja a tusket. Sokkal jobb mint a gumi, vagy az ontapado ketoldalas folia. Ajanlom azoknak is akik kisdobozt hasznalnak, tegyenek egy probat ezzel a gyurmaval a doboz es az allvany kozott, tuske nelkul.
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Elég drágán láttad olcsóbban itt: www.kacsa-audio.hu(termékkatalógus van) itt 3 fajta van, tapadó korongal, állítható magasság, réz tüskék, a legdrágábbik egy ezresbe kerül.
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Néztem tüskéket a Hifi Galériában, és volt 200 FT/db -os, valamint 1250 Ft/db -os áron. Az előbbit be kellett csavarozni a hangfalba, az utóbbit nem láttam, mert nem volt épp készletük, de valami gumit is emlegetett hozzá az eladó...Érdemes a drágábbat megvenni?
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
ez nevetseges
javit a hangzason a tuske, de inkabb csak az interferencias torzitast csokkenti, de az nem erzekelheto ilyen mertekben mint ahogy irod (vagy a hangfalad a mozgatastol megjavult, lehet hogy elotte kontkathibas volt)
probalj meg valamennyire objektiv lenni, es ne irj ekkora baromsagokat mert lefordulok a szekrol :smile27:
"olyan hangot produkált a tüske,mint amilyet a millios hangsugárzóknál hallottam a highend shown.a hang betöltötte a szobát széltében a színpad mélység pedig az ablakon kívülre tolódott.ja és a hang olyan részletező lett hogycsak na"
oreg, te suket vagy
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Én a bolti árára mondtam persze ha esztergáltatsz akkor jóval olcsóbban kijön.
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
nemértelek maxi.fillérekből kijön,nem kell kilós tüske. :smile21:
-
Vendég
hangfalállvány tüskék
Nemhiába kerül egy ezresbe 1 db réztüske tapadó korongal. :smile22: