Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MPEG4 lejátszók

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 3

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

Ezek a lemezen külön levö feliratot is lejátszák?
Amelyik tud feliratot kezelni, az igen.

Köszi!

Igazán nincs mit. Viszont tényleg nézz utána a kiválasztott készüléknek ezen a téren, mert nem mindegy, hogy mit és hogyan kezel. A feliratok egyébként még elég sarkallataos kérdést jelentenek ezen a téren és amennyire én tudom, még nincsen teljesen tökéletes megoldás!

tangerine
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: tangerine »

Köszi!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

MPEG4 lejátszók

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

... Nem ez a fő gondom a THOMSON-al hanem az, hogy új kora óta foltosodik a képcsöve, ha a lejátszott műsor túl erős fénnyel világítja meg a képcsövet akár csak néhány másodpercig is. Hiába volt képcsőcsere ugyanaz minden. A másik gondom az, hogy elég buta típust választottam, a távírányítója is elég butácska, de amikor megvettem én is butácska voltam.
Korhatár:

Nekem is ugyanezt csinálja a Philips tévém. Ez nem a képcső hibája, hanem a demagnetizálás nem megfelelő. Ha foltosodást látsz, kapcsolj át olyan tévéadóra, ahol normális kép van és kb. fél perc alatt eltűnnek a foltok. Beszéltem már Philips márkaszrevízzel, de azt mondták, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Legalább nem cseréltették ki a képcsövet. Engem is bosszant a dolog és mivel az asszonynál lévő öreg Vidi tévé döglődik, ezt átpasszolom neki és magamnak veszek egy olcsóbb 16:9-est. A boltban is ki lehet próbálni, hogy foltosodik-e a képcső: az RTL KLUB teletextjének sok lapján fehér a háttér, itt fél perc alatt kiderül, hogy tartja-e a színét, vagy befoltosodik. Ezt a tesztet ajánlom minden tévé vásárlónak, nehogy otthon napokkal később derüljön ki a hiba, amikor már nincs lehetőség a cserére és a szervíz sem tudja javítani.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

tangerine

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: tangerine »

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

MPEG4 lejátszók

További gondom van. Ma megpróbáltam frissíteni a FW-t, mindenben a mellékelt leírás szerint jártam el, de no disk üzenettel nem ismeri fel a lemezt. Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni?
Húzd ki az áramból, hagyd úgy pár percig és aztán vissza... hátha.

korhatár

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: korhatár »

További gondom van. Ma megpróbáltam frissíteni a FW-t, mindenben a mellékelt leírás szerint jártam el, de no disk üzenettel nem ismeri fel a lemezt. Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni?
Biztosan sikerült az a fw frissítés???Semmilyen lemezt nem ismer fel?

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

MPEG4 lejátszók

Haliho. Szerintetek van esely ra hogy a 630 as philps lejatszohoz kiadnak egy firmware-t, ami hozzarendeli a feliratot????????????????????????

szerintem van rá esély, de ha ez a döntő kérdés abban, hoyg megvedd vagy sem és fontos a feliratos divx, akkor szerintem ne vedd meg.

Vendég

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Haliho.
Szerintetek van esely ra hogy a 630 as philps lejatszohoz kiadnak egy firmware-t, ami hozzarendeli a feliratot????????????????????????

Vendég

MPEG4 lejátszók

Vendég

MPEG4 lejátszók

A gyártó oldalán kifejezetten felhívják a figyelmet arra, hogy abban az esetben ha egy SST39VF080 számú címke van rajta akkor a 8883A fw kell.

Vendég

MPEG4 lejátszók

Hali!
Az enyém is Metro-s. Ezen hátul is van egy kék cimke, és a tetején is van egy kétnyelvű felirat, mely szerint a 8883A-s frissítést használjam hozzá.
Azonkívül engem is érdekelne, hogy mindkét frissítést feltegyem-e rá, vagy csak az újabbat?

laz

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: laz »

8882-t nem lehet itthon kapni?

Vendég

MPEG4 lejátszók

Annyi itt a reagálni való, hogy azt sem tudom melyikkel kezdjem. 
Ákosking:sajnos ennek a TV-nek a menüje annyira együgyű, hogy ezen nincsenek ilyen lehetőségek. Végigolvastam a leírását, próbálgattam mindent, mindhiába.Nekem sem hiányzott egy új TV-re beruházni, de ismétlem nem bántam meg, nagyon szuper eddig a DAEWOO TV. Képe hibátlan, hangja jó, nekem tetszik.

Vemil:a gép hátán van egy címke valami ST... akármi. Ha a tieden is van akkor a 8883 fw-jét rakd fel, de erre felhívja a figyelmedet a leírás ami erről szól, persze ha angolul értesz.

Hello
Én is a Metroban vettem,de ezen nincs cimke.Egyébként mind a két FW a 8883-as divx-nél található.azonkivűl van másik a 8883A-hoz is.Én csak azt kérdeztem,hogy van-e értelme mind a kettőt felrakni.(természetesen/sajnos/nem tudok angolul)

Én voltam az elöbb.

Vendég

MPEG4 lejátszók

Ákosking:sajnos ennek a TV-nek a menüje annyira együgyű, hogy ezen nincsenek ilyen lehetőségek. Végigolvastam a leírását, próbálgattam mindent, mindhiába.Nekem sem hiányzott egy új TV-re beruházni, de ismétlem nem bántam meg, nagyon szuper eddig a DAEWOO TV. Képe hibátlan, hangja jó, nekem tetszik.

Vemil:a gép hátán van egy címke valami ST... akármi. Ha a tieden is van akkor a 8883 fw-jét rakd fel, de erre felhívja a figyelmedet a leírás ami erről szól, persze ha angolul értesz.

Hello
Én is a Metroban vettem,de ezen nincs cimke.Egyébként mind a két FW a 8883-as divx-nél található.azonkivűl van másik a 8883A-hoz is.Én csak azt kérdeztem,hogy van-e értelme mind a kettőt felrakni.(természetesen/sajnos/nem tudok angolul)

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Van olyan mpeg-4 lejátszó ami lejátsza a DVD-RAM-ot is?
max a panasonicok között. Feltéve ha van olyan pana ami divX-et is játszik...

Tudtommal még nincs, de ami késik nem múlik.....

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

MPEG4 lejátszók

max a panasonicok között. Feltéve ha van olyan pana ami divX-et is játszik...

dalee

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: dalee »

Vendég

MPEG4 lejátszók

Üdv mindenkinek!
"Fórumozásban" abszolut kezdő vagyok (első hozzászólás), ezért ha valamit eltolok, előre is bocsi.
Régóta szerettem volna egy asztali divx-es kütyüt magamnak, ezért folyamatosan olvastam a fórumot. Úgy éreztem elérkezett az idő.
Tegnap én is vettem egy ELTA8883 játékost. Letöltöttem a teszt CD-t, és minden frissítés nélkül nekiengedtem. Szerintem elég sokat hibázott. Mindamelett a hangjával sem vagyok megbékülve. Ha berakom a lemezt (bármilyet) ütemes kattogó hangot hallat. Ismeretségi körömben senkinek nincs asztali készüléke, ezért nem tudom ez normális? Ha nem üvöltetem a TV-t simán hallatszik, és egy idő után az agyamra ment.

korhatár

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: korhatár »

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

Ha kikapcsoltam a lejátszón az RGB-t akkor is fekete-fehér volt minden.
Persze: RGB módban színes lett volna, mert hibásan FF csak normál videó (ha NTSC, és azt nem ismeri a TV), vagy S-Videó jel mellett fordulhat elő

gyakori, h ha több Scart bemenet van egy TV, RGB-t csak az egyik tud fogadni, valszeg most is erről lehetett szó

Vendég

MPEG4 lejátszók

Friss regisztrációmmal tisztelgek a nálamnál jóval tapasztaltabb fórumnép előtt!  
METRO áruházban akciósan vettem egy Elta 8883-ast 32.000 Ft.-ért. Megfrissítettem a firmware-t és tökéletesen kezeli az srt feliratfájlokat. DAEWOO 100 Hz-es TV-m van, és a Divx-ek képe DVD minőségű, túlzás nélkül állíthatom. Véleményem szerint csodát amúgy sem várhatna az ember 32.000 Ft.-ért, de ez a "minőségi" Elta megérte az árát.  Még tapasztalnom kell a ketyerét, mert az este éjfélkor állt össze a "rendszer", de ha bővebb tapasztalataim lesznek megosztom itt.

A történethez tartozik, hogy a THOMSON TV-m (ezt a márkát többé nem fogom vásárolni ha TV-t veszek) video bemenetére csatlakoztatva csak fekete-fehér képet kaptam, de ez a TV amúgy is egy rossz vétel volt annak idején, míg a Panasonic TV-men ami egy szuper készülék színes képet kaptam, igaz az alsó kategóriába tartozik és sajnos nem sztereó, na szóval így a Media Marktban egy 72 (vagy 73 már nem is emlékszem) cm-es 100 Hz-es alkalmi vételre is beruháznom kellett, de nem bántam 90.000 Ft-ért.

Hello
Olvastam,hogy te is ELTA-s vagy,arra lennék kiváncsi hogy melyik FW-tetted fel a gépre a két új közül?Vagy mind a kettőt?(az elta honlapon 05.10és 05.28-i)

Ákosking
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: Ákosking »

A történethez tartozik, hogy a THOMSON TV-m (ezt a márkát többé nem fogom vásárolni ha TV-t veszek) video bemenetére csatlakoztatva csak fekete-fehér képet kaptam, ...
Korhatár:

Azért kaptál a Thomson tévén fekete-fehér képet, mert vagy az S-Video jelet fogadó scart bemenetre akartál RGB jelet küldeni, vagy az RGB jelet fogadóra S-Video jelet. Ha a másik aljzatba dugtad volna a scart dugót, akkor most nem szidnád a Thomsont.

Ezen a TV-n nincs S-VIDEO bemenet sajnos. Nem ez a fő gondom a THOMSON-al hanem az, hogy új kora óta foltosodik a képcsöve, ha a lejátszott műsor túl erős fénnyel világítja meg a képcsövet akár csak néhány másodpercig is. Hiába volt képcsőcsere ugyanaz minden. A másik gondom az, hogy elég buta típust választottam, a távírányítója is elég butácska, de amikor megvettem én is butácska voltam. Ha kikapcsoltam a lejátszón az RGB-t akkor is fekete-fehér volt minden. Na mindegy, a lényeg, hogy megérett egy cserére ez a TV és nem bántam meg a döntésem.

Nekem is Thomson TV-m van és a DVD-n S-video jelet küldtem ki és nekem is FF volt a kép. A TV menüjében lehet állítani , hogy az AV1, AV2,AV3 bemenet közül attól függően melyiket használod, hogy sima video vagy s-video jelet fogadjon. Tehát jel én nem bemenetről van szó.Mindjárt színes lesz a kép.
Mozi: Projektor: Sanyo PLV Z1, Hang: Denon Avr X6300H, Monitor Audio Bronze 11.1, KLIPSCH KSW12 subwoofer, LD blu ray,
HiFi: NAD 545 Bee cd player, NAD C356 BEE stereo, NAD 5150 phono, Triangle Antal ES, AKG K100 headphone
Kábelek: Monitor interconnects, QED 25th silver anniversary speakercable

Vendég

MPEG4 lejátszók

A történethez tartozik, hogy a THOMSON TV-m (ezt a márkát többé nem fogom vásárolni ha TV-t veszek) video bemenetére csatlakoztatva csak fekete-fehér képet kaptam, ...
Korhatár:

Azért kaptál a Thomson tévén fekete-fehér képet, mert vagy az S-Video jelet fogadó scart bemenetre akartál RGB jelet küldeni, vagy az RGB jelet fogadóra S-Video jelet. Ha a másik aljzatba dugtad volna a scart dugót, akkor most nem szidnád a Thomsont.

Ezen a TV-n nincs S-VIDEO bemenet sajnos. Nem ez a fő gondom a THOMSON-al hanem az, hogy új kora óta foltosodik a képcsöve, ha a lejátszott műsor túl erős fénnyel világítja meg a képcsövet akár csak néhány másodpercig is. Hiába volt képcsőcsere ugyanaz minden. A másik gondom az, hogy elég buta típust választottam, a távírányítója is elég butácska, de amikor megvettem én is butácska voltam. Ha kikapcsoltam a lejátszón az RGB-t akkor is fekete-fehér volt minden. Na mindegy, a lényeg, hogy megérett egy cserére ez a TV és nem bántam meg a döntésem.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

MPEG4 lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Korhatár:

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”